Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele!!!
Am avut si noi o noapte cu multe maraieli, dar cum il leganam un pic si ii dadeam suzeta adormea la loc, apoi s-a trezit la 4 pt papa si apoi la 8.
Crispro, si eu tot de la 5 luni am inceput si tot cu suculet de morcov. Intai 3 lingurite si apoi i-am pus in biberon ca se murdarea si am crescut progresiv , chiar i-a placut. Acum suntem la suculet de mar, ii place si tot in biberon ii dau si seara cerealele tot in bibe.

Cris2010 nu fi suparata ca nu papa mult Natali, nici Tudor nu mananca mult, are perioade si perioade. Daca se simte bine si e vioaie nu tre sa-ti faci griji.

Cat despre apa plata, eu cand ii faceam ceaiul de colici lui Tudor nu o fierbeam, ii dadeam Borsec direct din sticla. Apa are niste minerale, sunt trecute pe eticheta, iar prin fierbere se distrug.
Pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi!!!

Andrei Ioan

Stefan Calin

Victor

Matei Gabriel

Eric
Sa cresteti mari, sa fiti ascultatori si sanatosi!!!

(Facere I,26)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Racusor, am vazut pozele cu delfinasul sef este minunat! A crescut mare si frumos! ...ce mai trece timpul...parca mai ieri am ramas cu gura cascata cand am primit vestea ca vei naste
Am admirat si toate tinutele

Va doresc multa sanatate si sa-l pupi din partea noastra!

Vroiam sa mai spus ceva dar am uitat......

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anca, eu i-am dat hipp lui Raul cam 2 sapt dupa nastere, pt ca asta ii dadeau in maternitate. Dar am renuntat pt ca il gaseam doar in Sensiblu... altceva nu stiu, poate e un pic mai scumpulet decat restul marcilor de lapte praf.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata

va servim cu o bericica fara alcool, o felie de tort si niste cioco multumim mult de urari si aprecieri

Delfinasul sef e maraila sef si cadou...o noapte cu n-spe mii de treziri si acum am luat-o de la capat

TINA multumim! Raducu o sa fie bine tot voiam sa te intreb, voua nu v-a facut analize in maternitate? ca Andrei s-a nascut cu hemoglobina mica, fiind prematur, dar am amanat fierul sa nu se constipe, pana la 4 luni, cand nu se mai putea, ca era f palid

ANA imi pare tare rau iubita pentru ce s-a intamplat! Dumnezeu sa va fereasca de alte nefericiri in viitor pe tine si pe fetita ta frumusica

ELADEA sa ne povestesti de cadouri, de Eric

ALINUTA nu mai fi supi pentru ciupitura, Victor a uitat deja

ADRIANA sa faci poze cu mobila

AELITA sa imi dai adresa de mail iubita, sa ti-l arat pe maraila sef

nu mai stiu ce voiam sa zic, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Mandarina ajuta la kk dar irita fundicul, morcovul are vit a esentiala dar constipa, marul e rege dar e acid, para e usoara , banana constipa, orezul la fel. supica de albituri cu morcov, crema avem azi in meniu.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

pai vezi ca stii

M-a amuzat f tare cum l-ai inscris si pe doctor la diferite site-uri

Te inteleg ca e greu cand copilul refuza ce ii dai, a mea e super fomista dar 2 zile a facut figuri la piureul de legume si deja imi faceam tot felul de scenarii. Si eu trebuie sa le stiu pe toate, cam maniaca cu organizarea si informarea......
Sotul rade de mine ca atunci cand organizez eu ceva, stiu si cu ce viteza bate vantul si unghiul cu care se inclina frunzele
Dar oricat te-ai informa tu, daca ea nu prea e asa mancacioasa sau nedoritoare inca sa exploreze alimentele solide, nu ai ce face, va trebui sa te inarmezi cu rabdare. Intr-adevar probabil va trebui sa fii mult mai inventiva decat noi, sa ii tot propui variante diferite, ceva ceva sa manance si ea.
Pana la urma va trebui insa sa te intorci si la alea care la inceput nu ii placeau, pentru nu vei putea sa te bazezi doar pe o gama restrans de legume/fructe.

Oricum ai rabdare, chiar imi imaginez ca e tare greu cu un bebe care nu e prea incantat de perspectiva diversificarii. Dar toti cresc mari,chiar daca nu mananca prea bine nu va muri ea de foame si nici lipsuri de vitamine/fier/calciu....etc nu va avea pt ca tu vei stii cum sa le suplinesti iar gusturile pentru mancare sanatoasa i le vei forma oricum. Am cunoscut ieri o fetita de vreo 2 ani, manca cu pofta iaurt si sperat fructe. I-am zis mamei ca ce bine mananca si mi-a zis ca pana la 1 an nici nu vroia sa auda de iaurt iar fructe manca f putine.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, am vazut pozele mai pe indelete!! e un scump Andrei, cum sta el cuminte la poze si ce mutrite de smecheras are!! aia sprijinit in cot ca la bar dand comanda e totala

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

E sarbatoare mare azi, delfinasul sef face jumatate de an!!!!!!!
Ce mari suntem!!!! Cum a trecut timpul..... zici ca suntem ca niste babe cand zicem asta

La multi ani pt Andrei, Stefan, Victor, Matei si Eric, sa cresteti mari, frumosi si cuminti!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

fetelor, pregatiti saniutele, din seara asta vine zapada.
Noi abia o asteptam...

(Facere I,26)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

La multe, multe lunite

Andrei Ioan

Stefan Calin

Victor

Matei Gabriel

Sa cresteti mari si voinici si sa ascultati de mamici

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

La multi ani sarbatoritilor!!!

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput