Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
fete,sa va zic una tare: M-A PARASIT BONA!!!
s-a dat lovita,ca e bolnava,ca a racit,dar de fapt acum i-au revenit vartejurile,etc...ma rog...ceva vrajeala..acum vreo 2 sapt tot batea apropouri ca nu se astepta sa fie asa greu cu gemeni etc...si ieri mi-a spsu(ca nu venise de luni oricum)ca nu stie daca mai poate sa vina ca are vartejuri si sa nu scape vreun copil etc....super tare!!!
dar sotul meu cel descurcaret la din astea,s-a speriat si aseara la 10 mi-a facut rost de o bona!!io ca nu ca nu-mi trebe pe oricine ca trebuie sa testez 50 de bone intai nu asa....si acum am o noua tanti de la 10,sa vedem cum e cu ea
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Michelle e o bomboana Bianca cum se stramba,dar sa stii ca a mea pitica face muuuult mai urat la gusturi noi,o sa pun o filmare sa vezi
legat de concedii,cadita, sa faci asa:iei una bucata fetita in mana si o bagi sub dus!o sapunesti bine,limpezit si gata!!!!e mare fetita deja!!!eu asa o sa fac!!!!!
Victo spune:
pai denisa, de la 10 la 22...cred si eu ca ii era greu la tanti.
mult noroc cu bona cea noua!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
Katalina eu am ramas socata ce baieti frumosi ai!!!!dar ce freza are piticu ,l-ai dat cu gel?si cu floare o nebunie!!!!ce-mi place ca tu sarbatoresti fiecare luna!!!!!cu cate o prajiturica!!!!pana la un an ma gandesc nu?
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo pai denisa, de la 10 la 22...cred si eu ca ii era greu la tanti. mult noroc cu bona cea noua! Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
nuuu,era de la 14 la 10
asta a venit la 10 sta pana la 6 azi si maine ca e in proba,asa am chemat-o!!!ei 12 ore nu se poate!!ce-i mult ii abuz
Victo spune:
pai vezi si tu ce personalitate are, nu neaparat ce face gresit. ca dc se straduieste si chiar vrea sa faca bine, insa mai da si cu bata in balta..mai iarta la inceput..
cum am patit eu azi cu fata mea..i-am zis sa scuture hainele pe care le tin pe suporturi in camera-care nu-s nici curate de pus in dulap nici murdare de spalat, le tin pe niste suporti.
si ea, in loc sa le scuture pe balcon, mi le scutura in living..:):):)
ioooi..da no..si-a cerut scuze..cred ca si tonul meu a fost destul de ..na..eu is mai ingaduitoare la inceput, ca pana ne cunoaste pers. respectiva pretentiile..na..
cu parful, la fel..i-am zis de prima data ca nu l-a sters bine intr-o camera..acu e ok.
mai am mici observatii la bai-asta data viit :):)
da no, o vad ca se straduieste, face repede, nu o lalaie, s-a oferit sa vina si de sarbatori de acasa, dc am nevoie.(sta la 30 km).
si e si ieftina, asa ca..
azi ma porcesc cu niste cartofi prajiti ma duc sa ii curat/
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Larisa. Iti trimit un pm, ca mi-a venit devizul de la mobila si unele mi se pare putin exagerate. Si am nevoie de un sfat, tie cum ti se par. Iarta-ma ca te stresez
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
Buna ziua delfinariu,
Multumim mult pentru urari, va oferim un capucino cu miere si scortisoara. Cred ca fac si un tort, ca e vreme ploioasa si nu iesim afara si daca imi reuseste, va invit mai tarziu la o felie.
Uram si noi la multi ani celorlalti delfinasi sarbatoriti ai zilei:
Andrei! Ce mare esti deja pui drag, iar frumos nu mai zic, am vazut noile poze Sa fii sanatos si cuminte, sa iasa repede dintisorii care te tot supara!
Stefan Calin
Matei Gabriel
Eric de Eladea
Nici noi nu am avut o noapte prea linistita, s-a trezit pe la 3 foarte agitat, cu dureri de burtica si plansete, abia l-am adormit inapoi dupa vreo ora.
Cris2010, nu fi necajita cu Natali, nici al meu nu papa bine demult si cu toate astea pediatrul a zis sa-l las doar cu lm pana la 6 luni, ca asa e ritmul lui de papa si de crestere. Ce greutate are Natali?
Tina pe Raducu, sa se faca bine cat de repede.
Denisa, multa bafta cu noua bona, si sa-si revina repede copilasii din raceala!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
asa e Paula,la inceput tatonam terenul,vedem....mie imi place pana acum mai mult ca cealalta.Cealalta vorbea de te durea capu',in rest ok cu copiii.ce-i drept vreau sa vb cu copiii cat mai mult ca asa li se dezvolta limbajul,dar aia povestea cate-n luna si-n stele,nici n-o ascultam de multe ori
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 fete,sa va zic una tare: M-A PARASIT BONA!!! |
chiar ca-i tare faza!!
foarte prompt sotul, nu cumva sa-i soliciti ajutorul! daŽ repede-a gasit-o! poate o fi de treaba si sa-ti fie de real folos
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)