Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 9
rox_y spune:
In legatura cu petrecerea pt matza Diana noi deja am stabilit data...26-27 decembrie.
In 26 vom face cu familia (o parte din familia mea si mama si tatal lui) si cu prietenii nostrii. Iar in 27 vom face cu fratii lui (sunt in numar de 6+ sotiile +copii -de la 6 luni la 13 ani)...
pt ca nu vreau sa fac la anu..si daca as face in 30-31..cu sigurnata nu ar veni nimeni..ca toata lumea are ceva planificat pt revel
Mami de Diana - 31.12.2009 -
plateea spune:
intru repede sanu pierd ocazia...
LA MULTI ANI ALENA!
LA MULTI ANI NATALIA!
sa fiti santoase si sa le fiti mereu aproape parintilor vostri dragi!
LA MULTI ANI MICKI_MICA
sanatate si fericire cat incape, alaturi de familia ta...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi! Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
ce ospat!!!!
Sa ne traiasca gemanutzele odiseei !!!!
ALENA
NATALIA
Sa cresteti mari, sanatoase, sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri !
unboticutz spune:
La multi ani Alena si Natalia!
sa aveti vieti lungi si frumoase impreuna cu parintii vostri!
ce emotii trebuie sa aiba larisel acum
La multi ani frumosi Micki!
legat de petrecerea de un an eu cred ca o sa rezerv doua mese la restaurantul unde am facut si botezul, la nefumatori, aduc tort, baloane, coifuri si invitam familia si prietenii. acasa nu avem pic de loc si restaruatnul are mancare buna si ieftina.
daca mai are nevoie cineva am gasit la medlife sa-i fac analize din deget - doar hemoleucograma, 15ron.
mai am o intrebare la voi, legata de somnul piticilor. rares are un program destul de clar de somn dar sunt nemultumita ca adoarme seara ff tarziu: are doua somnuri peste zi de aprox 1 ora - 1 ora jumate (la 11 si la 5-6), adoarme la 23 si se trezeste la 8dimi. mai sunt pitici care dorm asa tarziu seara? nu stiu cum sa fac..am un cui ca stiam ca la 9-10 e nu stiu ce perioada de somn de care au nevoie. multumesc!
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
danasor spune:
citat din mesajul lui micki_mica Multumesc pt urari Simplicity, Miri, Lucia, Ana_g, Ruxita (nu-s mai mare decat cu 2.5 ani, decat sotul meu ), Ayanna, Bubu, Cris.d, Dece, Ioana_fota, Mamidepuiuti, Lorex, Tomaca si sa va invit sa cinstiti masa, servind dupa placul inimii: si la desert, cate o felie de tort Miki a lu' Kiti |
nu prea mai e loc, dar ne ambitionam si facem , ca nu rezistam
LA MULTI ANI MICKI DRAGA
ITI DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE, CACI DACA E SANATATE OAMENII BUNI REUSESC SI SA FIE FERICITI
danasor spune:
citat din mesajul lui xela_ Noi ne-am revenit putin, ieri a mancat 1/3 dintr-un borcanel mare, 1/2 dintr-un iaurt si vreo 3 sticsuri . Doamne ajuta! Azi ma duc iar la dr ... cred ca s-a saturat de mine femeia asta ca am fost de 3 ori in ultima saptamana, mama crizata ce sunt . |
BRAVO C! te inteleg cu dr., dar daca tu simti ca trebuie sa mergi nu trebuie sa ai nici o retinere, las-o sa se sature sa fie bine copiii
blue_flower spune:
citat din mesajul lui unboticutz La multi ani Alena si Natalia! sa aveti vieti lungi si frumoase impreuna cu parintii vostri! ce emotii trebuie sa aiba larisel acum La multi ani frumosi Micki! legat de petrecerea de un an eu cred ca o sa rezerv doua mese la restaurantul unde am facut si botezul, la nefumatori, aduc tort, baloane, coifuri si invitam familia si prietenii. acasa nu avem pic de loc si restaruatnul are mancare buna si ieftina. daca mai are nevoie cineva am gasit la medlife sa-i fac analize din deget - doar hemoleucograma, 15ron. mai am o intrebare la voi, legata de somnul piticilor. rares are un program destul de clar de somn dar sunt nemultumita ca adoarme seara ff tarziu: are doua somnuri peste zi de aprox 1 ora - 1 ora jumate (la 11 si la 5-6), adoarme la 23 si se trezeste la 8dimi. mai sunt pitici care dorm asa tarziu seara? nu stiu cum sa fac..am un cui ca stiam ca la 9-10 e nu stiu ce perioada de somn de care au nevoie. multumesc! mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
mama mea se plange ca Dani isi schimba programul de somn...ca nu mai doarme 2 reprize pe zi, a cate 1-2ore, ci a inceput, de vreo sapt, sa adoarma la 12ziua vreo 2 ore, si apoi nu mai vrea sa adoarma. Asa ajunge la ora 8 de pica de somn.
Noi il culcam la ora fixa in fiecare seara, la 8.30 e baita, apoi imbracat de noapte, bibe cu LP, tztz si adoarme la tztz. Deci la 9 e adormit. Se trezeste la 7 dimineata. Uneori la 7.30.
Si eu stiu ca sunt f importante orele inainte de 12 noaptea, si pt noi, nu numai pt copii.
Am o vecina cu copil de 1an si 4 luni, doarme o singura repriza pe zi, de vreo 3 ore, de la 1 la 4. Probabil asa vor ajunge si copiii nostri.
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Asta da baiat istet! Si are grija si de mami sa fie frumoasa! Si Yannis aplauda cand ii place ceva, cand ii cand ceva care ii place sau cand se bucura/il laudam de Yannis |
La fel face si Anastasia, la inceput doar imi scotea clamele din par , acum nu se lasa pana nu sta in par, la fel cu aplaudatul
danasor spune:
citat din mesajul lui xela_07 Chiar ... ce planuri aveti pentru prima petrecere a pufuletilor? |
cred ca taierea motzului va fi la munte , cu vreo 3 zile inainte ,fiindca o pereche de nasi si-au rezervat o minivacantza de pe 4 pina pe 9 si am merge si noi, apoi sa vedem poate facem si in Iasi , acum sunt foarte multe locuri specializate, si cum ei ii place tare intre copii poate facem si o petrecere cu copii.
danasor spune:
citat din mesajul lui unboticutz La multi ani Alena si Natalia! sa aveti vieti lungi si frumoase impreuna cu parintii vostri! ce emotii trebuie sa aiba larisel acum La multi ani frumosi Micki! legat de petrecerea de un an eu cred ca o sa rezerv doua mese la restaurantul unde am facut si botezul, la nefumatori, aduc tort, baloane, coifuri si invitam familia si prietenii. acasa nu avem pic de loc si restaruatnul are mancare buna si ieftina. daca mai are nevoie cineva am gasit la medlife sa-i fac analize din deget - doar hemoleucograma, 15ron. mai am o intrebare la voi, legata de somnul piticilor. rares are un program destul de clar de somn dar sunt nemultumita ca adoarme seara ff tarziu: are doua somnuri peste zi de aprox 1 ora - 1 ora jumate (la 11 si la 5-6), adoarme la 23 si se trezeste la 8dimi. mai sunt pitici care dorm asa tarziu seara? nu stiu cum sa fac..am un cui ca stiam ca la 9-10 e nu stiu ce perioada de somn de care au nevoie. multumesc! mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
La fel face si a mea , numai ca se trezeste la 9 si adoarme la 12 prima data, in schimb la fel seara, se cere la san de pe la 22,30 dar adoarme de-abia pe la 23, - 23,30 , dupa ce suge are un chef nebun de joaca , mai sta o ora si dupa aia adoarme tot la tt .