Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 8
Roberta84 spune:
Buna seara burtici, ce liniste si pace pe la noi pe aici..
Eu am terminat treaba , ca tare multa mai e sambata , cred ca si voi asta faceti ! Azi dimineata cand am plecat la servici eram sa raman cu mana pe clanta, un frig de nu am mai vazut de mult pe aici, ca de obicei e mai moale iarna ... si ca drept urmare m-a cam durut burtica de la frig dar odata ce am ajuns acasa si am intrat la pregatit mancare , si-a revenit , ii place tare la bucatarie bag de seama
ca am devenit o mancacioasa si vreau de toate
Voi ce mai faceti ? cum va simtiti ? au trecut greturile? AA si sa va mai intreb ceva .. mai rusinos... voi aveti scurgeri de vre-un fel ? ca eu acum am inceput sa folosesc absorbante dealea zilnice micute ca tare imi mai murdaresc slipu. Bine macar ca astea sunt albe , am citit ca sunt normale in timpul sarcinii , dar chiar asa de acuma??
hai ca m-am intins la vorba.. va pup cu drag burtici si sa aveti o duminica frumoasa si linistita!! eu fug la
8+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
fecian spune:
Buna seara
Chiaar...subiectul asta avanseaza cand eu nu sunt prin preajma..in rest liniste si pace.
Eu ma lupt cu ceva dureri de burta...dar probabil e normal. Oricum am facut in decurs de 3 saptamani 3 teste de sarcina si am observat ca daca in prima saptamana raspunsul a fost mai tarzior si mai palid, acum cateva zile a fost rapid si mai puternic decat linia de control (metoda originala de a urmari sarcina...si ieftina) . Asa stiu ca totul e ok cu pitica mea (am asa un feeling ca in garsoniera sta o printzesa).
La medic inca nu am reusit sa merg...cred ca abia saptamana viitoare imi voi face programare la medic/moasha. In functie de cine ma va primi.
Acum stam si ne uitam la desene ca piticul are chef ..niels holgerson
Va pup si va ofer o cana aburinda cu lapte cu cafea si indulcita cu miere...o bunatate
Noapte buna la toate si bun venit noii gravidutze, lulusor77
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 5+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
lisssa_ana spune:
roberta,si eu am ,e normal,mai abundente.
IN legatura cu greturile,ma ia cand si cand,problema e cand vad lumea ca mananca...mor de pofta
Mama de Ana si 9+
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana roberta,si eu am ,e normal,mai abundente. IN legatura cu greturile,ma ia cand si cand,problema e cand vad lumea ca mananca...mor de pofta Mama de Ana si 9+ |
subscriu
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
pufi79 spune:
fetelor ma bucur tare pentr ca vad ca sunt din ce in ce mai multe burtici care au fost la un pas de fiv dar au ramas gravi natural.Sa fim o odisee binecuvantata
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
mariaruxi spune:
Buna dimineata fetelor, un mic dejun la pat doriti? Vin imediat
Ramyy ma bucur ca te-ai mai linistit, o sa vezi ca o sa fie bine
Lulusor bine ai venit! Bebele tau se va naste in aceeasi zi cu mine
Mihahegarty nu ai mai intrat demult, stai asa rau cu timpul?
Roberta e normal sa fie asa, nu te panica.
Maria (27 nov. 2007) si 8+
fecian spune:
Buna dimineatza.
Va invit la o cana aburinda de lapte cu cacao/cafea (functie de preferinte).
Observ ca nu prea multa lume e activa pe aici.Cateva fete activeaza pe aici...restul, cam pauza.
Or fi foarte ocupate insa ar fi fost frumos sa stim despre fiecare ce mai face cum se mai simte...
Noi suntem relativ ok, greturile mai sunt insa sunt mai moderate. Mergem inainte cu un sac de mandarine dupa noi
Azi avem in plan sa mergem in parc cu piticotul nostr; e aproximativ ok afara si mai iesim si noi la aer.
Va dorim o zi superba in familie
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
luli spune:
Buna fetelor fericite,
m-am hotarat sa ma alatur si eu grupului vostru fericit de cu speranta ca vom fi impreuna mult timp de acum incolo, ca ne vom impartasi fericirea de a tine in brate minunile pentru care am luptat atat...ca....ehe sa fim sanatoase si sa le luam pe rand
Acum in nov am facut un nou FIV in care ne-am pus toate sperantele si credintele. Pe 17 a fost punctia, pe 19 ET cu 2 embrioni cal. A iar pe 2 dec Beta-hcg:457,55. Pe 16 dec. mergem la prima ecografie, pana atunci stam cu sufletul la gura.
Va pe toate cu mare drag
Luli - fericita 5+ - cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
mariaruxi spune:
Bine ai venit, Iuli sau Luli?
Am pus cateva poze in albumul comun pentru cine are timp.
Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Maria (27 nov. 2007) si 9+