Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxandrada spune:
Liana, Roxx, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele! Am citit postarile voastre si trebuie sa va marturisesc ca au insemnat mult pentru mine, pentru moralul meu. MAine merg din nou la dr. Albu pentru eco de 36 de saptamani si o sa stabilim si data cezarienei. Sunt incomparabil mai optimista dupa ce am citit ce ati scris si va multumesc din suflet pentru asta.
R. 35+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
roxx26 spune:
XAnia, Nicofa, Ruxandrada, ma bucur ca v-am putut fi de folos
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
dreea_pit spune:
Buna fetelor!
Rares Andrei are acum 7 luni, 7500 gr si 71-72cm. Fetelor care ati spus ca bebeii vostri nu stau o clipa sa stiti ca va fi din ce in ce mai greu. Rares este foarte activ si toata ziua trebuie sa avem activitate intensa. De la 6 luni si jumatate se ridica in picioare in patut, merge de-a buselea, este curios nevoie mare si vrea sa vada tot in casa, sa inspecteze tot. Pe masura ce cresc si riscurile sunt mai mari din cauza ca se misca tot mai mult. Noi am experimentat deja cateva cazaturi, dar nu s-a intamplat nimic grav (plans mai mult si un cucui care a trecut repede).
La fix 7 luni am auzit si un "mama" de la el. A fost minunat - era in patru labe si s-a agatat de mine si a zis ma-ma. Incearca sa zica si "tata" dar da doar din gurita fara sa scoata sunet. Cel mai mult ii place afara si asteptam vremea frumosa sa iesim cat mai mult pt. ca in casa e din ce in ce mai greu.
Alina noi suntem foarte multumiti de laptele Lactana de la Topfer, precum si de la cosmeticele de la ei. Sunt Bio.
S-a trezit acum!
Ne gasiti pe facebook la Andreea Vrinceanu. Va pupam!
Ruxandrada spune:
Dragele mele,
Imi puteti spune in ce a constat discutia cu anestezistul si cu neonatologul? Exista mai multi cu aceasta specializare la Medlife, banuiesc- imi puteti recomanda niste nume? Va multumesc anticipat!
R. 35+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
Ruxandrada spune:
Iti multumesc mult, E_Alexa!
Mai naste cineva la Medlife in ultima saptamana din februarie?
R. 36+
cercelush spune:
Naste cineva cu domnul dr. Razvan Botica-Radulescu? Sunt noua pe aici, burtica mea e micutza are doar 11 saptamani si sunt in cautare de un doctor bun. Am programare sapt viitoare la donmul dr. la consul si la eco pt dublu test, si as fi vrut sa stiu mai multe despre dansu.
A_ndreutza spune:
Saluut,
In Mai voi naste la Medlife, cu dl dr Vele...a nascut cineva cu el, sau si-a urmarit sarcina la el? Astpet pareri
Va puuup
A_ndreutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Buna fetele! Am nascut si eu la Medlife pe 2 ianuarie. M-am internat cu membranele rupte la ora 13.00 si am fost dusa in sala de travaliu. Toata lumea excesiv de amabila. Au stat asistentele numai pe langa mine, de ma simtem si prost, eu tot vorbeam la telefon si ele ma intrebau mereu daca imi e bine, daca mai vreau ceva...Mie imi era tare bine, m-am dus cu zambetul pe buze (toata lumea pe acolo ma stia de "graviduta cu moralul ridicat"), mi-au adus reviste sa treaca timpul mai repede. Am incercat si masa de nasteri, ca sa vad pe ce viteza mi-ar placea sa fie setata functia de vibromasaj la ora 15.00 a venit si dr mea (Roxana Bohiltea - colaborator, un super medic si super om!), control pe masa, dilatatie ioc. M-a mai lasat 2 ore, timp in care m-am plimbat in continuu, aveam piticii mei cu pozitii in travaliu si metode de ajutat dilatarea si nu prea am vrut sa stau tintuita in pat la monitorizare. Aveam contractii puternice si foarte dese. cand ma asezam la monitor, dr zicea ca sar valorile alea in aer si ma intreba daca ma doare tare..mie mi se parea ok, avusesem dureri de mestruatie mai rele de atat. dar pt ca dilatatia era tot ciuciu, mi-au pus pana la urma vestita perfuzie cu oxiton, mi-au facut injectii cu scobutil si no-spa, mi-au pus supozitoare cu nu-mai-stiu-ce. Toate astea n-au functionat, iar pe la ora 20.00 au decis sa intram in ceza de urgenta, bataile inimii bebelinei devenisera foarte puternice, ea era super agitata, era risc de suferinta fetala. Operatia a decurs repejor, muzica in sala, medici relaxati si glumeti, bebelina superba pe piept...la 21.30 eram la TI, dimineata la 8 eram in picioare si am mers la salon. Pt ca cea mica a inghitit niste lichid care se cam inverzise, a avut o infectie si ceva probleme cu respiratia, prin urmare a trebuit sa stam 7 zilein spital in loc de 3. Asa ca am avut timp sa cunosc toate asistentele de pe toate turele, si de la gineco, si de la neonato. Am numai cuvinte de lauda pt ei, nu m-a suparat nimeni cu nimic. Pt ca m-au tot vazut ca plangeam pe acolo (au tinut-o pe cea mica la perfuzii 2 zile, in repaus digestiv total, iar mie mi se instalase lactatia bine de tot, scoteam din 3 in 3 ore la pompa si aruncam tot!) , mi-au trimis psihologul clinicii sa stea de vorba cu mine.Apoi m-au ajutat sa alaptez si mi-au adus copilul mereu, chiar si de mai multe ori pe noapte, indiferent de cine era pe tura. Aici trebuie insistat, ce-i drept, nu stiu daca e rea vointa, ele sunt obisnuite ca mamicile sa nu prea vrea sa fie deranjate. va spun sincer, au fost cateva fete internate in acelasi timp cu mine care nu cereau bebeii in camera, isi trimiteau mamele sau sotii (cu care erau cazate impreuna) sa verifice daca asistentele ii hranesc cu lapte praf..si gata, pe principiul ca sunt obosite si oricum vor avea timp acasa de ingrijit bebe. Am intalnit 3 cazuri din-astea...incredibil, stiu. Pana la urma ca sa nu ma mai miorlai, in zilele in care nu am putut alapta mi-au cerut recipiente pt pastrat laptele matern, l-au congelat si mi l-au dat acasa la plecare. Factura a fost maricica, eu oricum am avut medic colaborator si au fost si zile si investigatii in plus, DAAAR nimic din ceea ce nu am cerut. Nu cred ca iti face nimeni teste suplimentare fara sa te intrebe. Colega mea de camera care nu a avut nimic extra a avut 66 lei in plus pe factura. In general parerea este super buna, daca ne hotaram la bebe2, tot acolo il voi naste cu siguranta. Referitor la nr scazut al nasterilor normale, am avut si eu intrebarea asta (si de ce mi-a fost frica nu am scapat...), dar mi-am dat seama ca este cu certitudine optiunea pacientelor. Nu te obliga nimeni sa faci cezariana doar asa, ca sa scape de tine repede. In cele 7 zile in care am stat acolo a fost o singura nastere normala. Dar tin sa spun ca din celelalte eu fusesem singura care optase initial pt nastere normala, toate celelalte venisera direct la ceza programata. Deci nu e o politica a maternitatii, la fel cum si eu ma temeam. Per ansamblu, experienta Medlife a fost una pozitiva si recomand aceasta optiune cu draga inima tuturor viitoarelor mamici. Pt ca experienta este recenta, va raspund cu drag la orice fel de intrebari. Pupici _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
Multumim mult pentru detalii, si eu sunt convinsa ca va fi f ok...mai ales dupa experienta initiala de la dr Cantacuzino
Cu ce dr?
pupici
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_ndreutza Saluut, In Mai voi naste la Medlife, cu dl dr Vele...a nascut cineva cu el, sau si-a urmarit sarcina la el? Astpet pareri Va puuup |
Eu deocamdata sunt urmarita de dna dr. VELE, sotia lui. Nu stiu daca o sa si nasc la Medlife, ma mai gandesc.