Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
racusor2010 spune:
nu mai stiu ce sa fac, andrei e atat de marait, zi de zi, ora de ora. minut de minut m-a apucat plansul, nu mai stiu ce sa ii fac, mi-e ca ajung la nebuni nu vrea decat in brate, decat la mine pe genunchi, pe burta,oriunde numa la mine sa fie, nu vrea sa se joace...adoarme, se trezeste plangand, tre sa fiu acolo sa il iau in brate, ca nu merge cu mangaieri pe zi ce trece se face mai rau, in loc sa ma inteleg cu el
o fi de la dintisori?
maine facem si vaccinul daca zice pediatra ca nu e racit si sa vezi alte maraieli
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Andrei Ioan Delfinasul sef are 6 luni Multa sanatate, crestere usoara si sa-ti iubesti si sa-ti asculti parintii! Stefan Calin, de Ariana Victor, de Ilinca Sa cresti mare si voinic! Matei Gabriel, de Creatza Mami, ce mai faceti? Eladea, pupam dulce frumosul Eric! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
SI DE LA NOI lA MULTI ANI!!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
michelle1981 spune:
Andrei Ioan
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Eric
Sa cresteti mari, sa fiti ascultatori si sanatosi!!!
bumblebee spune:
Noi iesim la plimbaceala, cand ne intoarcem ma uit si la poze.
Racusorule, mami, dar voi cand incepeti diversificarea? Poate ca a venit si vremea dintisorilor la voi, de unde si maraiala .
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
michelle1981 spune:
Am testat si noi sucul de portocala si cu siguranta nu ne place
M-am mai amuzat si cu testarea www.youtube.com/watch?v=Oo3Dgy1yI3k" target="_blank">lamaiei pe mai multi copilasi
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
bamboletta spune:
Neata la pranz
Am dormit pana la 11 David a avut ultima masa la 23 a mai papat la 5 si apoi somn pana la 11 cand l-am trezit eu
Eu apa plata nu am fiert-o deloc la Antonia acum la David nu e nevoie doar tzitzi
Anca-polyvital i-am dat si eu Antoniei cand era micuta si nu prea vroia manance si sau vazut rezultatele...fetele
Eladea-sa-ti traiasca printisorul La multi ani Eric!!!
Racusor-ai baiat mare...acum incepe sa mearga de-a busilea ma topesc dupa el ce frumos e
Pufescu-sa iasa dintele mai repede
Giorgia-sigur e de la dinti...nu ai controlat-o?
Enik-bine ati revenit...poze cu delfinasul?
A venit Antonia de la gradinita...e cu fundul in sus
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Am testat si noi sucul de portocala si cu siguranta nu ne place M-am mai amuzat si cu testarea www.youtube.com/watch?v=Oo3Dgy1yI3k" target="_blank">lamaiei pe mai multi copilasi |
lasa ca il testati mai tarziu, daca acuma nu-i place...
mi s-a umplut gura de apa uitandu-ma la bblushii aia ce papau lamaie!!!
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
racusoru e tare scump Andrei, ce transformaree
Eu pt dinti am luat Osanit (e tot homeopat, mi l-a trimis cineva din Germania) dar nu i-am administrat inca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
lasa ca il testati mai tarziu, daca acuma nu-i place... mi s-a umplut gura de apa uitandu-ma la bblushii aia ce papau lamaie!!! _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Da, o sa mai testez mai in colo. Sucul mi-l facusem pt mine si am fost curioasa de reactia ei
La filmuletul cu lamaia si eu m-am amuzat tare
crispro spune:
Racusor, sigur e de la dinti... dragul de el, ca altfel nu ar avea de ce sa fie marait... -am sa treaca...
Michelle, ce m-am distrat... Intai de Bianca si apoi de ceilalt copilasi...
Bambooooo, ce somn lung si dulce....
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze