Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

michelle, pai nici nu a facut asa rau :) al meu atat se stramba la LP de numa!
n-am mai intrat o vreme ca am fost terminata de oboseala. asta mic mi se tot trezea nnoaptea nonstop..am incercat ieri sa ii dau LP, in ideea ca nu se mai satura, dar nu am avut succes. asta noapte chipurile a dormit mai binisor.iar Stefan numa pe la 5 a venit la mine :)
dar ca sa fie tot tacamul complet..incepe inca o raceala la noi-eu si Stefan..la homeopat numa marti am gasit programare. mai incercam cu oscillo si coryzalia sa vedem dc reusim sa o fentam cumva.

bambo..da de ce e sucarita Antonia?

imediat iesim si noi afara, sa termine fata de facut curatenie- pana la 1 i-am zis sa stea. dar am mai facut si eu ieri si azi cate un pic, asa ca a terminat mai repede.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, sper sa va treaca repede raceala!

LA noi e vant de numa, ieri a fost o ceata, de nu vedeam nici casa vecinului...

Copilul doarme de 2 ore, record... bine, s-a trezit ca de obicei dupa juma de ora, dar am fost chiar pe faza, i-am indesat suzeta, si tot asa cu suzeta de vreo inca 4 ori... am facut papa, am mancat, a mancat si sotu, care a plecat iar pe teren, si vine la 8 seara... iar fac baita singura...

Ieri mi-a cumparat soacra dovleac, l-am fiert si l-am facut piure, in congelator - 10 pungulite de cate 150 grame... sper sa ii placa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, eu am asa o stare de nasoala, ca n-am chef de nimic... asa ca va tot citesc, dar n-am chef de scris... adica nu mi-e rau, nu-s racita, nici obosita... ma apuc sa-mi aranjez hainele prin dulap ca e dezastru, Isa e in patut in fundic, se tot rastoarna oe burta si rade ca ii place!! asa ca am companie placuta... o zi buna va doresc!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

In sfarsit am primit decizia prin posta... inteleg ca suma e deja diminuata cu 15%... si cica diminuarea asta e pana in dec 2010, iar din 2011 ar trebui sa revina iar la 85%... No, bine, ca mi-a venit... e un pic mai mica decat ma asteptam, dar e bine, nu ma pot plange...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Andrei Ioan

Stefan Calin

Victor

Matei Gabriel

Eric

LA MULTI ANI PUI DRAGI!!!!MI-AU DAT LACRIMILE CAND AM VAZUT CUM TRECE TIMPUL SI CA AZI E MARE SARBATOARE IN DELFINARIU,DELFINASUL SEF FACE 6 LUNI,PRIMUL PRAG IMPORTANT DIN VIATA!!!
sa-ti fie drumul vietii presarat numai cu bucurii,sanatate,cu oameni buni,frumosi,si de valoare.Sa fii istet,sa-ti bucuri parintii,sa nu uiti ca ai o singura viata si trebuie sa ti-o faci frumoasa...si noi mai punem o vorba buna sa aiba grija de tine ingerasul pazitor mereu!!!!
De fapt acelasi lucru doresc tuturor delfinasilor nostri!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Racusoru vazut pozici ,lasat commenturi
mey da ce seamana flacaul cu tineeeee
un frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina cand ai depus dosarul de ti-a venit de abia acum decizia?
Rody, spor la treaba
Racusor , ce mare a crescut Andrei si e tare frumos!!
Mi se pare mie sau daca le ies dinti mai tarziu sunt maraiti mai tare decat bbi la care le ies dinti mai repede?
Michelle ce scumpa e Bianca. Si Raul se stramba la vit C, dar pt asta mai deschide gurita si pt urmatoarele picaturi...
Am pus la fiert morcovel, patrunjel si telina, sa vad daca ii place supica lui Raul. Sunt tare curioasa....

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu am gasit pe un site LP HIPP ieftin si cereale humana ieftine si vreau sa comand!

www.familiavesela.ro

Mergi la inceput

mai fete sunt dusa cu pluta,acum am vazut ca site-ul de care v-am intrebat eu il pusese Carmen alaltaieri cu avocado etc...eram rupta aseara de obo.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
Sarbatori Fericite !!!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Imi plac semnaturile voastre
Si noi am inceput numaratoarea inversa pana la Craciun

Si la noi e vreme ploiasa, a plouat azi, e ud pe jos, e si un pic ceata.. urat.. Asa ca am scos puiuta pe balcon in balansoar timp in care eu am mai strans una-alta prin casa, schimbat lenjeria la patut, am lipit niste figurine pe aparatorile de la patut, ca erau albe, simple, home-made

Intrebare: voi cum procedati cu baita in concedii cand plecati? Luati si cadita cu voi?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput