Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sofie-iubi

Buna mamici de bebeline si de bebei :) suntem noi pe aici pe forum...
am vazut ca vorbeati de diversificare.
ne-a zis si noua pediatra sa incepem la 4 luni, dar Sofie papa san si nu am fost de acord. am inceput totusi la 5 luni, acum are 5 luni si 9 zile.
Am inceput intai cu suc de mar, iar apoi am pus suc de morcov, iar de ieri ii dau pireut de mar si cu suc de morcov, i-am pus si putina banana frecata. I-a placut, a papat ceva.
Dar acum ce ar trebui sa ii mai dau? O supica ceva? voi ce spuneti?
multumim :)

http://sunt-mamica.blogspot.com/

fain blogul tau, am lecturat cu placere cateva articole.
sophie e tare simpatica

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

haha, crissy...apropo de lauzie...ii ziceam ieri soacra-mii ca abia astept sa termin alaptatul, ca si fugim un weekend undeva departe, doar eu si sotul...sa scapam un pic de toate... bine, nu-mi doresc sa termin repede alaptatul, ca mi-e drag sa-i dau san...si l-as tine asa cat de mult...dar o pauza ar fi binevenita... cand va veni vremea...

PS - am fost sa ma tund de fapt, sa nu arat ca iesita din puscarie totusi...ca e ziua lui fiu-mio si tre sa arat cumva... aaa...si ziua mea, ce-i drept...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Poze de la masa!
http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/Decembrie#5548579602922090994

Si inca o intrebare! Voi cum ii puneti sa manance??? Poate nu am gasit eu pozitia potrivita..

Andrei

in scaunul de masa, dar inca nu chiar la 90 de grade ci putin inclinat

pare sa stea bine cum l-ai pus tu acolo; i-am vazut freza, e tare simpatic, si ce ochi are

si a mea isi pierde cateodata rabdarea si vrea sa ii vina mai repede sau pur si simplu i se face dor de bibe

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Fetele din Bucuresti, citesc la cristina ca i-a venit decizia prin posta. Voi ati primit ceva? Mie mi au intrat bani in cont dar nu stiu la cat au stabilit o si mai ales nu stiu daca a intrat si alocatia. in primele doua luni am primit-o acasa apoi nu a mai venit de luna trecuta desi bifasem ca o vreau acasa caci nu aveam atunci timp sa ma duc la banca sa iau extras de cont. Eu am depus dosarul in 15 septembrie.

Andrei

Si eu tot pe 15sept am depus dosarul si nu mi-au intrat banutii. Alocatia am luat-o. Am sunat la ei si mi-au zis ca daca nu intra luna asta cu siguranta vor intra cealalta. Acum, Domnul cu mila.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

la noi s-a luat curentul, ca a fost un pic de vijelie... acum ninge....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Vreau si eu zapada!!! Vreau sa ninga cat mai repede si cat mai muuuult. Esti o norocoasa ca ninge la tine la Zalau!!!! Bucura-te de zapada si de fulgii de nea.
Eu abia astept sa-l scot pe Tudor cu nasul printre fulgusori si sa-l trag cu saniuta pe care inca nu o avem printre troienele de zapada alba si pufoasa si sa ma bat cu sotul cu bulgari de zapada asa cum facem in fiecare an.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sofie-iubi, bine ai venit!!!. Ai o fetita tare frumoasa.
Crissy, el mananca mar razalit, deci nu consistenta e de vina. O sa mai incerc .Nici nu m-as grabi f tare pt ca el e mai constipat din fire si am inteles ca morcovul mai rau face.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata...azi sarbatorim baietei

Andrei Ioan...esti baiat mare de acum

Stefan Calin

Victor

Matei Gabriel

Eric

Noi am avut o noapte groaznica...nu cred ca am dormit mai mult de jum de ora legata,se trezea plangand si cu greu o linisteam...o fi de la dinti

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!
idem si la noi. din ora s-a trezit, plangea in somn daca is dintisorii sa iasa odata ca m-am saturat

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nu mai stiu ce sa fac, andrei e atat de marait, zi de zi, ora de ora. minut de minut m-a apucat plansul, nu mai stiu ce sa ii fac, mi-e ca ajung la nebuni nu vrea decat in brate, decat la mine pe genunchi, pe burta,oriunde numa la mine sa fie, nu vrea sa se joace...adoarme, se trezeste plangand, tre sa fiu acolo sa il iau in brate, ca nu merge cu mangaieri pe zi ce trece se face mai rau, in loc sa ma inteleg cu el

o fi de la dintisori?

maine facem si vaccinul daca zice pediatra ca nu e racit si sa vezi alte maraieli

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

si eu ma intreb acelasi lucru, de doua zile imi vine sa-mi iau campii. numai la mine vrea ziua e marait noaptea plange prin somn pana se trezeste....

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, eu am asa o stare de nasoala, ca n-am chef de nimic... asa ca va tot citesc, dar n-am chef de scris... adica nu mi-e rau, nu-s racita, nici obosita... ma apuc sa-mi aranjez hainele prin dulap ca e dezastru, Isa e in patut in fundic, se tot rastoarna oe burta si rade ca ii place!! asa ca am companie placuta... o zi buna va doresc!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

la indigou si eu astazi. bine ar fi explicatia ca nu prea am dormit noaptea trecuta.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Sofie-iubi, imi place blogul tau... legat de diversificare, daca dr ta nu ti-a facut nici un plan, inspira-te din haosul care-l dezbatem noi si Sofie e tare cuminte si dulce, sper ca mos Nicolae i-a adus multe daruri

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput