Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Racusor ce mare s-a facut Andrei!! Seamana asa de bine cu tine. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna. Am revenit si eu. Pana la urma am avut curent azi. Cat au lucrat cei de la electrica, intregul complex a functionat datorita unui generator. Asta a fost ok insa nu am avut net.

Am avut insa un pisoi marait toata ziua. A dormit destul de mult insa cat a fost treaz a marait continuu. Nu stiu de ce. Suspectez tot burtica.

Voi citi si eu din urma, daca ma lasa, si revin.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bun gasit mamici

Andrei La Multe Lunite bebelus frumos!!!!!

Eric La Multi Ani cu mult noroc

Eladea ai dreptate mie Leti nu imi accepta nimic, nici suc de mar, nici suc de morcov, nici piure de mar cu morcov, ieri am probat supa crema de albituri cu morcov s-a pus pe un plans la prima lingurita , nu am reusit sa o potolesc cu nimic...
azi am luat niste cereale am zis sa ii dau ceva ca plange de foame, nu se satura, ar manca 300 ml laptic, nu a acceptat... asa ca am facut 300 ml laptic.. si mai cauta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

a mea pitica daca nu se satura e maraita toata ziua nu pot sa o las jos... cum ii dau laptic mult cum e cuminte...
ce bine a fi daca i-ar placea si ei mancarica...
in greutate nu a mai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

carmen, uffffffff.. e greu, e frustrant, stiu... la noi cand venea ora mesei, deja aveam emotii...si nervi pe urma...aproape la fiecare masa...stiu, nu e ok, copilul cica te simte...darrrrr...ce era sa fac??? desi a avut momente in care papa bine, si mult mai diversificat decat acum... pe masura ce inainta in varsta tot mai putine mancaruri si tot mai putin cantitativ... asa e el...daca n-am fost cu el la medici, daca n-am facut tot felul de tratamente, analize...nimic...tot acolo suntem...asta mi-e ...il iau cum e...si am promis ca la al doilea nu ma mai stresez cu mancarea...fie ce-o fi...

sper doar ca toti delfinasii sa fie cumintei si sa pape ce le da mamica lor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eladea sa fie sanatos si norocos Eric cel frumos. Ati petrecut azi?
Noi nu, nu avem cu cine asa ca amanam pana facem si pentru Ana.

Carmen, ai incercat sa-i pui o masura de cereale in lapte? Ifosele la mancare sunt doar inceputul. Stai sa vezi mai incolo cand vrea sa mearga la gradi in rochia de vara preferata si trebuie sa fii plina de tact si argumente care mai de care ca sa o convingi Dar e tare frumos sa fii mamica, fiecare zi este o provocare
Coteasca la noi e zapada si pe drum e mocirla de nu se poate. Cum am fost afara cum trebuie sa spal rufe. E jale.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, ne iertati.... acum m-am prins ca e si ziua Elisei... Ii doresc multa sanatate, sa creasca mare si cuminte! La multi ani!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

carmen, uffffffff.. e greu, e frustrant, stiu... la noi cand venea ora mesei, deja aveam emotii...si nervi pe urma...aproape la fiecare masa...stiu, nu e ok, copilul cica te simte...darrrrr...ce era sa fac??? desi a avut momente in care papa bine, si mult mai diversificat decat acum... pe masura ce inainta in varsta tot mai putine mancaruri si tot mai putin cantitativ... asa e el...daca n-am fost cu el la medici, daca n-am facut tot felul de tratamente, analize...nimic...tot acolo suntem...asta mi-e ...il iau cum e...si am promis ca la al doilea nu ma mai stresez cu mancarea...fie ce-o fi...

sper doar ca toti delfinasii sa fie cumintei si sa pape ce le da mamica lor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

eladea doamne cat ma regasesc in ceea ce descrii exact la fel a fost cu Vlad, tot asa mi-am promis ca la al doilea nu ma mai stresez...dar vad ca nu imi iese!

De la polyvital Maria a dormit azi toata ziua si e asa cumintica, e liniste in casa altfel ea e ff prezenta si gangureste cat e ziua de lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ELISA ANDREEA de OTILIA

stiam ca mai era cineva, dar am uitat cine . deci faceti dubla petrecere in curand

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Bun gasit mamici

Andrei La Multe Lunite bebelus frumos!!!!!

Eric La Multi Ani cu mult noroc

Eladea ai dreptate mie Leti nu imi accepta nimic, nici suc de mar, nici suc de morcov, nici piure de mar cu morcov, ieri am probat supa crema de albituri cu morcov s-a pus pe un plans la prima lingurita , nu am reusit sa o potolesc cu nimic...
azi am luat niste cereale am zis sa ii dau ceva ca plange de foame, nu se satura, ar manca 300 ml laptic, nu a acceptat... asa ca am facut 300 ml laptic.. si mai cauta...

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

offf e cam complicat, cred ca e tare greu

Poate Leti vrea sa fie fotomodel si a intrat la cura O cura cu lapte

Nu am nici o sugestie inteligenta, ma gandesc cum zicea si Racusor, poate nu e pregatita de diversificare.
Ai putea experimenta si urmatoarele variante: incearca sa ii dai piure de fructe combinat cu putine cereale sau in biberonul de lapte sa pui cereale dar putine (sa nu se ingroase, asa sa o poti pacali) sau in piureul de legume pune mai putine albituri ca astea au un gust puternic si nu prea le plac lor. Sau a 4-a idee, ar fi sa incerci sa ii dai putin piure de para (din aia cum se gaseau la tarani); sunt zemoase si dulci si s-ar putea sa ii placa.
Eventual incearca sa ii mai dai o lingurita si intre mese, atunci cand nu ii e foame si e binedispusa, sa vezi ce reactie are.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput