Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 4
gabis77 spune:
Buna fetelor . Mult succes la ecograf . Sa fie totul bine la toate . Aveti grija de voi.
o dedicatie din partea noastra pt fetele care au, si care isi doresc o fetita . e un cantec superb care te emotioneaza ... va pupam cu drag
http://www.trilulilu.ro/apopeste/8824e48b6387ba
Zapic spune:
Merci Puffi, ma voi duce repede,repejor.
Timpul asta zboara si deloc nu-mi da pace. Sint mult mai lenta acum de cand mi-e rau 90% din timp.
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabis77 Buna fetelor . Mult succes la ecograf . Sa fie totul bine la toate . Aveti grija de voi. o dedicatie din partea noastra pt fetele care au, si care isi doresc o fetita . e un cantec superb care te emotioneaza ... va pupam cu drag http://www.trilulilu.ro/apopeste/8824e48b6387ba Fericirea noastra este Casiana Maria ( 04.08.2009) si ne dorim mult un bebe in viitor !!! Sanatate tuturor , aveti grija de voi !! |
Daaaa....bine ca l-am ascultat, ca pe ziua de azi nu plansesem deloc ...deja imi faceam griji
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adirys21 spune:
Da si eu am plans...si parca ma simt mai bine acum
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 9+
pufi79 spune:
citat din mesajul lui roxybarbu Puffi tu la ce doctor esti? Nu mai stiu daca te-am mai intrebat Traieste, Iubeste, Daruieste... 10+ DPN 04.07.2011 |
am mai vorbit, dar nu-i problema...Loreta Solonari dar din trim 2 trebuie sa ma decid pe care il aleg dintre Iacovache sau Martinescu, asta ptr ca dr mea nu este la maternitate si nu ma intereseaza ideea de a naste la Eva.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
pufi79 spune:
Doamne ce zi linistita la munca , nu mai vreau zile de-astea, ma simt mai obosita decat daca as fi muncit 12 ore .
Cred ca si azi (ca in toate zilele in ultima vreme) voi avea ceva de discutat cu patul asta sa ma pot trezit la 5 pentru pisul de dimineata
Se vede ca n-am avut azi de lucru, vorbesc cam mult
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
lisssa_ana spune:
rammy,da-ne datele pt prima pagina. Bine ai venit
fetele cu ECO,unde sunteti????
Mama de Ana si 9+
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui ramyy multumesc. Sper sa se vada azi si la mine embrionul. mi-e si frica sa sper , de 7 ani am trecut prin atatea tratamente si inseminari , 2 sarcini pierdute incat mi-e frica si sa ma bucur. Am ramas insarcina in luna trecuta cand medicul mi-a zis ca nu am ovulatie si nu se poate face inseminare si am ramas naturel asa ca pt mine e o minune ce mi se intampla. |
rammy te inteleg perfect, situatia noastra seamana f mult.
Si eu m-am chinuit 9 ani sa raman insarcinata, am facut 3 inseminari nereusite, un FIV reusit dar am pierdut sarcina la 19 saptamani, asa ca sunt si eu destul de panicata acum.
Dumnezeu a facut o minune si cu mine, am ramas tot natural cand ma pregateam de FIV 2.
Ma gandesc ca Dumnezeu ne-a dat bebicii astia, asa ca sigur va avea grija de noi si de ei.
Pupici tuturor !
Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Roberta84 spune:
Salutare burtici! Acum am venit de la ecografie: e totul ok !!! inimioara ii bate , am auzit-o!!! bebe deja face ceva miscari , mi-a spus ca este mai mare cu 3 zile.. probabil am ovulat mai devreme , deci dupa dimensiuni ar avea 9 saptamani desi dupa data ultimei mensrtuatii am 8 sapt si 4 zile. dar e FFF bine.
Sunt asa de fericita , imi era tare frica sa nu fie oprit din evolutie.. de acum o sa incerc sa stau mai linistita .. inca un pic si scapam de perioada critica.
Acum ma duc sa mananc ca de emotii am avut greturi toata ziua , nu am putut sa mananc nimic si acum deodata mi-a venit o pofta de mancare
Bun venit Ramyy , sa stii ca la mine la 5 sapt si trei zile inca nu se vedea embrionul , asa ca stai linistita , sa mai creasca .
Va pup pe toate si sa dea Domnul sa fie bine in continuare pt toate burticile!!
8+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
sdcristian spune:
am fost la eco
prima data m-am panicat ca nu se vedea nimic
noroc ca mi-a facut si intravaginala, ca cica am uter hiper-retrovers, asa ca pana se ridica uterul numai asa se vede
e bine, creste, continuam utrogestan
mama de Carol (29.12.2008) si 8+