Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 6
tomaca spune:
MICYI_MICA
Sa fii sanatoasa ca sa-ti vezi baiatul si nepotii mari
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Tomaca felicitari pentru Daniel am vazut filmuletu si cum merge el |
Merci, dar Mergaciosul Dani este pufuletele lui BF . Noi suntem mai placinctele asa, desi in ultima perioada ne ridicam la fotoliu, masa... L-am gasit in picioare la masuta din living, dupa ce il lasasem pe jos cu jucariile. Si l-am urmarit cum se deplaseaza. Rasul lumii. Se aseaza in 4 labe, vrea sa plece, ii este teama (doar are miscarea de cotaiala), asa ca ajunge pe burta, isi ia elan prin rasucire si se ridica in fund, iar se aseaza in 4 labe si o ia de la capat . Uite asa printr-o rasucire 4 labe, burta, fund, tine marginea covorului ca de-adreptul pe diagonala pe covor nu merge.
Ii ia ca de la Bucuresti la paris, dar ajunge (cu escale)
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
micki_mica spune:
citat din mesajul lui larisel Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi! Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
La multi ani printeselor!
Petrecere mare pe la voi trebuie sa fie! Si harmalaia la fel!
Multumim de tratatie mamica!
Miki a lu' Kiti
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Merci, dar Mergaciosul Dani este pufuletele lui BF . Noi suntem mai placinctele asa, desi in ultima perioada ne ridicam la fotoliu, masa... L-am gasit in picioare la masuta din living, dupa ce il lasasem pe jos cu jucariile. Si l-am urmarit cum se deplaseaza. Rasul lumii. Se aseaza in 4 labe, vrea sa plece, ii este teama (doar are miscarea de cotaiala), asa ca ajunge pe burta, isi ia elan prin rasucire si se ridica in fund, iar se aseaza in 4 labe si o ia de la capat . Uite asa printr-o rasucire 4 labe, burta, fund, tine marginea covorului ca de-adreptul pe diagonala pe covor nu merge. Ii ia ca de la Bucuresti la paris, dar ajunge (cu escale) varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Scuzeee am incurcat borcanele se vede ca sunt ametita.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danyelana Alexutzzza, intrebai in cap trecut daca noi inca mai suntem la cap stirbi. Ne-a iesit primul dintoc cand erai tu in Gr si intre timp au mai aparut si fratii lui si acum avem 4 si inca unul pe drum motiv de multa maraiala. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
scuze ca nu mi-am amintit exact, in Gr citeam oricum mai pe fuga sa pot tine pasul cu voi si unele cap nu le-am recuperat deloc, dar imi aminteam vag ceva de genu' de aia am si intrebat ca nu eram sigura. Sa-i stapaniti sanatosi si sa fiti cat mai putin maraiti desi...stiu cum e cu dintii, vad si la Yannis, ii are pe cei 2 de jos, treb sa iasa unu' sus si vad ca astia de sus sunt ceva mai durerosi
de Yannis
ana_g spune:
'neata...nu mai stiu ce voiam sa zic.....faina zi azi la gemanute acasa, si party cu toooort la miki....vreau si eu!
ioana, sanatate puiului!
alexutza, normal ca yannis e un destept, cum altfel? mi se pare f tare ca a folosit altceva ca sa-si amplifice forta manutei sale......
MP, mersi pt urarea de bafta........eu am luat partialu asta anu trecut, dar n-am luat examenu....o sa intreb profu daca trebe totusi sa-l dau
gata, nu mai stiu....a, fi-miu a cazut, in timp ce se ridica tinandu-se cu o manuta de un raft de biblioteca. a dat cu obrazul (noroc cu falcutele amortizoare)de muchie, auci!! era cu ta-su care s0a speriat mai tare decat copilu. bineinteles ca a inceput sa urle, cu suspine...dar dupa 2 minute in brate la mama i-a trecut....i-am pus si o compresa rece rapid si un pup si i-a trecut. cred ca nici nu se mai vede.....bine ca nu a venit cu dintii
acum chiar ca gata.....va pup!
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui larisel Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi! Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
LA MULTI ANI ALENA SI NATALIA!!!
Sa cresteti mari, cuminti si frumoase si sa o iubiti mult pe mami ca ea sigur va iubeste enorm!!! Sa va bucurati de cadourile frumoase de anul asta si de multe altele ce vor urma!
Larisel multumim mult de tratatie! Ma servesc cu mare pofta si placere!
de Yannis
xela_07 spune:
NATALIA SI ALENA!
Sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Micki
Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!
Larisel, Micki - cum sarbatoriti ? Va doresc din inima sa aveti o zi superba!
Noi ne-am revenit putin, ieri a mancat 1/3 dintr-un borcanel mare, 1/2 dintr-un iaurt si vreo 3 sticsuri . Doamne ajuta! Azi ma duc iar la dr ... cred ca s-a saturat de mine femeia asta ca am fost de 3 ori in ultima saptamana, mama crizata ce sunt .
micki_mica spune:
Multumesc pt urari Simplicity, Miri, Lucia, Ana_g, Ruxita (nu-s mai mare decat cu 2.5 ani, decat sotul meu ), Ayanna, Bubu, Cris.d, Dece, Ioana_fota, Mamidepuiuti, Lorex, Tomaca
si sa va invit sa cinstiti masa, servind dupa placul inimii:
si la desert, cate o felie de tort
Miki a lu' Kiti
alexutzzza spune:
Subscriu la ce a zis Mirela ca a zis tare bine!
La multi ani mamica frumoasa de kiti!
Sa ne traiesti 1000 de ani![/center]
Cea mai frumoasa, mereu machiata si aranjata mamica! Sa fii iubita, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
de Yannis