Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Da,asa-i Ancuta eu o sa-l port pe bebe,stiu ce ma asteapta,dar o sa fie o placere,abia astept,nu ma tem nici de nastere,numai sa venim acasa cu bebe sanatos
Dar si sotiorul ar face orice numai sa avem bebe sanatos,f.mult isi doreste,
Nu a zis nici cu un cuvant ca nu ar vrea sa faca spermograma,
S-a lasat si de fumat din luna iulie si a fost fumator inrait,rar am vazut asa fumator cum a fost el
Ce-mi mai laud eu sotiorul

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Asa zic si eu Luciana,mai bine acolo in baie decat sa iasa prost,
eu o sa-i fac galerie

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

sunt sigura ca dupa atatea sacrificii va venio si bebelul mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Neatza!!!

Cafelutza :
Lore cum esti?
Uberbax 1.1 ce?mm,cm?Daca e in cm atunci e destul de marisor.Ca embrionul sa se implanteze trebuie sa fie peste 7-8mm.Ai sanse sa fie sarcina insa poate veni si ciclu,eu am avut endometru de 14mm(1.4cm) la eco si in cateva zile mi-a venit ciclu.Eu tin pumni totusi pt prima varianta!

Pupici tuturor si o zi frumoasa!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Neata!Multumesc frumos de raspuns!
E de 11 mm si a zis in faza secretorie...cred ca la asta se refera..probabil trebuie sa-mi vina....pt ca acum iau si duphaston si poate e de la el!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Lori....o sa te faci bine ...sper ca ai aerisit in camera.O colega de-a sotului a facut o puternica alergie cu voma de la var....si a trebuit sa doarma in camera unei colege pana trecea mirosul din camera ei. Ai mare grija cu substantele toxice.Bea laptic cald si daca nu iti trece du-te la medic.
Uberbax poate este o raceala...ti-a dat tratament?

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet
Simona nu mi-a dat tratament ca dr asta nu e dr mea ginecolog...trebuie sa merg la ea,dar a zis sa mai astept cateva zile sa vedem daca vine...eu sper sa vina si sa nu fie Doamne fereste vb de vro extrauterina!Oricum mai fac un test zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Uberbax daca dupa Duphastone in 10 zile nu-ti vine ciclu atunci e bebe

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Multumesc frumos Cosmi!
Ar fi bine sa fie sarcina si sper eu daca va fii sa fie una normala,adica trompa un pic inflamata sa fie de la o racela nu de la altceva,adica Doamne fereste vro extrauterina!
Eu oricum nu am nici un simptom acum,dar daca iau Duphaston mai are rost sa-mi fac vrun test de sarcina sau sa astept sa il termin sa vad daca imi vine cm?
Acum vro doua sapt am avut si acel mucus specific ovulatiei..
Scuze daca te deranjez cu intrebarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna dimineata fetele.Mai este cafea si pentru mine?
Paula va doresc mult succes la analize si sotul meu s-a lasat de fumat pentru bebe .
Uberbax eu zic sa astepti sa termini pastilele si apoi vezi ce se intampla...daca iti vine sau nu.
Va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetele!
Al meu tocmai mi-a desteinuit aseara ca se masturbeaza cam in fiecare zi...a zis ca nu are legatura cu mine, a zis ca sexul e super, dar ca asa mai reduce din stres.
Nu l-am lasat sa vada cit m-a enervat "desteinuirea" lui, dar ma gindesc - ce sanse am eu sa ramin insarcinata, daca el face asa...
Acum m-am prins de ce am reusit in iunie sa ramin - am avut concediu si am fost mai mult pe acasa, cred ca din cauza asta a mai rarit-o si am prins si eu vreo doi miscorici...
Si eu credeam ca problema e la mine! Uf! Ce suparata sunt! Gata! Schimbare de tactica! De acum, la ovulatie, am sa stau cu ochii pe el sa nu faca prostii...offf, ce ti-e mama, si cu barbati astia!
Scuze de prea multe detalii.
O zi minunata va doresc!

http://lt1f.lilypie.com/5qvTp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

uberbax si eu cred ca dupa ce vei termine pastilele vei sti un rezultat sigur.eu nu am luat pana acum , dar din ce am mai invatat de la fete

Mergi la inceput