Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 11
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristelle25 Fetelor cum stati cu kilogramele? Eu la aproape 11 saptamani am luat mai mult de 3 kilograme cred ca si faptul ca m-am lasat de fumat cantareste mai greu la cantar 10+ |
si eu deja 2 kg. , desi nu am mancat deloc mai mult doar ca inainte eram ffff activa si de cand cu bebe urmam ciclul servici-casa-mancat-pat . Dar de sambata parca am mai multa energie, am smotruit, am iesit la plimbarica si-am mers vreo ora pe jos.Sa speram ca-mi revin ca altfel mai ales ca niciodata n-am avut mai mult de 51 kg.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
pufi79 spune:
cristelle25, ariannaM bine-ati venit, va doresc sarcina usoara si la termen si bineinteles bebei sanatosi . Ma bucur sa vad ca ne inmultim
anaemi spune:
Bun venit noilor burici pe care nu am apucat inca sa le felicit
eu inca sunt cu toane...ba mi-e rau, ba nu-mi este. ...bine...prefer sa nu-mi fie
am fost vineri la Carrefour si mi se facuse o pofta de inghetata si i-am zis sotului sa-mi ia, dar cand am ajuns la raionul de inghetata ... m-a pocnit o greata de simteam ca mor ../am mers tot timpul cumparaturilor cu punga dupa mine,in caz ca ...
Sambata am impodobit si noi bradutul ...ne-am cumparat unul mare,natural
Despre vestitele scurgeri ...mi s-a luat de ele ; traiasca panty-urile
Eu pana acum am luat 1.2 kg...o fi mult,o fi putin? oricum eu sper sa nu mai iau asa de mult in greutate. sper la 14-15 kg max
La Filip am plecat de la 54 si am ajuns la 72,apoi am scazut la 56 cand am ramas insarcinata cu Anastasia si iar am ajuns la 72, iar acum am plecat de la 54.3 (intre timp mi-am luat cantar electronic,sau cum s-o numi , de asta "atata" precizie). La Filip am dat putin mai greu kg in plus; cam in 6 luni.In schimb la Anastasia, la 6 sapt de la nastere, aveam deja 57-58 kg...dupa inca 6 sapt aveam deja 53 kg. Acum eu cred ca depinde si de fiecare organism in parte.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
p.s maine are Filip serbare la gradinita
Sper sa nu bocesc ca nebuna
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
pufi79 spune:
anaemi ce fain , abia astept sa merg si eu la serbare si sa fac bradut. Anul asta n-am facut numai pentru noi doi, am decorat doar casa cu cateva stelute agatate ici colo si lumanari pe peste tot si cam atat..........la anu' insa cu ajutorul lui Dumnezeu va fi altaaaaaaa poveste
ramyy spune:
Buna Fetelor
Azi am inceput sa am si eu greturi , nu m-am gandit ca o sa zic vreodata asta dar doamne ajuta sa fie ca asta e bine:)
in 20 am urmatorul ecograf sper sa vedem embrionul si sa fie ok poate reusesc sa ii aud si inimioara.
nu stiti se poate inregistra pe cd incluziv sunetul , cum ii bate inimioara?
voi cum stati cu mancare ?
mie nu imi trebuie sa mananc nimic, o fac doar pt ca trebuie sa iau medicamentele in rest nici nu vreau sa vad mancarea.
adirys21 spune:
citat din mesajul lui cristelle25 Buna burtici! Ma alatur si eu DPN 05.07.2011 UM 24.09.2010... |
Buna!!!
Bine ai venit
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 10+
adirys21 spune:
citat din mesajul lui alinafilip Buna dimineata fetelor, ce de lume noua, ce ma bucur si bine a-ti venit noilor burtici! Cum mai sunteti? Eu nu prea bine, am greturi tot timpul zilei si sunt foarte pofticioasa. Burtica se vede deja si abia asteptam sa mergem la medic sa auzim cum bate inimioara. Fetelor voi luati ceva ca sa taiati greata? O prietena a zis ca medicul ei i-a dat metoclopramid. A-si lua si eu ceva ca simt ca nu mai pot cu greturile astea. Va pup pe toate si sa auzim de bine. |
Si eu ma lupt cu greturile insa am observat ca imi este mai bine daca beau ceai de menta sau daca mananc bomboane mentolate sau guma de mestecat. Nici eu nu as vrea sa iau metroclopramid...mai ales ca sunt ff amare..chhh.
In legatura cu kg... eu am slabit aproape 2kg, desi mananc binisor, mai ales fructe. Dar nu ma supar.
ne auzim mai tarziu..azi am program administrativ la bucatarie.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 10+
Zapic spune:
Da, si mie Dr. mi-a explicat ca e fff bine sa ai greturi, eu il privieam cu suspiciune, pt ca habar n-aveam ca astia sint hormonii care lucreaza. La mine lucreaza.... si dimineata si seara si-n timpul zilei,"evacuez" si la mirosul de sapun, mi-am luat unul cu argila, la gel de baie am renuntat de muuult.
Ceea ce n-a impiedicat-o pe "burtica " sa creasca multisor pentru 11 saptamani. Iar eu am luat cam 3 kg, ceea ce-i ingrijorator. O sa fiu o elefantica, avand in vedere ca la sarcina cu baietelul am luat 20 kg.
Dar sa fie bebele sanatos! siAsta-i tot ce conteaza acum.
Pup
lulusor77 spune:
Arianna_M, cristelle25, bine ati venit!!! Va doresc sarcini usoare fara emotii si fara multe greturi si bineinteles bebei sanatosi. Abia astept sa ne bucuram impreuna de aceste clipe minuntate!
La mine au inceput in sfarsit greturile (deja imi faceam griji ca nu am), azi dimineata de la cafea. Nu mai mananc asa mult ca la inceput si ma balonez foarte tare. Pata maronie nu a mai aparut (Doamne-ajuta!), asa ca m-am linistit si stau cumintica.
cristelle25, sa stii ca eu pana la 5 sapt am pus 3 kg (desi s-ar putea sa mai fi slabit ceva intre timp)
Iuli, cumnata mea avea aceeasi problema cat a fost insarcinata, deci nu te ingrijora. Oricum,eu stiu ca in dormitor e sanatos sa fie mai racoare,asa ca nu-i rau daca o lasi mai moale cu caldura.
Va .O zi minunata!
Lulusor77 5+