Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 5
bubu_bu spune:
buna dimineata!va servesc o cafea...am fost de servici
la multi ani alena
la multi ani natalia
sa cresteti mari si sanatoase!
multumim de cinste mami!
la multi an mikiinchin un pahar in cinstea ta!
tuuuuu fetelor ce vorbiti acoloeu nu am in oras nici mc nici kfsdar cand merg la timisoara sigur ma opresc la pita arabiata sau cum io zice
bravo yannis.....istet baiet
raul daca ai dau agrafa mea de par...ma trage de par sa o prinda inapoiam ramas masca...nu stiam ce mestereste ..pana a infipt clema in pielea capului...in rest nu arata cu degetul...nu da la cerere obiecte...doar imparte cu mine ce mananca si se aplauda singur cand merge in picioare
si el are perioade cand nu vrea sa mance nimic nimic nici borcane nici fructe nici papa de la noi.....ai mai dau un biscuite si lapte la fiecare masa.....alexutzzza a zis ca matusa ei a sfatuit-o ca nu e bai daca papa doar lapte si o saptamana...so roxi nu te mai stresa.....o sa fie bine
o zi frumoasa sa aveti!
decenuela spune:
neatza fetili....sarumana de coffe bubu....mmmm e tare buna fc si de altii...
ehe...azi iar ne pirecem..of, of, mai, mai...ce diete dom'le...cum doamne iarta-ma sa mai dai 1 gram jos??/
LMA gemanutelor...sa fiti sanatoase si norocoase ca frumoase sunteti!
larisel...un brat de si tot respectul pt rabdarea de care ai dat dovada....sa va aduca numai bucurii
miki....nici nu stiu ce sa-ti urez...imi place asa cum esti acum...fericita. mi-as dori sa te vad asa si peste muulti. muuuuulti ani. si ,....sa ti se implineasca tot ce ti-ai propus...
noi..o seara obisnuita...dar ce mai conteaza....
azi tre sa profitam ca, cica, ar fi ultima zi de caldura....
va doresc sa va bucurati din plin de fiecare secunda alaturi de puii vostri
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ioana_fota spune:
Buna dimineata,Bubu de cofe ca aveam mare nevoie .
Natalia si Alena
Sa fiti sanatoase si cuminti ca frumoase sunteti si sa o ascultati pe mamii si sa o pretuiti
Miki_mika Sa fi la fel de fericita ca si acum si sa te bucuri de familia ta draga .
Alexutzza felicitari lui Yannis pentru dibacitate.
Tomaca felicitari pentru Daniel am vazut filmuletu si cum merge el
Lalaltica ma bucur ca ati venit cu vesti bune.
Plateea pentru aprecieri ,clopu e luat de la sinaia acum 5 ani jumate aproape in luna de miere
Imi cer scuze am incercat sa tin pasu cu voi dar nu prea am reusit,ea a racit,mucoasa nevoie mare ,am vazut ca e la moda,problema e ca am luat si eu si tatii de la ea si suntem o mare fam de muciosinu am luat antib ca a zis dr ca nu e nevoie dar e jale mare la aspirat,si cum a fost frumos afara zilele astea am profitata si am iesit la plimbare,am fost si la mama la curte si am mai facut cate ceva si uite asa a zburat timpul.
O zi minunata tuturor si revin cand mai pot.Ma bucur ca au mai intrat unele fete
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi! Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
sa cresteti mari,sanatoase,frumoase si sa aduceti mereu bucurii parintilor vostri!
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
neata fetili,multumiri de cafeu
felicitari yannis pui mic
sanatate ioana_fota
pup puiutii caraiti din cauza dintisorilor...ariana si arthur...
a nu se intelege ca sunt impreuna...sunt doar colegi de suferintza...da?
cuscra simply,referitor la ce m-ai intrebat......nush cum sa zic...asa simt cum e acum
mami de Alex si Radu
lorex spune:
LA MULTI ANI, NATALY!
LA MULTI ANI, ALENA!
gemanute scumpe!
la multi ani fericiti si sanatosi alaturi de ele, Larisel!
lorex spune:
LA MULTI ANI, MICKI MICA!
sa-ti plesneasca pielea de fericire in fiecare clipa petrecuta alaturi de sotul si copilul tau!
sau daca e prea mult totusi in fiecare zi,
macar la fiecare eveniment din viata voastra!
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi! Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Mamaa ce lista! Cu asa bunatati mai sa uit de urari.
LA MULTI ANI NATALIA
LA MULTI ANI ALENA
Petrecere mare astazi, inca doua pufulete au facut un anisor!
Sa cresteti mari si sanatoase!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe