Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 5
mariaruxi spune:
Buna seara fetelor, am citit din urma si ma bucur mult pentru cele care au reusit sa mearga la echo si sa se linisteasca. La fel am facut si eu . Suntem bine, bebele misca, i s-au vazut si manutele, am ascultat si bataile inimii, avem 8 sapt. si 5 zile. Deci, deocamdata sunt linistita (pana la urmatorul echo).
Eu nu imi fac dublu test, medicul nu mi-a zis nimic despre asta. In sarcina precedenta nici triplu test nu am facut pentru ca doctorul mi-a zis ca nu e cazul. Oricum nu vreau sa fac amniocenteza, deci, nu vad rostul.
Gabis77 ma bucur mult ca intri si ne mai scrii
toate fetele!
Maria (27 nov. 2007) si 8+
mariaruxi spune:
Rammy bine ai venit! La mine s-a vazut embrionul la 5 sapt. si 3 zile, chiar si inima. Cred ca depinde de cat e de performant ecograful. Sa stai linistita ca totul va fi bine, doar de asta ti l-a trimis Doamne, Doamne, nu ca sa te supere din nou
Maria (27 nov. 2007) si 8+
laurysa spune:
Ieri am fost si eu prima data la eco. I-am ascultat bataile inimioarei.
Va pup si sarcina usoara tuturora
roxybarbu spune:
Buna dimineata, mai este cineva treaz pe aici? vrea cineva micul dejun ?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
alinafilip spune:
Buna dimineata, doresc eu micul dejun dar mi-e asa de greata de...
Dar ce servesti la micul dejun?
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinafilip Buna dimineata, doresc eu micul dejun dar mi-e asa de greata de... Dar ce servesti la micul dejun? |
Paaaaaiii....sincer.....eu am mancat o banana si un covrig, dar pentru voi gatesc virtual tot ce poftiti
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
ma bucur ca incep sa se adune vestile bune, felicitari pentru rezultatele de la ecografe cat despre micul dejun l-am luat devreme azi pe la 7 pentru ca trezirea mi-a dat-o pisu de 4 dimineata .....dar ma bag la o ciocolata calda roxy
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
anaemi spune:
Neata ! Mai devreme a nins un picut si la noi ...dar acum s-a oprit
Pe mine ma doare cam tare burta...m-am trezit de pe la 5 a.m de durere;ma cam ingrijoreaza.
Si daca acum ceva timp spuneam ca am o burtaaaa mare....acum ma uit la ea si nu mai mi se pare ...de fapt nu mai este asa.La haine nu ma mai deranjeaza burta cum ma deranja atunci; nu stiu ce s-a intamplat.Probabil ca atunci oi fi fost intr-o perioada mai balonata
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...