Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Racusor Andrei e absolut superb...imi vine sa/l pap....numai baietei frumosi avem...am de unde sa/mi aleg ginere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Cat mai Multe Lunite sanatoase!

Andrei Ioan - Delfinasul sef are 6 luni
Stefan Calin, de Ariana
Victor, de Ilinca
Matei Gabriel, de Creatza

Neata

La noi a venit mobila la 8 dimineata. Asa ca am inceput ziua in forta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusorule, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Andrei... e asa de mare si de scump, si de frumos... m-am topit cand am vazut cum sta in fundic.... si se vede pe el ca e marisor, nu mai e bebe... e copilas acum... ce a trecut vremea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Racusor Andrei e absolut superb...imi vine sa/l pap....numai baietei frumosi avem...am de unde sa/mi aleg ginere

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusorule, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Andrei... e asa de mare si de scump, si de frumos... m-am topit cand am vazut cum sta in fundic.... si se vede pe el ca e marisor, nu mai e bebe... e copilas acum... ce a trecut vremea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

mercic lasa, ca imediat si Vladut e flacau si o sa stea in fundulet, o sa mearga de-a busilea la ce frumos ai scris mi-au dat si mie lacrimile

9 iunie 2010

Mergi la inceput

La multi ani si din partea noastra delfinasilor:

Stefan Calin de Ariana!

Victor, dragutul baietel al Ilincai!

Matei, scumpul de Matei de Creata !!

Sa fiti sanatosi pui dragi

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Andrei Ioan de RACUSOR

Stefan Calin de ARIANA

Victor de ILINCA

Matei Gabriel de CREATZA

fratiorul Eric de ELADEA

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Andrei Ioan Delfinasul sef are 6 luni Multa sanatate, crestere usoara si sa-ti iubesti si sa-ti asculti parintii!
Stefan Calin, de Ariana

Victor, de Ilinca Sa cresti mare si voinic!

Matei Gabriel, de Creatza Mami, ce mai faceti?

Eladea, pupam dulce frumosul Eric!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Andrei Ioan de RACUSOR

Stefan Calin de ARIANA

Victor de ILINCA

Matei Gabriel de CREATZA

La multi ani, Eric!

enik, schimba-ti, mami, semnatura, ca-mi statu inima in loc pana sa citesc pana la final

anca, eu nici nu am vazut lp HIPP, e drept ca nici nu m-am uitat dupa alta marca decat ce folosim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!! azi e mare sarbatoare, nu?! multumim eladea de tratatie, asteptam sa vedem cu ce vine si racusor...

pufescu, pupam delfinasul sa iasa repede dintisorul!

cristina, e din ce in ce mai bine

la noi noaptea a fost ca linistita, s-a lasat cam cu maraiala somnul, am pus-o la san dar tragea cu nervi doar, am incercat cu lp dar mi-l scuipa, asa ca i-am dat pace, poate nu-i era foame. a adormit cu mine in pat (iar m-a adormit) dar m-am trezit la 2 ore si am mutat-o, nu pot dormi cu ea ca ma dor toate oasele dimineata!! ca sa nu mai zic ca da din picioare de-mi face vanatai . s-a mai trezit la 7 sa pape, aveam 2 pietroi, am mai ramas cu jumatate. am pus-o iar in patut dar i-a luat o jumate de ora sa adoarma, ca tot auzea clopotelul motanului si se intorcea sa vada unde e , asta pana am reusit de l-am prins si l-am scos afara (vine pisi dimineata dupa ce pleaca tati, stie ca atunci am timp sa-l alint si pe el ). Maria a plecat la scoala, asa ca tre sa fac un plan de bataie pe azi, altfel trece iar timpul si nu fac nimic. cred ca o sa-mi iau perdelele si de pe pereti, sa mai pun la spalat... si vreo ora sa vb cu mama , daca intra sora-mea pe mess mai stau vreo ora sigur sa ma uit la burtica ei , sa fac ceva de mancare... si e gata ziua!! ca azi musai sa iesim si la plimbare...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput