Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 3
PaulaFrida spune:
Multumesc
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
PaulaFrida spune:
Fetele,zis aia de la laborator ca tre adus recipientul cu in mai putin de juma de ora si noi facem mai mult de juma de ora pana in Satu Mare,asa ca am zis eu ca nu au acolo o camera pt asa ceva si cica nu au si numai toaleta ne-o poate oferi
La Synevo mergem,astia ar trebui sa aiba,nu?
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
Neata dragutele! Si eu la cafea
Mai da ce de ati mai scris!
Eu am ramas cu geamurile neterminate (de sters) k am avut musafiri . A trecut timpul si am uitat si de mankre... Deci ayi recuperez!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Cum mai stati cu raceala? Cam din timp v-a luat!
si multa sanatate va doresc!
Dak se testeaza vreo fata, tin pumnii. Sa dea DD sa vina si la noi vestile bune!
sa traiti o zi minunata astazi!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Paula noua ni s-a spus ca dak nu ne incadram in timp sa venim cu recipientul tinut undeva intre sani, sau oriunde dar sa fie lipit de corp si acoperit bine. Eu zic sa incercati asa. Sau intrebati dak e ok
Ancuta , in curand
cos_minutza spune:
Paula multe laboratoare nu au camere speciale pt asa ceva.Si da trebuie dusa in max jum. de ora si tinuta undeva cat mai aproape de piele.Daca nu va incadrati in timp o sa iasa spemograma prost,asa ca trebuie sa gasiti o solutie.
tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
Mersi pt info ancutza
noi o sa mergem cu microbus si o sa ne ia cam mult timp si numai ne-am stresa ,daca am merge cu masina proprie,alta situatie ar fii,dar asa mai bine ii "doneaza" acolo in baie
Dr.Seuss
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
Asta e Paula, makr atat sa faca si sotul! Ca dupa doar u vei duce greul
Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
paula poate ca sotul tau nu se va simti tocmai confortabil , dar decat sa nu iasa bine analiza , eu cred ca mai bine faceti "donatia" acolo