Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 8
myky791 spune:
buna dimineata! aproape buna ziua de acum
LA MULTI ANI ALENA SI NATALIA! SA FITI SANATOASE, SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!
LA MULTI ANI MICKI MICA! MULTA MULTA SANATATE ITI DORESC, FERICIRE ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE SI O FETITA PE VIITOR
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex LA MULTI ANI, NATALY! LA MULTI ANI, ALENA! gemanute scumpe! la multi ani fericiti si sanatosi alaturi de ele, Larisel! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
SUBSCRIU, ca eu nu stiu sa fac asa frumos mesajul, cu emoticoane....
dar un LA MULTI ANI stiu sa scriu :):)
Ce fete mari ai si ce repede a trecut primul an!!!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 NATALIA SI ALENA! Sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri! Micki Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta! Larisel, Micki - cum sarbatoriti ? Va doresc din inima sa aveti o zi superba! Noi ne-am revenit putin, ieri a mancat 1/3 dintr-un borcanel mare, 1/2 dintr-un iaurt si vreo 3 sticsuri . Doamne ajuta! Azi ma duc iar la dr ... cred ca s-a saturat de mine femeia asta ca am fost de 3 ori in ultima saptamana, mama crizata ce sunt . |
Multumesc pentru urari!
Noi vom petrece astfel: vine sotul de la munca. Cred cu tort (mi-a zis ca intarzie un pic). Sampania am luat-o deja, de ieri. Apoi papam tort si bem sampanie. Dupa aia mergem la McDo si papam acolo ceva...vedem noi (1 data/luna papam McDo sau KFC), apoi in parc la Obor, ca e targ de Craciun si am descoperit un loc belea: scovergi cu smantana+branza+usturoi si papanasi facuti pe loc, udate cu vin fiert.
Si daca mai gasim cararea spre casa poate culcam piticul mai devreme
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Subscriu la ce a zis Mirela ca a zis tare bine! La multi ani mamica frumoasa de kiti! Sa ne traiesti 1000 de ani![/center] Cea mai frumoasa, mereu machiata si aranjata mamica! Sa fii iubita, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti! de Yannis |
Merci frumos!
Machiata...cam 5/7 . Da' azi...boboc!
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui elefantica LA MULTI ANI, MICKI!!!! www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Multumesc!
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui myky791 buna dimineata! aproape buna ziua de acum LA MULTI ANI ALENA SI NATALIA! SA FITI SANATOASE, SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA! LA MULTI ANI MICKI MICA! MULTA MULTA SANATATE ITI DORESC, FERICIRE ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE SI O FETITA PE VIITOR _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Multumesc!
O felie de tort? Sampanie?
Miki a lu' Kiti
Eleysa spune:
Alexutzzza m-ai bagat in boala cu Pita aia ...nu mai zic ca am MC-ul in capatul strazii si rezist eroic de fiecare data cand o scot pe pitica afara ...si nesimtiti au mai si pus un panou mareeeeeeeeeeeee cu Pita Arabica .
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
rox_y spune:
Buna dimineatza!...la pranz
Pfuai ce de mancaruri...m-am infruptat si eu din bufetul suedez pregatit de tine Larisel
LA MULTI ANI ALENA!
LA MULTI ANI NATALIA!
sa fiti santoase si sa o bucurati pe mamica si pe taticu
Si am gustat si din felia de tort lasata de tine micki_mica
LA MULTI ANI MICKI_MICA
sanatate multa si fericire alaturi de familia ta
Mami de Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
Alexutzzza cand am citit postul tau despre pita aceea de la Mc...mi-era asa o ciuda ca nu am si eu in oras un Mc....pur si simplu am simtit gustul pitei citindu-te. Saptamana viitoare poate ajungem pe la cj..sa imi fac gust si eu pita aceea...daca nu la sibiu sigur ajung.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
micki_mica spune:
citat din mesajul lui rox_y Buna dimineatza!...la pranz Pfuai ce de mancaruri...m-am infruptat si eu din bufetul suedez pregatit de tine Larisel LA MULTI ANI ALENA! LA MULTI ANI NATALIA! sa fiti santoase si sa o bucurati pe mamica si pe taticu Si am gustat si din felia de tort lasata de tine micki_mica LA MULTI ANI MICKI_MICA sanatate multa si fericire alaturi de familia ta Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Miki a lu' Kiti