Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 12
E_Alexa spune:
Dr vele e f ok, la fel si Dr bican florin, cel cu care am nascut eu.E un dr tanar si bun, care chiar stie ce face.Am fost foarte multumita,il recomand cu caldura
Trebuie sa fiti foarte atente la un lucru!!!!
Intrebati daca dr vostri sunt interni pt ca daca nu,atunci o sa va coste in plus vreo 2000 lei.Chiar daca lucreza la medlife,pot fi externi,asa mi-a zis neonatologul in maternitate.S-a exprimat ceva de genul:Multi doctori de la noi,desi lucreaza doar la noi,si-au tras tarif de extern ca sa castige si ei ceva in plus.
nicofa25 spune:
Fetelor, voi ati facut celulele stem cu cei de la STEM SURE? Sau ati lucrat cu alte firme?
25+
iubu77 spune:
Dr Radulescu Botica este un doctor ff bun si afce si echo ff ok.. ca unii sunt mai buni gineco-obstreticieni dar nu-s asa grozavi pe echo..dar dr.Botica e bun pe amandoua.
De dr Vele nu am auzit nimic poate intra alta mamica sa ne spuna.
maimu spune:
Eu am nascut cu Botica pe 1 oct 2010.E ok ca doctor si ca si ecograf am inteles ca este printre cei mai buni de la Medlife, era foarte atent la fiecare ecografie..de aveam si emotii de fiecare data. Nu e el prea vorbaret din fire, insa daca il intrebi iti raspunde clar si la obiect. Depinde foarte mult si ce fel de doctor iti doresti, nu sta la vorba inutil de dragul de-a vorbi, mie asta mi-a placut la el mai ales ca eu am fost o gravida model, nu mi-a placut sa fiu cocolosita. Vroiam sa nasc natural, insa in final am facut cezariana, insa in timp ce eram pe masa chiar se bucura ca m-a operat ( a fost o schimbare de plan fata de cel stabilit initial) pentru ca puteam avea niste complicatii urate daca mai stateam iar Maria a avut si hipocalcemie. In rest a fost OK. Nus stiu ce sa iti mai zic, daca vrei sa ma intrebi ceva iti raspund cu placere...
cercelush spune:
mersi pentru informatii.te-as mai intreba maimu cum a fost in maternitate, dupa nastere, itzi lasa bebitzu in camera cu tine? te-a invatzat sa il alaptezi, sa ii faci baitza? ce ai pus in bagajul pentru maternitate? la euroclinic am intzeles ca nu itzi trebuie nimic, nici macar periutza de dintzi, iar pentru bebitz tot ei se ocupa, ii dau costumase si pampersi, tu nu trebuie sa aduci decat cu ce il scoti din maternitate, asa e si la medlife?
mihamanea spune:
Buna,
asa e si la medlife. Eu am ajuns acolo doar cu buletinul pt ca mi s-au rupt membranele la 8 luni si nu aveam nimic pregatit.
Iti dau ei camasa de noapte speciala pt alaptat, bb il imbraca ei,nu te lasa pe tine cu nimic de acasa, doar cand il scoti din maternitate. La fel prosoape si tot ce tb pt igiena.
Baita te invata in ultima seara cum sa ii faci. Iti aduc copilul in camera imediat cum urci in salon si il poti tine cu tine cat vrei.
Asistentele sunt super dragute toate. Eu am avut fetita la incubator 3 zile si m-au ajutat foarte mult. De cate ori era posibil ma chemau sa o vad si sa o alaptez.
Nu regret ca am ales medlife pt ca sunt foarte profesionisti si atenti la nevoile tale
mihamanea spune:
Pentru mamicile mai cu experienta. Pe ce varianta de vaccinare ati mers. Trebuie sa fac vaccinul de 2 luni si nu stiu daca exista vreo dif intre vaccinurile de la medlife si cele de la med de fam si cat v-a costat la medlife, daca ati optat sa le faceti acolo
NicoletaB spune:
eu le-am facut pe cele cu plata (cele recomandate medlife), dar la medicul de familie/pediatru al copilului. ajungi mai ieftin cam cu 1 milion (manopera la medlife)
medicul la care e inscris copilul ti-l face pe cel pe care il doresti: cel gratis de stat sau varianta cu plata (infarix)
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)