Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Ronny2011 spune:
Sigur, a nascut cu dr Constantin si a fost f multumita atat de medic cat si de tot personalul ( asistente, anestezist, neonatolog).
nicofa25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ronny2011 Sigur, a nascut cu dr Constantin si a fost f multumita atat de medic cat si de tot personalul ( asistente, anestezist, neonatolog). |
Multumesc pentru informatie!
In alta ordine de idei, de ieri am inceput cursurile la Scoala Parintilor de la Medlife. Deocamdata este ok, ieri am avut ore cu un kinetoterapeut si un nutritionist, dar sunt nerabdatoare pt. intalnirea de asta-seara cu neonatologul!
30+
Ronny2011 spune:
Nicofa, am vrut si noi sa mergem dar stam prost de tot cu timpul..
Daca ai timp te rog sa povestesti cum a fost. Prietena mea de care spuneam ca a nascut in DEC a fost si la Scoala Parintilor si mi-a zis ca a aflat multe chestii interesante si chiar se merita sa mergi. Cei 500 lei au fost scazuti din factura finala de la nastere.
nicofa25 spune:
citat din mesajul lui Ronny2011 Nicofa, am vrut si noi sa mergem dar stam prost de tot cu timpul.. Daca ai timp te rog sa povestesti cum a fost. Prietena mea de care spuneam ca a nascut in DEC a fost si la Scoala Parintilor si mi-a zis ca a aflat multe chestii interesante si chiar se merita sa mergi. Cei 500 lei au fost scazuti din factura finala de la nastere. |
Promit ca la sfarsitul saptamanii va scriu in mare cam ce s-a intamplat la Scoala Parintilor. Noi platim doar 200 ron.
30+
nemernica spune:
Au ieftinit scoala parintilor dar acum o plateste toata lumea..si nu se mai scade din costul nasterii.
Cand am facut eu am dat 5 milioane dar mi-au scazut din nastere..Oricum a meritat banii pentru concediu lui barbatamiu:))))
Wudy spune:
Buna Ronny,
Eu am nascut in februarie cu Dna Mirela Popa. Este o persoana super in viziunea mea. Mie mi-a placut tare mult, grijulie, intotdeauna cu un cuvant de incurajare. A venit in fiecare zi dupa nastere sa va vada, sa ma intrebe daca totul este in regula. A venit chiar si in ultima zi, sambata cand dumneaei nu avea program. Eu am nascut prin ceza dar nu am sa regretat niciodata hotararea asta.
Nastere usoara!
citat din mesajul lui Ronny2011 Buna fetelor, voi naste la Medlife in aprilie si m-am bucurat f tare sa decopar acest topic si sa va citesc impresiile. Medicul meu este dr Mirela Popa, a mai nascut cineva cu ea? Eu vreau sa nasc natural, daca se va putea. Am o prietena care tocmai a nascut natural si ea la Medlife si a fost totul f ok. |
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
Ronny2011 spune:
Inteleg, habar nu aveam ca s-a schimbat tariful, dar intr-un fel e mai ok asa, mai accesibil si pt mamicile care nu vor sa nasca la Medlife.
Wudy, multumesc tare mult pt mesaj, asta e si impresia mea despre d-na Dr.Popa, de la 5 saptamani imi supravegheaza sarcina si a fost extraordinara tot timpul. In unele dati chiar peste asteptari.
Imi pare bine ca ai avut o experienta frumoasa la nastere cu dr.Popa si sper sa povestesc si eu dupa numai lucruri frumoase.
Intrebare: mie mi-a spus ca nu o sa am nevoie la nastere decat de lucrurile personale, in rest voi primi tot de acolo. Tu ai avut nevoie de pijamalute? A fost ok cu cele de unica folosinta sau e mai bine cu camasa de noapte de alaptat de acasa?
Merci, pupici!
Kittishoru spune:
Buna, sunt mai noua pe aici, dar pentru ca am gasit muuulte info folositoare ma gandesc sa mai spun si eu ce am aflat. Azi am fost la dl dr Dragos Albu, care imi urmareste sarcina. Avem ceva emotii (col scurtat, din fericire inca inchis) asa ca am intrebat ce se intampla in caz de nastere prematura. Mi-a confirmat ca te primesc numai de la 34 sapt (eu am doar 30 acum), altfel te trimit la Filantropia, au contract cu ei. Doamne fereste, dar ma gandesc ca e bine de stiut ...
Ronny2011 spune:
Wudy, am omis sa te intreb, ai primit poze ca si celelalte fete? Mie nu mi s-a spus nimic despre asta, e o surpiza din partea lor?
Kittishor, stiam si eu acelasi lucru de la dr mea, eu acum sunt in sapta 33, Doamne ajuta mai e putin si trec de prag ( ceea ce le doresc la toate mamicile care vor sa nasca la privat)
Mai mult decat atat, cand am semnat ctr pentru celule stem am vazut ca si acolo se mentioneaza ca se preleveaza numai daca ai min 34 sapta de sarcina.
Wudy spune:
Intradevar nu ai nevoie de absolut nimic de acasa. Doar daca ai vreo pasta de dinti preferata sau vreun sapun preferat de care nu te poti dezlipi
Ei iti ofera tot...a poate doar un roll-on sa ai de acasa, singurul lucru pe care nu ti-l dau ei.
Ei iti dau camasa de alaptat nu pijamalute. Cel putin eu asa am avut si asa am vazut la toate mamicile. Sunt super comode si ideale pentru caldura din salon (mie una mi s-a parut super super cald)
Din cate stiu eu nici nu-ti dau voie cu imbracaminte adusa de acasa.
Cat despre poze, da, este un cadou, vine cineva in cele 3 zile de spitalizare si va face cateva poze iar albumul vi-l dau mai tarziu, o luna sau ceva de genul acesta (eu nu l-am luat inca)
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere
Pupici
citat din mesajul lui Ronny2011 Intrebare: mie mi-a spus ca nu o sa am nevoie la nastere decat de lucrurile personale, in rest voi primi tot de acolo. Tu ai avut nevoie de pijamalute? A fost ok cu cele de unica folosinta sau e mai bine cu camasa de noapte de alaptat de acasa? Merci, pupici! |
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.