Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabis77 spune:

Buna fetelor . Mult succes la ecograf . Sa fie totul bine la toate . Aveti grija de voi.
o dedicatie din partea noastra pt fetele care au, si care isi doresc o fetita . e un cantec superb care te emotioneaza ... va pupam cu drag

http://www.trilulilu.ro/apopeste/8824e48b6387ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Merci Puffi, ma voi duce repede,repejor.
Timpul asta zboara si deloc nu-mi da pace. Sint mult mai lenta acum de cand mi-e rau 90% din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabis77

Buna fetelor . Mult succes la ecograf . Sa fie totul bine la toate . Aveti grija de voi.
o dedicatie din partea noastra pt fetele care au, si care isi doresc o fetita . e un cantec superb care te emotioneaza ... va pupam cu drag

http://www.trilulilu.ro/apopeste/8824e48b6387ba

Fericirea noastra este Casiana Maria ( 04.08.2009) si ne dorim mult un bebe in viitor !!!
Sanatate tuturor , aveti grija de voi !!

Daaaa....bine ca l-am ascultat, ca pe ziua de azi nu plansesem deloc ...deja imi faceam griji

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Da si eu am plans...si parca ma simt mai bine acum

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Puffi tu la ce doctor esti? Nu mai stiu daca te-am mai intrebat

Traieste, Iubeste, Daruieste...
10+
DPN 04.07.2011

am mai vorbit, dar nu-i problema...Loreta Solonari dar din trim 2 trebuie sa ma decid pe care il aleg dintre Iacovache sau Martinescu, asta ptr ca dr mea nu este la maternitate si nu ma intereseaza ideea de a naste la Eva.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Doamne ce zi linistita la munca , nu mai vreau zile de-astea, ma simt mai obosita decat daca as fi muncit 12 ore .

Cred ca si azi (ca in toate zilele in ultima vreme) voi avea ceva de discutat cu patul asta sa ma pot trezit la 5 pentru pisul de dimineata

Se vede ca n-am avut azi de lucru, vorbesc cam mult

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

rammy,da-ne datele pt prima pagina. Bine ai venit

fetele cu ECO,unde sunteti????

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

multumesc.

Sper sa se vada azi si la mine embrionul.

mi-e si frica sa sper , de 7 ani am trecut prin atatea tratamente si inseminari , 2 sarcini pierdute incat mi-e frica si sa ma bucur.

Am ramas insarcina in luna trecuta cand medicul mi-a zis ca nu am ovulatie si nu se poate face inseminare si am ramas naturel asa ca pt mine e o minune ce mi se intampla.

rammy te inteleg perfect, situatia noastra seamana f mult.
Si eu m-am chinuit 9 ani sa raman insarcinata, am facut 3 inseminari nereusite, un FIV reusit dar am pierdut sarcina la 19 saptamani, asa ca sunt si eu destul de panicata acum.
Dumnezeu a facut o minune si cu mine, am ramas tot natural cand ma pregateam de FIV 2.
Ma gandesc ca Dumnezeu ne-a dat bebicii astia, asa ca sigur va avea grija de noi si de ei.
Pupici tuturor !

Alina 7+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Salutare burtici! Acum am venit de la ecografie: e totul ok !!! inimioara ii bate , am auzit-o!!! bebe deja face ceva miscari , mi-a spus ca este mai mare cu 3 zile.. probabil am ovulat mai devreme , deci dupa dimensiuni ar avea 9 saptamani desi dupa data ultimei mensrtuatii am 8 sapt si 4 zile. dar e FFF bine.
Sunt asa de fericita , imi era tare frica sa nu fie oprit din evolutie.. de acum o sa incerc sa stau mai linistita .. inca un pic si scapam de perioada critica.
Acum ma duc sa mananc ca de emotii am avut greturi toata ziua , nu am putut sa mananc nimic si acum deodata mi-a venit o pofta de mancare
Bun venit Ramyy , sa stii ca la mine la 5 sapt si trei zile inca nu se vedea embrionul , asa ca stai linistita , sa mai creasca .
Va pup pe toate si sa dea Domnul sa fie bine in continuare pt toate burticile!!

8+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

am fost la eco

prima data m-am panicat ca nu se vedea nimic

noroc ca mi-a facut si intravaginala, ca cica am uter hiper-retrovers, asa ca pana se ridica uterul numai asa se vede

e bine, creste, continuam utrogestan

mama de Carol (29.12.2008) si 8+

Mergi la inceput