Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 3
adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy buna fetelor, Ma alatur si eu voua si sper din tot sufletul sa raman cu voi pana la inceputul lunii aug 2011. Azi am exact 6 saptamani , deseara merg iar la eco am fost si luni dar embrionul nu se vedea inca , daca nu se vede nici azi cred ca o iau razna. Am 2 sarcini pierdute la activ, una avort spontan si una cu sacul gol fara embrion, de acceea sunt asa stresata si sper din tot sufletul sa se vada azi embrionul la eco. la voi pe ca cate saptamani s-a vazut ? |
Bine ai venit! Sa dea DD saai o sarcina usoara si fara probleme pana la termen.
La mine s-a vazut sacul la 5 sapt si 2 zile iar la 6 sapt si 2 zile am vazut embrionul si inima, am ascultat si bataile inimii, 141 bpm.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 9+
pufi79 spune:
ramyy bine-ai venit, sarcina usoara si la termen
.....viata este acolo unde te regasesti.......
10+ Doamne ai grija de noi
in asteptarea craciunului
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy buna fetelor, Ma alatur si eu voua si sper din tot sufletul sa raman cu voi pana la inceputul lunii aug 2011. Azi am exact 6 saptamani , deseara merg iar la eco am fost si luni dar embrionul nu se vedea inca , daca nu se vede nici azi cred ca o iau razna. Am 2 sarcini pierdute la activ, una avort spontan si una cu sacul gol fara embrion, de acceea sunt asa stresata si sper din tot sufletul sa se vada azi embrionul la eco. la voi pe ca cate saptamani s-a vazut ? |
La mine s-a vazut la exact 6 saptamani si activitatea cardiaca.
Bafta la eco, sa vii cu vesti bune!
Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
ramyy spune:
multumesc.
Sper sa se vada azi si la mine embrionul.
mi-e si frica sa sper , de 7 ani am trecut prin atatea tratamente si inseminari , 2 sarcini pierdute incat mi-e frica si sa ma bucur.
Am ramas insarcina in luna trecuta cand medicul mi-a zis ca nu am ovulatie si nu se poate face inseminare si am ramas naturel asa ca pt mine e o minune ce mi se intampla.
adirys21 spune:
Ramyy ma bucur pt tine...nu-ti fie frica sa speri si sa visezi, trebuie sa fii optimista si totul va fi bine. Ceea ce spui tu, ca ai ramas insarcinata natural imi dovedeste inca o data ca acolo sus este cineva mai presus medici care face lucruri minunate. Felicitari!
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 9+
Zapic spune:
Ramy, sa dea Domnul sa duci sarcina la capat si totul sa fie bine, iar bebelul sanatos.
Doctorita mi-a recomandat pt dublul test( bitest) un anume cabinet, unde era 250 ron, fara eco, doar sangele, evident ca nu ma voi duce. Dar mi-am schimbat Dr si asa am ajuns la Dr. Rotaru.
Analizele de sange le voi face sapt viitoare, nu cele uzuale, ci markerii infectiosi, hepatitele, in fine, total cost 500 ron.
Eu am 10 sapt si... cateva zile deja, asa ca m-am cam panicat. Voi le-ati facut deja?
pufi79 spune:
eu la 5 saptamani le-am facut , mi-a dat buletinul de analize si a doua zi eram deja la recoltat
pufi79 spune:
si tot 500 ron m-au costat
roxybarbu spune:
Puffi tu la ce doctor esti? Nu mai stiu daca te-am mai intrebat
Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011
alinafilip spune:
Buna Ramyy si bine ai venit printre noi. Suntem amandoua cam in aceeasi perioada DPM 3 august.
Sa nu-ti fie frica si sa ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Copii sunt o minune de la Doamne Doamne si mai ales in cazul tau, asa ca fi optimista si o sa vezi ca va fi bine.
La mine sarcina s-a vazut de la 4 saptamani si embrionul de la 5 saptamani jumate. Pe 21 mergem din nou la echo sa vedem ce mai face bebe si cum este.
Dumnezeu este Mare si bun.