Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Buna dimineata tuturor burticilor!
Am revenit printre vii... cu toate ca inca tot deasupra wc-ului stau. Si apa o dau afara si am stari infernale . Cand am fost la Dr., apropos, m-am decis la Rotaru, de la Elias, mi-a spus ca totul e f bine, adica organismul lucreaza.
Mai e cineva la el? il stiti? Eu am nascut prima data cu Alex. Filipescu, care-i mult mai arogant, mai scump si mai fitos, iar acum am parca nevoie de altceva.
Ma puteti ajuta cu un sfat: Sa fac sau nu Bi testul? Morfo-fetala o fac la Dr. Albu, dar parca bitestul l-as scapa , din motive strict financiare.
Va pup si astept parerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

bitestul e totuna cu dublu test nu?

Si eu stau in dubii, nu neaparat din motive financiare ci pentru ca am inteles ca oricum nu este foarte relevant ca este ceva mai mult statistic , sotul ma bazaie la cap sa-l fac...........e mult mai stresat ca mine deci cred ca ma voi conforma

M-am si programat ieri pentru 27 dec, in brasov la medicul meu costa 150 lei ecografia si 97 lei analiza de sange........sunt ceva banuti dar parca pentru linistea noastra nici nu mai prea conteaza.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

si inca ceva, depinde mult si de varsta mamicii, eu pentru ca am peste 30 ani e cam "obligatoriu" sa il fac, cumnata mea are 25 si nu i-a fost recomandat de dr. sau dublu test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Buna fetelor,

Am vazut ca majoritatea stati cu capul prin wc... si eu sunt la fel... mi-e rau de la prima ora pana noaptea tarziu, noaptea ma doare burta... un chin, ce sa mai povestesc...

Azi ma duc la ecograf. O intrebare pentru fetele care au fost deja: ecografia se face transvaginala sau normala? sau depinde de doctor? sau de mine?

Multumesc anticipat,

Ary

8+

Mergi la inceput

sunt foarte activa azi dupa cum observati

Mie dr. cand am intrebat-o la 8 sapt daca facem abdominala sau trans a zis ca pana la 12 sapt transvaginala este cea mai relevanta, abdominala neputand sa detecteze tot ce se intampla pe acolo. Acum poate depinde de dr, nu stiu.

Supces la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele !

Eu am fost azi dimineata sa-mi recolteze sange pt analize...am stat o gramada,dar bine ca am scapat

M-am programat si la echo pe 21 ... abia astept.
pufi tu platesti 150 ron, echo morfo-fetala 3D ? sau este echo normala ? ca eu o sa trebuiasca sa dau pt 3D , 350 ron

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

cu siguranta este una normala, nu mi-a zis nimic de 3D, aia stiu ca este peste 300 lei.

Eu cand m-am programat pentru dublu test am intrebat cat costa...........sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza si sa fiu nevoita sa-mi las sotul drept "garantie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu
[
Adirys, bine ai venit! Iti uram o sarcina usoara, fara nici un fel de problema si bebele tau sa fie foarte sanatos si sa se nasca la termen! Mai povesteste ceva despre tine repejor in 10 mesaje ca sa poti scapa de moderare

Fetele, la voi se vede burtica? La mine a inceput sa se vada putin,adica eu o observ si nu stiu daca nu este cumva un pic cam repede ?!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

Neata burtici!
Multumesc de incurajari si de primire.
Am scapat demult de moderare dar daca vrei sa stii mai multe despre noi....intreaba-ma ca asa de capul meu nu stiu ce sa zic decat ca imi este foarte rau, greata, stari de voma, imi vine sa plang, noroc cu Teona ca ma mai inveseleste pt ca este o minunanta, Lissa_ana sigur stie despre ce vorbesc.
Burtica se cunoaste binisor la mine, asa aveam la sarcina trecuta la 4 luni jumate de sarcina. Chiar m-au intrebat colege daca nu cumva sunt Gravi.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Apropos de analize..le-am facut si eu acum 2 zile, ieri au venit rezultatele, au iesit bine, calcemia e scazuta dar ma asteptam la asta.
Despre dublu test.. dr. mi-a spus ca tre sa-l fac obligatoriu, insa eu nu prea as vrea, pt ca poate da rezultate false si motive de stres si ingrijorari, si oricum voi merge mai departe cu sarcina indiferent de rezultat pt ca s-au facut atatea erori de-a lungul timpului.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor,

Ma alatur si eu voua si sper din tot sufletul sa raman cu voi pana la inceputul lunii aug 2011.

Azi am exact 6 saptamani , deseara merg iar la eco am fost si luni dar embrionul nu se vedea inca , daca nu se vede nici azi cred ca o iau razna.

Am 2 sarcini pierdute la activ, una avort spontan si una cu sacul gol fara embrion, de acceea sunt asa stresata si sper din tot sufletul sa se vada azi embrionul la eco.

la voi pe ca cate saptamani s-a vazut ?

Mergi la inceput