Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Chiar ... ce planuri aveti pentru prima petrecere a pufuletilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

raul daca ai dau agrafa mea de par...ma trage de par sa o prinda inapoiam ramas masca...nu stiam ce mestereste ..pana a infipt clema in pielea capului...in rest nu arata cu degetul...nu da la cerere obiecte...doar imparte cu mine ce mananca si se aplauda singur cand merge in picioare

Asta da baiat istet! Si are grija si de mami sa fie frumoasa! Si Yannis aplauda cand ii place ceva, cand ii cand ceva care ii place sau cand se bucura/il laudam

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata...nu mai stiu ce voiam sa zic.....faina zi azi la gemanute acasa, si party cu toooort la miki....vreau si eu!

ioana, sanatate puiului!

alexutza, normal ca yannis e un destept, cum altfel? mi se pare f tare ca a folosit altceva ca sa-si amplifice forta manutei sale......

MP, mersi pt urarea de bafta........eu am luat partialu asta anu trecut, dar n-am luat examenu....o sa intreb profu daca trebe totusi sa-l dau

gata, nu mai stiu....a, fi-miu a cazut, in timp ce se ridica tinandu-se cu o manuta de un raft de biblioteca. a dat cu obrazul (noroc cu falcutele amortizoare)de muchie, auci!! era cu ta-su care s0a speriat mai tare decat copilu. bineinteles ca a inceput sa urle, cu suspine...dar dupa 2 minute in brate la mama i-a trecut....i-am pus si o compresa rece rapid si un pup si i-a trecut. cred ca nici nu se mai vede.....bine ca nu a venit cu dintii

acum chiar ca gata.....va pup!

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Si Yannis cadea asa destul de des la inceput cand se ridica de masutza de cafea si acum mai cade, il gasesc cu falcile rosii si-mi dau seama ca acazut ca el nu plange cand cade si se loveste decat daca e obosit altfel...daca nu sunt pe faza sa il vad aud numa "buf" si ma uit la el, nu zice nimic, se ridica la loc...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Noi il serbam in Grecia, cel putin asa am planificat ptr ca acolo avem f multi prieteni cu copii mici. Insa acum dupa ce am vazut cum a iesit Party a la patriot mi-as dori sa fie Yannis inconjurat de pufuleti!!! .

Inca nu ne-am hotarat ce facem, depinde de vreme, chiar daca e 25 Ianuarie in Grecia poate fi cald, soare si frumos, bine nu cald de maneca scurta, dar ok ptr un gratar in curte ceea ce ar fi ideal ca sa fie loc de alergat si jucat ptr ceilalti copii care-s pe la 2-3-4 ani asa.

Clar ideea e de petrecere cu copii , Yannis inconjurat de copii...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, ALENA SI NATALIA!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata...nu mai stiu ce voiam sa zic.....faina zi azi la gemanute acasa, si party cu toooort la miki....vreau si eu!

ioana, sanatate puiului!

alexutza, normal ca yannis e un destept, cum altfel? mi se pare f tare ca a folosit altceva ca sa-si amplifice forta manutei sale......

MP, mersi pt urarea de bafta........eu am luat partialu asta anu trecut, dar n-am luat examenu....o sa intreb profu daca trebe totusi sa-l dau

gata, nu mai stiu....a, fi-miu a cazut, in timp ce se ridica tinandu-se cu o manuta de un raft de biblioteca. a dat cu obrazul (noroc cu falcutele amortizoare)de muchie, auci!! era cu ta-su care s0a speriat mai tare decat copilu. bineinteles ca a inceput sa urle, cu suspine...dar dupa 2 minute in brate la mama i-a trecut....i-am pus si o compresa rece rapid si un pup si i-a trecut. cred ca nici nu se mai vede.....bine ca nu a venit cu dintii

acum chiar ca gata.....va pup!

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

raul daca ai dau agrafa mea de par...ma trage de par sa o prinda inapoiam ramas masca...nu stiam ce mestereste ..pana a infipt clema in pielea capului...in rest nu arata cu degetul...nu da la cerere obiecte...doar imparte cu mine ce mananca si se aplauda singur cand merge in picioare

Asta da baiat istet! Si are grija si de mami sa fie frumoasa! Si Yannis aplauda cand ii place ceva, cand ii cand ceva care ii place sau cand se bucura/il laudam

de Yannis

Chiar istet! Pufuletii asti in curand or sa ne dea lectii cu era lor "digital enabled"! Tudor aseara a rapit crema bethanten si a zis singur Bravo!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MICKI!!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

N-am facut inca planul, dar sigur am sa-i fac ceva. Pica miercurea, dar cred ca am sa fac ceva de 2 ori (sa avem in wk motz).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Larisel, Micki multimim pentru tratatie! Sa aveti o zi minunata azi!

Mergi la inceput