Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 7
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 roxy se poate???? , ce fain ar fi sa se vada, si eu merg la control la 12 sapt si 3 zile.......... .....viata este acolo unde te regasesti....... 10+ Doamne ai grija de noi in asteptarea craciunului |
Pai eu o sa-ti tin tie pumni si tu mie poate ne purtam noroc reciproc
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui Aryiadna Fetelor, fetelor, ce de vesti bune! Am fost si eu aseara la ecograf. A fost foarte frumos, bebe s-a miscat, topaia in sus si-n jos, medicul imi spunea ca sunt in 8 saptamani si 3 zile, ca are 2 cm, imi arata cu degetele, insa eu eram fascinata de ecran:)), nici nu ma uitam la doctor, parca eram drogata. I-am vazut si inimioara cum bate, mi-a dat si poze 4D cred, iar pe 11 ianuarie mergem iar sa vedem ce mai face. Am uitat sa le spun ca e baietel Lasand gluma la o parte, din ce saptamana se poate vedea sexul? Aveti idee? ramyy, , stai linistita, daca ti-a dat medicamente inseamna ca e bine. daca era gol sacul probabil iti spunea. si eu iau medicamente ca mi se tot contracta uterul, insa eu zic ca o sa fie bine. incredere si asteptam vesti! Va pup pe toate!!! Ary 8+ |
Ari ce frumos , ma bucur ca este totul in regula si sa speram ca s-a spart lantul ghinioanelor si deacum o sa auzim numai de bine
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
mariaruxi spune:
Desi nu mai e dimineata, mi-ar surade si mie o ciocolata calda
Ary, ma bucur ca sunteti bine! Si noi tot pe 11 mergem la urmatorul control.
Ramyy, stai linistita ca o sa fie bine. Ma bucur ca te-ai mai programat si in alta parte ca sa vezi alta parere. Maine asteptam vestile bune
Chiar astazi am citit pe net ca se poate vedea sexul copilului si mai devreme de 14 sapt. Cica la baieti se vede mai repede. Bine, conteaza si cum sta bebe in burtica. Asa ca, poate aveti noroc si se vede si la 12 sapt, eu va urez bafta.
gasca!
Maria (27 nov. 2007) si 8+
senty_mary spune:
buna ziua burtici
sunt o mamica de delfinas de iulie-august 2010 si am intrat sa va doresc sarcini si nasteri usoare si sa va dea Dumnezeu bebei cuminti si fara colici.
va pup
pufi79 spune:
citat din mesajul lui senty_mary buna ziua burtici sunt o mamica de delfinas de iulie-august 2010 si am intrat sa va doresc sarcini si nasteri usoare si sa va dea Dumnezeu bebei cuminti si fara colici. va pup Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
multumim frumos, si tie sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
Roberta84 spune:
Buna burtici . Mi-ati facut pofta , vreau si eu ciocolata calda deaia buna de la noi de acasa ca aici nu gasesc asa
Vad ca am dat startu cu vestile bune , sa de-a Domnul sa avem parte numai de asa ceva de acum incolo
Ramyy iti tin pumnii sa ai si tu o veste buna la echo si mult curaj si incredere
8+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
gabis77 spune:
Noapte buna burticilor, sa dormiti bine. Am vazut ca sunt trecuta la prietene dragi, va multumesc . Eu sunt mai bine , mai intru pe net si primul lucru deschid pagina cu voi sa vad ce mai faceti . ma bucur cand citesc vesti bune . abia astept sa treaca 6 luni , unii zic ca si mai repede 3 , 4 acum nu stiu exact , sa mai incercam si noi sa mai avem un bebe, imi doresc mult . Va pup pe toate , sa creasca bebelusii in burticile voastre si sa fie cuminti
noapte buna tuturor
lisssa_ana spune:
gabis,eu am ramas gravida dupa 4 luni,nasa mea dupa 1 luna,o alata prietena de a mea tot dupa 1 luna. Te pupam
Mama de Ana si 9+
ramyy spune:
buna fetelor!!!
Am fost acum dimineata la ecograf, am reusit sa ma mai linistesc si eu , am dat peste o doamna doctor la care nu am mai fot niciodata dar mi-a placut enorm.
embrinonul nu se vede inca ea zice ca probabil ovulatia a avut loc mai tarziu dar in rest este ok se vede si sacul york(parca asa se cheama) o sa merg peste 2 saptamni sper atunci sa fie bine sa se vada si embrionul sa ii aud si inimioara.
va pup si va multumesc pt incurajari.'
vad o gramada de vesti bune pe acest topic sper sa nu fie eu cea care o sa vina cu vesti rele.
lulusor77 spune:
Buna dimineata burtici!
Ma inscriu si eu in randul vostru si imi doresc sa ramanem toate impreuna pana la capat.
Noi suntem inca micuti (UM:02.11.2010,DNP: 10.08.2011), dar crestem noi mare. Mergem din nou la intalnirea cu nenea doctorul pe 21 dec.si nu mai avem rabdare.
Va citesc de putina vreme, pentru ca abia am aflat bucuria, dar sunteti nemaipomenit de simpatice. Ma faceti sa plang si sa rad, asa cum ii sta bine unei viitoare mamici.
Noi ne pregateam de inseminare, dar nu m-am simtit bine si n-am mai fost (desi am facut 6 zile stimulare). Poate Dumnezeu a vrut asa, sa ni-l trimita natural. Deocamdata nu am simptome, doar sani mariti si durerosi, ceva dureri de mijloc si mici intepaturi in burta si pana acum 2 zile o pofta nebuna de mancare (acum mi-a trecut, dar nici greturi nu am).
Hai ca m-am intins cu vorba,avem timp lunile astea sa tot povestim.
Va imbratisez cumult drag!
Rammy, ma bucur ca te-ai linistit. Eu am sentimentul ca va fi bine.