Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Sabu_dk, eu cred ca alegerile copilului (devenit adult) trebuie respectate indiferent de ce ne-am dori noi pentru el. Il poti sfatui, il poti ajuta, dar nu-i poti impune. Eu imi doresc tare mult sa nu ajung vreo mama cu "ochelari de cal" (scuzati expresia). Meme de Maiu si Lulia |
Ofiice, da, sper si eu sa nu ma schimb cand "oi mai creste"!
F. tare faza cu uitatul copilului in taxi!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pianna spune:
Nikolici si bebica mea fornaie, mai ales noaptea si e de la mucisori. De curatat, o curat in fiecare seara, dar pana spre dimineata se face iar colecta. Parerea mea e ca si piticii vostri tot de la mucisori fonaie dar nu-i vedeti ca-s mai in spate, ca sa zic asa. A mea, seamana cu mine la nasuc si are narile laaargi, ca poti sa vezi pana-n creier.
summertime spune:
Buna fetele...eu revin pe forum f odihnita :)) Tanamera, ca tot ma intrebai, dra Miriam a fost f cumintica zilele astea. A adormit de la 8 si ceva pana pe la 3-4, apoi cu mine in pat pana dimineata, cu tzatza in gura si pana la 11 ziua.. Azinoapte a dormit de la 9 la 6 dimineata, am fost socata. Nici nu stiu daca e bien sa o iau nopatea si sa o lassa doarma cu tzatza, ca mananca din ora in ora cred, sa nu-i dau stomacul peste cap. Dar pare bine deocamdata. Eu stau afara cu ea minim 3 ore dupamiaza, cred ca asta o obosteste. Cand a plouat am fost la mall.
Sper s anu o deochi si sa ramana cu program de somn de noapte...
A inceput si ea sa stea cuminte si in carut si in leagan si in brate, ca iniante ori dormea ori plangea ori o plimbam prin casa. A mai crescut fata mea.... :D
-------------------------------------------------
proaspata mamica
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
O discutie de genul asta am avut eu cu Dragos, cand am venit cu Vlad de la maternitate. Era o emisiune pe Discovery despre gay, Dragos este cam homofob si de parere ca multi sunt gay pt ca asa vor ei, nu pt ca sunt genetic homosexuali, asa ca i-am trantit-o - "si daca si fiu-tau o sa iti vina cu un baiat acasa?". A ramas masca, s-a uitat la Vlad, apoi a zis - "Pai el nu o sa fie..." Oricum, eu nu cred ca vreo mama isi va renega copilul din cauza orientarii sale sexuale. cel putin nu mi se pare normal sa o faca. Si sunt convinsa ca nici husbandul din dotare nu o va face, pentru ca pentru noi important este sa fie el/ea fericit/a. Asta nu inseamna ca nu vreau sa fie hetero, ca vreau nepotei parerea mea Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu |
Ba da! N-o cunosti pe maica-mea! Dar o iubesc f. mult, ca e mama, asa cum e ea.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ariciu80 spune:
Va pup, fetelor
Am intrat sa vad ce mai faceti si mi-am vazut nick-ul pe prima pagina. Imi pare rau ca nu am dat niciun semn de viata pana acum, dar...
S-o iau cu inceputul...
Am nascut pe 17 septembrie un baietel sanatos si frumos (ca doar e al meu) caruia ii spunem Bilutza chiar daca in certificat e trecut cu numele de Tudor.
Are in prezent 5.600 kg, mananca mixt (san + Nan1), doarme de la ora 23.00 pana dimineata la 7.00, colici nu prea are ca se pare ca Infacolul isi face efectul din plin, iar in prezent suntem in investigatii pt ca am observat ca are pupila stanga mai dilatata decat cea dreapta inca de la nastere si, desi toata lumea imi spune sa stau potolita, eu insist sa-i fac toate controalele posibile (eco transfontanelara, oftalmo, neuro, etc).
In rest... va pup si va felicit pe toate si va doresc bebelusi sanatosi si voiosi.
pianna spune:
fetelor si daca tot se umbla pe prima pagina pt arici, dau si eu datele pt termita mea: 3160g, 53 cm, apgar 9.
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariciu80 Va pup, fetelor Am intrat sa vad ce mai faceti si mi-am vazut nick-ul pe prima pagina. Imi pare rau ca nu am dat niciun semn de viata pana acum, dar... S-o iau cu inceputul... Am nascut pe 17 septembrie un baietel sanatos si frumos (ca doar e al meu) caruia ii spunem Bilutza chiar daca in certificat e trecut cu numele de Tudor. Are in prezent 5.600 kg, mananca mixt (san + Nan1), doarme de la ora 23.00 pana dimineata la 7.00, colici nu prea are ca se pare ca Infacolul isi face efectul din plin, iar in prezent suntem in investigatii pt ca am observat ca are pupila stanga mai dilatata decat cea dreapta inca de la nastere si, desi toata lumea imi spune sa stau potolita, eu insist sa-i fac toate controalele posibile (eco transfontanelara, oftalmo, neuro, etc). In rest... va pup si va felicit pe toate si va doresc bebelusi sanatosi si voiosi. |
ARICIU, bine ai revenit! sper ca ramai cu noi, da? Bun venit in clubul mamicilor de Tudori, suntem destul de multe :)
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
ariciu80 spune:
Donna . Am fost socata cand am vazut cati "Tudori" sunt. Si noi care credeam ca am avut o idee originala... Lasa, sanatosi sa fie...
In ceea ce priveste datele pt prima pag... 17 sept, 38 sapt, 2.900 kg, 50 cm, SA 10.
Ce tare, nu ma asteptam sa va mai aduceti aminte de mine...
donna79 spune:
Ariciule, cum sa nu ne amintim... Sper ca sunteti bine!
E musai sa ne pui si niste poze in albumul bebelusilor pe Picasa!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)