Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 10
adirys21 spune:
Buna
Bun venit noilor burtici,FELICITARI, sa fie intr-un ceas bun si sa duceti sarcina cu bine pana la termen.
iuli...mi se pare cam mult 27 grade in casa, noi avem 22 gr in dormitor...deci in restul casei ceva mai rece si avem si bebe mic care nu doarme niciodata invelita si nu a patit nimic pana acum. Nu inteleg de ce ti se face asa cald noaptea incat sa-ti pui pantaloni scurti pt ca in mod normal in timpul somnului temp corpului scade, de aceea trebuie sa ne invelim, pentru a avea confortul termic necesar organismului. Ciudat. Insa ma bucur ca te simti bine si nu ai alte neplaceri, ca alte gravidute de pe aici.
As dori si eu pass de la mail-ul comun sa me delectez cu poze...asa ne cunoastem mai bine...mersi mult.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 10+
lisssa_ana spune:
wow o burtica din TURCIA???? AVEM loc,cum sa nu. Bine ai venit!!!
Mama de Ana si 9+
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana wow o burtica din TURCIA???? AVEM loc,cum sa nu. Bine ai venit!!! Mama de Ana si 9+ |
Neatza !
Sunt la Bucuresti !!!
Bine v-am gasit si sa ne ajute D-zeu pe toate sa ne aducem pe lume pruncii sanatosi.
4 +
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
alinafilip spune:
Buna dimineata fetelor, ce de lume noua, ce ma bucur si bine a-ti venit noilor burtici!
Cum mai sunteti? Eu nu prea bine, am greturi tot timpul zilei si sunt foarte pofticioasa. Burtica se vede deja si abia asteptam sa mergem la medic sa auzim cum bate inimioara.
Fetelor voi luati ceva ca sa taiati greata? O prietena a zis ca medicul ei i-a dat metoclopramid. A-si lua si eu ceva ca simt ca nu mai pot cu greturile astea.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
Zapic spune:
Buna dimineata tuturor!
Multumesc tare fetelor pt. ciocolata calda de vineri,din pacate eu nu prea am timp sa intru in weekend, ca ori mi-e rau, ori am treaba, in general curatenie, ori ma ocup de scolarul meu de clasa I.
In legatura cu scurgerile... am prea multe si eu, dar am fost la anliza de secretie si mi-a iesit ok.
Pup fetele noi, bine v-ati alaturat noua, Dummnezeu sa ne ajute sa facem bebici sanatosi.
cristelle25 spune:
Alina eu greturi nu prea am avut si am o banuiala ca le-am taiat taind cafea si ceaiul si orice lichid cald dimineata si mancam cereale integrale cu lapte si a fost ok...Am mai observat ca senzatia de foame imi amplifica greata...Un alt remediu este ceaiul de ghimbir sau daca nu suporti gustul am auzit ca ar fi si niste pastilute...
Succes!!!
10+
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinafilip Buna dimineata fetelor, ce de lume noua, ce ma bucur si bine a-ti venit noilor burtici! Cum mai sunteti? Eu nu prea bine, am greturi tot timpul zilei si sunt foarte pofticioasa. Burtica se vede deja si abia asteptam sa mergem la medic sa auzim cum bate inimioara. Fetelor voi luati ceva ca sa taiati greata? O prietena a zis ca medicul ei i-a dat metoclopramid. A-si lua si eu ceva ca simt ca nu mai pot cu greturile astea. Va pup pe toate si sa auzim de bine. |
mie mi-a recomandat doctorita sa mai iau cate una cand nu mai pot. deocamdata am reusit fara, mai ales ca imi e chiar bine dupa ce vomit. dar, da, se pot lua.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 9+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cristelle25 spune:
Fetelor cum stati cu kilogramele? Eu la aproape 11 saptamani am luat mai mult de 3 kilograme cred ca si faptul ca m-am lasat de fumat cantareste mai greu la cantar
10+
Aryiadna spune:
Neata,
Bun venit noilor fete! Sa fim cat mai multe si sa fim sanatoase si voioase toate!
Eu am avut treaba in weekend, sambata am montat o centrala si am facut curat pana seara tarziu iar duminica am fost plecati din oras, ne-am relaxat la un gratar desi afara erau minus cateva grade...
Noi suntem din ce in ce mai nerabdatori sa mergem in ianuarie sa ne vedem iar, sa facem poze...
Va pup pe toate si spor la treaba!
Ary 9+