Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 9
nebunica-zapacica spune:
Buna, fetele!
Am si eu putin timp sa mai scriu..eu una ma simt extraordinar de bine, la prima sarcina n-am avut greturi sau alte probleme, acum ma doare spatele zilnic, spre sfarsitul zilei, mai sunt ceva tentative de dureri de burtica, dar trec repede, in schimb sunt plina de energie, am insomnii, chiar daca ma simt obosita nu pot adormi noaptea mai devreme de miezul noptii, iar ziua nici atat, mai profit de somnul de dupa amiaza al lui Victor sa ma mai odihnesc, mai citesc o carte, mai un serial, mai ceva teme de facut..trece timpul.
Marti merg la medic si sper sa vad samburelul si sa-i aud inimioara, sunt atat de nerabdatoare..dar neavand alte semne ma trezesc facandu-mi griji sa nu se fi intamplat ceva intre timp..
Pe voi va citesc zilnic si ma bucur cand vad ca aveti vesti bune..mai avem atat de mult..trebuie sa profitam la maxim de perioada aceasta, de toate etapele prin care o sa trecem...in curand o sa stim ce culoare au carucioarele, o sa-i simtim miscandu-se in burtica, sunt momente extraordinare cele care urmeaza..si suntem atat de norocoase ca le experimentam..fetele care asteapta inca..nu va pierdeti speranta, exista un motiv pentru orice si va veni si randul vostru, o imbratisare calda pentru voi..
Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana magnifique si revin cu vesti de la medic marti..
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 5+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
nebunica-zapacica spune:
Imi trimite si mie cineva datele albumului comun, am datele mail-ului, dar nimic altceva
Edit ca m-am lamurit, nu mai utilizasem gmail pana acum si mi-a luat ceva sa ma regasesc
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 5+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
lulusor77 spune:
Buna ziua fetelor
Va multumesc mult pentru primire!!!
Eu nu prea am dormit azi-noapte. Aseara am observat o pata mica maronie pe slip si n-am mai putut de griji (eu am mai pierdut anul asta o sarcina de aproape 7 sapt.). Poate fi de la nidare? Sau de la faptul ca n-am fost cuminte cu o zi inainte? Acum vad ca totul e ok, dar sunt cu gandul tot acolo. Voi ati patit asa ceva?
Va pupacesc dulce, si pe burticile voastre la fel! Duminica minunata si cu greturi cat mai putine va doresc!
Lulusor77 5+
luli spune:
Lulusor, nu cred ca mai e de la nidare acum insa unii medici spun ca mai pot aparea in primele 12 saptamani. Ai grija de tine si evita efortul pe cat posibil, daca mai apar mergi urgent la dr.
Luli - fericita 5+ - cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
Roberta84 spune:
vreau si eu datele pt albumul comun... va rog?? nici nu stiam ca este !!
lulusor bine ai venit! Sa stii ca si eu am avut o usoara sangerare dupa un contact si de atunci stau cumintica pt ca imi e prea frica
poate fi o problema daca scurgerile continua....
Aveti grija de voi toate burticile
8+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
lisssa_ana spune:
bun nevenit noilor fete. Va rog sa imi trimiteti datele pt prima pagina,daca se poate pe PM ca stau prost cu neuronii si uit tot
lulusor,lasa te rog prostiille on primul trimestru mai ales ca ai avut o sarcina oprita din evenlutie in trecut. Noua ne-a recomandat medicul repaos in prim trim,in al doilea am avut unde verde.
luli,FIV??? BRavo!!!Unde ai facut FIVul? IN UNgaria???
va pup!
Mama de Ana si 9+
luli spune:
da Lissa fiv ...al 3 lea si cu noroc de data asta nu in Ungaria ci la Giulesti cu prof Marinescu+Cocei
Luli - fericita 5+ - cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
ramyy spune:
Buna Fetelor
ma bucur ca suntem din ce in ce mai mult sper sa ramanem asa pana la final.
Subscriu si eu la scurgerea aia faza nasoala e ca pe mine a inceput sa ma deranjeze... pana in 20 cand merg iar la medic mai am
luli spune:
Fetelor am si eu o problema si sunt curioasa daca si voi. Desi sunt o friguroasa, in casa avem cam 26-27 gr, ziua sunt ok dar seara mi se face cald la picioare, scot sosetele pun pantaloni scurti si tb sa reducem caldura ptr ca mi-e f cald la picioare...
in rest sunt ok; nu am greata doar sanii sunt umflati si ma dor f tare. A si mananc f des, merg la baie si mai des si parca burtica prinde contur desi...suntem mici...
Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
Arianna_M spune:
Buna seara ,
mai aveti loc pt o burtik ?
4 +
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti