Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simo continua alergia mea
mi-a luat sotul strpsils
sper sa-mi fie mai bine maine

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Lori....o sa te faci bine ...sper ca ai aerisit in camera.O colega de-a sotului a facut o puternica alergie cu voma de la var....si a trebuit sa doarma in camera unei colege pana trecea mirosul din camera ei. Ai mare grija cu substantele toxice.Bea laptic cald si daca nu iti trece du-te la medic.
Uberbax poate este o raceala...ti-a dat tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Cafelutza :
Lore cum esti?
Uberbax 1.1 ce?mm,cm?Daca e in cm atunci e destul de marisor.Ca embrionul sa se implanteze trebuie sa fie peste 7-8mm.Ai sanse sa fie sarcina insa poate veni si ciclu,eu am avut endometru de 14mm(1.4cm) la eco si in cateva zile mi-a venit ciclu.Eu tin pumni totusi pt prima varianta!

Pupici tuturor si o zi frumoasa!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Haideti la cafelutza
Azi am luat ultimele 2 pastilute de Closty,luni dimi mergem sa faca sotiorul spermograma si marti mergem la dr sa vedem daca fac outze
O zii faina si pupici tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula multa bafta
Vezi ca sotzul trebuie sa aibe cel putin 3 zile de abstinenta(sper ca am scris bine).

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmy am sunat la laborator si a zis tipa ca sa aiba 5 zile de abstinenta,pe site-ul lor scrie ca trebuie 3-5 zile de abstinenta,daca asa a zis,asa o sa facem ca sa nu fie motive dupa,ca de aia nu a iesit

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Banuiam ca stiai,dar am zis sa sciu totusi!Pai daca a zis 5 atunci asa sa faceti.Multa bafta va doresc si sper sa vi cat mai curand cu liniutzele mult asteptate!

Mergi la inceput

Multumim,la fel si voua
Tu ai mai fost la dr ala din Ungaria care vine in Satu-Mare?
Eu merg in Debrecen la Sapy Tamas.

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Nu am mai fost,cred ca o sa ma duc in ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

neata fetele!
iau si eu putina cafea

Mergi la inceput