Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Andrei Ioan Delfinasul sef are 6 luni Multa sanatate, crestere usoara si sa-ti iubesti si sa-ti asculti parintii! Stefan Calin, de Ariana Victor, de Ilinca Sa cresti mare si voinic! Matei Gabriel, de Creatza Mami, ce mai faceti? Eladea, pupam dulce frumosul Eric! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
la multi ani sarbatoritilor!
paula_m spune:
Buna dimineata
Nu-mi vine sa cred ca Andrei face 6 luni!!!!! Asa de repede a trecut timpul!!!
La multi ani pt Andrei, Stefan, Victor, Matei si Eric
Eladea, multumim de tratatie. Ce cadouri primeste Eric?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 Neata mamici si delfinas!!!! vad ca sunt prima in dimineata asta... va invit la cafeluta, la tort, suculet si tot ce doriti... azi e o zi speciala pt noi...acum 3 ani pe vremea asta aveam deja un puiut de om mic si dragalas..desi eram ametita, cu oaresce dureri si nu stiam pe ce lume ma aflu, nu puteam dormi si nu ma gandeam la altceva decat la minunea mea... abia astept sa se trezeasca, sa-l pupacesc si sa-i dam cadourile... va pup! revin mai tarziu...sper.... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
LA MULTI ANI PT MICUL FRUMUSEL ERIC!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC!!! MULTA SANATATE!!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Roxana_Theo spune:
La multi ani lui Eric, Andreea. Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. Distractie placuta azi.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
racusor2010 spune:
multumim Cris, Alinuta, Anca, Paula
revin, acum nu ma lasa sefu' am multe de zis de ieri, de noaptea asta
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
Sa aveti o sarbatoare frumoasa cu invitati distractie si voie buna!
La multi ani ERIC! sa cresti mare si sanatos si vise implinite!
PS ce stiti de LP HIPP?
racusor2010 spune:
am adaugat pozicila Andreiu dupa 3 luni, invitatia e pe mail (delfinasi)
9 iunie 2010
pufescu spune:
neatza si la multi ani si de la noi.Noi suntem in chinurile facerii celui de-al doilea dinte...e a doua zi de maraiala si boceli,abia astept sa iasa.Maine avem vaccinurile, o sa fie super distractie.
nu am mai raportat cu regimul pt ca am renuntat,se diminuase mult laptele.Dupa ce il intarc pe print o sa tin regim...sper.Am comis aseara niste ravioli cu ciuperci si sos cu smantana... de-a dreptul perversa mancarica.Si o bere.Azidimineata s-a vazut la productie :D.
ochidut am vazut parcul,arata foarte festiv(trebuie sa merg si seara sa vad beculetele aprinse), insa nu am intrat inca in atmosfera de sarbatori...nici tembelii astia cu indemnizatia nu au contribuit la spiritul de craciun.
ma duc sa pup pufarina maraita...greu cu dintii astia
crispro spune:
Adriana, fain program are Rebeca. Sa o tina tot asa! Mersi de info, cred ca de la 5 luni incep cu suculet...
Roxana, atata vreme fara curent... as fi moarta...
Cris, Natali e asa de frumoasa! Are cu cine semana! Deci si ea e cu sughitul cand vrea sa rada... credeam ca numai al meu nu stie...
Si acum, urarile:
La multi ani Andrei scump, sa cresti mare si sanatos!!! Deja 6 luni!!! Aniversare importanta azi!!! -am tare, tare!
La multi ani Stefan Calin de Ariana!
Ilinca, La multi ani pt scumpul de Victor, copilas dulce si frumos! Mai vrem pozici noi cu el!!!
Creata, La multi ani pt Matei dulce!!! Il pupam tare si uram toate cele bune!
Eladea, La multi ani pt Eric, sa creasca mare, sanatos, mai mancacios, si cuminte, sa-si iubeasca tare fratiorul si parintii! Faceti petrecere?
Pufescu, spor cu dintisorul, sa iasa odata, sa nu se chinuie puiutul, si sa nu chinuie nici mamica...
Maraie copilul, merg la el... pe scurt, o noapte ok, cu papa la 2 si la 6, apoi trezire de tot la 8.. acum maraie...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
giorgia23 spune:
Neata...azi sarbatorim baietei
Andrei Ioan...esti baiat mare de acum
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Eric
Noi am avut o noapte groaznica...nu cred ca am dormit mai mult de jum de ora legata,se trezea plangand si cu greu o linisteam...o fi de la dinti
Enik te asteptam mai des
Anca tinem pumnii sa iasa analizele bune