Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 5
nerama spune:
ceau dragele mele
va doresc o zi frumoasa!
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata fetele! Al meu tocmai mi-a desteinuit aseara ca se masturbeaza cam in fiecare zi...a zis ca nu are legatura cu mine, a zis ca sexul e super, dar ca asa mai reduce din stres. Nu l-am lasat sa vada cit m-a enervat "desteinuirea" lui, dar ma gindesc - ce sanse am eu sa ramin insarcinata, daca el face asa... Acum m-am prins de ce am reusit in iunie sa ramin - am avut concediu si am fost mai mult pe acasa, cred ca din cauza asta a mai rarit-o si am prins si eu vreo doi miscorici... Si eu credeam ca problema e la mine! Uf! Ce suparata sunt! Gata! Schimbare de tactica! De acum, la ovulatie, am sa stau cu ochii pe el sa nu faca prostii...offf, ce ti-e mama, si cu barbati astia! Scuze de prea multe detalii. O zi minunata va doresc! http://lt1f.lilypie.com/5qvTp1.png |
of ce aiurea...trb sa te iei de el si sa ii explici ca vreti copil si daca el zilnic arunca la baie jum din ce va trb sa procreati atunci cum mai vrea sa ramai gravi?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
SimonaS81 spune:
Tzuky imi pare rau .....cred ca ar trebui sa vb cu sotul tau si sa-i explici ca nu face bine....si asa este sansele sa ramai insarcinata sunt mai mici dar nu imposibil.Eu cred ca nu este frumos din partea lui sa faca asta din moment ce tu esti cu el.Poate puteti sa vorbiti cu un medic si poate medicul ii va explica ca nu este o solutie.
Sa fii tare si sa discutati deschis despre asta....poate vrea si altceva...cine stie ce e in mintea lui.
gabyv spune:
Buna
Raportez zapada de 30 cm, 2 oameni de zapada facuti aseara si o partida de bulgareala pe cinste
Azi stam amdoi acasa, ca sa nu ne presam in mijloacele de transport care si asa sunt rare...
Cat noutati... nici sanse de , temperatura mi-a scazut sub linia de demarcatie a ov... asa ca nimic pt mine luna asta. Astept sa vina rosu si apoi fac programare la dr. pentru ianuarie.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
eu sunt azi z 34 si inca nici urma de urati,parca vad ca imi vin fix de sarbatori si iar nu fac hsg...doamne am o problema sincer cu hsg-ul asta...ar fi a 4 luna cand nu apuc sa il fac.
de ieri parca au inceput si sanii putin sa ma doara... da dureri de burta nimic... deja nu mai suport menstra asta dereglata.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mikado spune:
buna fetele! va pupacesc pe toate
n-am mai intrat de ceva timp...am fost prinsa cu treburi, HSG, IA ...
o gravidutza care sa sparga gheatza?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
nerama spune:
mika mea
(mi-ai vazut graficul?) o fi asa din cauza ca nu am mai pus utro jos si l-am luat pe gura? si aseara si azi dimi tot pe gura l-am luat...
tu cum esti? cum te simti?
mikado spune:
Neruca scuze pt aseara...am adormit
asta faceam acum , ma uitam la graficul tau de ce nu te gandesti si la implantare ? eu nu cred ca are legatura cu utro ...asa ca tin pumnii
eu sunt bine, vad ca nu ma mai doare nimic ....
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
nerama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikado Neruca scuze pt aseara...am adormit asta faceam acum , ma uitam la graficul tau de ce nu te gandesti si la implantare ? eu nu cred ca are legatura cu utro ...asa ca tin pumnii eu sunt bine, vad ca nu ma mai doare nimic .... www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
sa vedem cum e maine si in zilele urmatoare... ca ma gandesc ca utro isi face efectul si daca e luat pe sus si daca e luat ''pe jos''
iti tin pumnii pe mine m-a durut burta cateva zile... acu vad ca iara ma ia, ieri nu m-a durut...
pupici
Monique77 spune:
hi guys!!!
vreau sa ma inscriu si eu aici
incerc de prin aprilie si nimic
acum o luna i-am facut si sotului spermograma - cred ca e o mica problema la el: astenoteratospermie.
am fost la Dr. Marinesc, la Giulesti, i-a dat spermotrend si a inceput de aseara
pana una alta sunt in ziua 22 (din 24 cat tine la mine un ciclu) si am semne mari de apropiere a menstrei ceea ce ma intristeaza. mi-au aparut si cateva cosuletze
tare mi-ar placea 2 liniutze pe batz
Inca sper
si sper sa ma primiti si pe mine la barfa aici ca ma mai consolez