Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 13
iubu77 spune:
dragi mamici vreau sa va intreb daca a facut cineva ecografie la medlife folosind softul asthraia care descopera multe anomalii in sarcina.am inteles ca este o tehnologie noua si foarte precisa si vreau sa afluu mai multe detalii...
multumesc
Ruxandrada spune:
Am si eu o intrebare, dragele mele. Am cezariana programata pe 22 februarie si as fi vrut sa stiu, dat fiind ca vin din provincie, daca ma pot interna cu o zi mai devreme, ca sa nu mai bat drumul in dimineata respectiva. Am intrebat la Receptie Spital dar fatuca respectiva a balbait un raspuns din care n-am inteles nimic. Stiti cumva cui as putea sa ma adresez?
Va multumesc mult!
R. 38+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
NicoletaB spune:
Cred ca cel mai bine vorbesti cu medicul care iti supravegheaza sarcina. De putut se poate, numai ca cineva (doctor) trebuie sa-ti faca foaia de internare sau asistentele la ordinul unui doctor. Nu cred ca te primesc ca la hotel, fara un motiv sau o decizie medicala.
maimu spune:
Cami, Cori, Alina ce mai faceti nu mai dati nici un semn??? Ce fac bebelusii? Noi suntem bine, crestem mari :))
Am pus cateva poze pe mail de la botez.
Va pup si astept vesti
roxx26 spune:
Andreutza, eu am nascut cu dr Roxana Bohaltea (medic colaborator), care a facut echpa cu dl dr Vele, dumnealui era de garda in seara aceea. Dl dr mi-a facut o impresie ok, doar usor necomunicativ si vizibil uimit / contrariat de decizia mea de a naste normal. dar contactul meu cu dumnealui a fost destul de redus, deci impresia nu este foarte clara.
Ruxandrada, tu intrebai mai demult de anestezist si neonato - ideea e ca degeaba iti recomandam noi pe cineva, tu vei discuta cu cine se nimereste in ziua respectiva acolo (nu e oblogatoriu aceeasi persoana care se va ocupa de tine si la nastere...).
Despre cazare cu o zi mai devreme, poti discuta si cu dna Iuliana Surlea, ea se ocupa de partea de relatii cu clientii, estf draguta, gasesti nr dumneai de tel pe site, acolo unde este prezentata maternitatea.Mai ai tare putin...bafta!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
shihana spune:
Buna ziua..
si eu voi naste la Medlife ,la mijl lui martie..Am fost si am vb cu neonatologul si anestezistul si totul mi s-a parut ok..mi-au dat sa fac niste analize suplimentare..si-n rest.."ne vedem cand vrea bebe.."..oricum eu sunt linistita si increzatoare..
claudia.v spune:
Buna mamici, sunt noua pe forum, dar urmaresc toate subiectele inca din 2008. Eu am nascut in nov 2008 la medlife cu Dr. Burlacu deoarece doctorita mea Dr. Mirela Popa e fost plecata din oras.Am fost foarte multumita de serviciile oferite.
Acum sunt insarcinata in 35 de saptamani (baietel) DNP:28.03.2011.si voi naste tot la medfile cu Dr. Mirela Popa, este dr. mea de 3 ani sunt tare multumita.Va voi tine la curent. Multa sanatate
A_ndreutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Andreutza, eu am nascut cu dr Roxana Bohaltea (medic colaborator), care a facut echpa cu dl dr Vele, dumnealui era de garda in seara aceea. Dl dr mi-a facut o impresie ok, doar usor necomunicativ si vizibil uimit / contrariat de decizia mea de a naste normal. dar contactul meu cu dumnealui a fost destul de redus, deci impresia nu este foarte clara. Ruxandrada, tu intrebai mai demult de anestezist si neonato - ideea e ca degeaba iti recomandam noi pe cineva, tu vei discuta cu cine se nimereste in ziua respectiva acolo (nu e oblogatoriu aceeasi persoana care se va ocupa de tine si la nastere...). Despre cazare cu o zi mai devreme, poti discuta si cu dna Iuliana Surlea, ea se ocupa de partea de relatii cu clientii, estf draguta, gasesti nr dumneai de tel pe site, acolo unde este prezentata maternitatea.Mai ai tare putin...bafta! Mersi mult! Cu mine e f ok, banuiesc fiind pacienta lui... In rest la mine oricum va fi cezariana avnd in vedere ca si prima nastere a fost la fel... oricum spe rtotusi sa gasesc pe cineva care l-a avut ca medic... pupici _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Ronny2011 spune:
Buna fetelor,
voi naste la Medlife in aprilie si m-am bucurat f tare sa decopar acest topic si sa va citesc impresiile. Medicul meu este dr Mirela Popa, a mai nascut cineva cu ea? Eu vreau sa nasc natural, daca se va putea.
Am o prietena care tocmai a nascut natural si ea la Medlife si a fost totul f ok.
nicofa25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ronny2011 Buna fetelor, voi naste la Medlife in aprilie si m-am bucurat f tare sa decopar acest topic si sa va citesc impresiile. Medicul meu este dr Mirela Popa, a mai nascut cineva cu ea? Eu vreau sa nasc natural, daca se va putea. Am o prietena care tocmai a nascut natural si ea la Medlife si a fost totul f ok. |
Buna! Eu voi naste in mai cu Dr. Albu. Imi poti spune cu cine a nascut natural prietena ta? Mersi.
25+