Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 6
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Neata ! Mai devreme a nins un picut si la noi ...dar acum s-a oprit Pe mine ma doare cam tare burta...m-am trezit de pe la 5 a.m de durere;ma cam ingrijoreaza. Si daca acum ceva timp spuneam ca am o burtaaaa mare....acum ma uit la ea si nu mai mi se pare ...de fapt nu mai este asa.La haine nu ma mai deranjeaza burta cum ma deranja atunci; nu stiu ce s-a intamplat.Probabil ca atunci oi fi fost intr-o perioada mai balonata [ Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... Nu te panica, ia un Nospa si o sa fi bine!!! |
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
citat din mesajul lui roxybarbu gata ciocolata,Puffi ! Traieste, Iubeste, Daruieste... 10+ DPN 04.07.2011 |
fooooarte buna
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
Zapic spune:
Buna dimineata!
Ma primiti si pe mine la o canuta de ciocolata? Mai aveti Roxybarbu Puffi? Ca oricum am faut o burta...maricica de-a binelea si nici balonata nu-sAsa ca ma astepta vremuri grele,dar macar sanatos sa fie bebelul .
Credeti ca la urmatoarea eco se vede sexul ? Sau ar fi prea devreme?
ramyy spune:
Buna Fetelor
Am fost aseara la ecograf dar am venit de acolo bulversata si terminata, medicul nu mi-a zis nimic s-a uitat a zis ca da este dar sa merg peste 10 zile cand am intrebat de ce mi-a dat anumite medicamente a zis ca nu imi spune ca pe urma ma uit pe net si ma gandesc la prosti efectiv nu a vrut sa imi zica nimic.
Adevarul este ca am asteptat vreo 25 de min pana sa intru si in minutele alea am adunat atat frica si spaima in mine sa nu cumva sa imi zica ca sacul e gol ca si data trecuta , incat in momentul in care am intrat in cabinet eram incoerenta , exact ca in bancul cu iepurasul :)
Sincer nu am cum sa astept 10 zile ca ajung la nebuni asa ca mi-am facut programare pe maine la alt medic femeie de data asta , macar sa mai aud o alta parere.
Nu va dau datele inca pt prima pagina, mai astept sa ma conving eu ca e bine, data trecuta le-am dat si pe urma am stat ca prosta luni de zile si m-am uitat la ele si plangeam ca nebuna.
asa gandesc si eu cum ziceti voi, copilul asta mi la dat D-zeu asa ca eu sper ca tot el o sa aiba grija sa fie bine.
pufi79 spune:
ramyy, mult succes si incredere in Dumnezeu...o sa vezi ca va fi bine
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui Zapic Buna dimineata! Ma primiti si pe mine la o canuta de ciocolata? Mai aveti Roxybarbu Puffi? Ca oricum am faut o burta...maricica de-a binelea si nici balonata nu-sAsa ca ma astepta vremuri grele,dar macar sanatos sa fie bebelul . Credeti ca la urmatoarea eco se vede sexul ? Sau ar fi prea devreme? |
Nu mai avem ciocolata dar facem repede una proaspata si fierbinte
Zapic, in cate saptamani esti? Eu ma duc la urmatorul control pe 20 si atunci o sa am 12 saptamani incheiate,iar doctorul mi-a spus ca daca avem noroc si bebe sta cum trebuie o sa putem vedea sexul
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
zapic cred ca are roxy destula cioco pentru toate pofticioasele , eu sunt asa fericita tocmai am primit un mesaj de la o buna prietena care a nascut o bublina sanatoasa .
Cu ajutorul lui Dumnezeu ne vine si noua randul
ALINAOPREA spune:
Felicitari fetelor care au fost la eco.
Ramyy ai incredere ca va fi bine, lasa stresul ca-i face rau lui bebe.
Eu astept rezultatele analizelor si mi-am facut programare pe 20 la alta eco, sa-l mai vedem pe gagalice, ca ne e dor de el
Va pup !
Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
pufi79 spune:
roxy se poate???? , ce fain ar fi sa se vada, si eu merg la control la 12 sapt si 3 zile..........
Aryiadna spune:
Fetelor, fetelor, ce de vesti bune! Am fost si eu aseara la ecograf. A fost foarte frumos, bebe s-a miscat, topaia in sus si-n jos, medicul imi spunea ca sunt in 8 saptamani si 3 zile, ca are 2 cm, imi arata cu degetele, insa eu eram fascinata de ecran:)), nici nu ma uitam la doctor, parca eram drogata. I-am vazut si inimioara cum bate, mi-a dat si poze 4D cred, iar pe 11 ianuarie mergem iar sa vedem ce mai face. Am uitat sa le spun ca e baietel
Lasand gluma la o parte, din ce saptamana se poate vedea sexul? Aveti idee?
ramyy, , stai linistita, daca ti-a dat medicamente inseamna ca e bine. daca era gol sacul probabil iti spunea. si eu iau medicamente ca mi se tot contracta uterul, insa eu zic ca o sa fie bine. incredere si asteptam vesti!
Va pup pe toate!!!
Ary 8+