Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nikolici, Maiu mai fonfaie. Rar, dar o face...Ce-mi place cum le zici K1 SI K2! Apropos: le spui Ka unu si Ka doi sau Key one si Key two!?!?! super!!!!

Meme de Maiu si Lulia

Ka unu si Ka doi...sau Hapciu si Telecomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Sabina,daca imi permiti,o sa-mi dau si eu cu parerea despre orientarea sexuala!!
Eu una nu concep si nu accept asa ceva! Daca Dumnezeu a lasat barbatul si femeia pt a intemeia o familie si a avea copilasi frumosi si binecuvantati,noi de ce sa fim impotriva? Eu consider asta un pacat groaznic si strigator la cer. Probabil ca vei spune ca-s invechita si gandesc ca si babele,dar asta e parerea mea. Dumnezeu a nimicit cetatile Sodoma si Gomora tocmai din cauza homosexualilor. Eu imi voi indruma copilul si-l voi invata catre ce este bine si placut lui Dumnezeu.Acuma,ca el alege altceva,e treaba lui,dar eu voi fi cu inima impacata ca mi-am facut datoria de parinte. Nu-i pot intelege si nici nu vreau sa-i inteleg pe homosexuali(lesbiene,hetero..). Mie sincer imi provoaca sila. Ma scuzati daca am jignit pe careva,nu a fost cu intentie.Eu doar mi-am spus parerea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Auziti, scuze anticipat daca jignesc pe careva cu post-ul asta, insa m-am amuzat ieri pe seama mamei mele, si ce-i drept sunt curioasa cum reactioneaza altii...

Deci, ieri vb cu mama pe messenger cu webcam si de toate. Si il aproprii eu pe Nicklas de webcam sa il vada mamaia mai bine, si spune maica-mea:
Mama: "Ce frumos esti! O sa te alerge toate fetele cand vei fi mare!"
Eu - in gluma: "Sau baietii!"
Mama - ofensata: "Ehhhh... nu!"
Eu: "Da' daca o sa devina homosexual? Doar nu l-oi renega!"
Mama: "Imposibil! Nu o sa devina homo, nu are voie si o sa- inveti tu ce e bine si ce e rau! Cum sa fie homo, Doamne fereste"

Eu nu am mai continuat discutia, insa m-a surprins rau de tot acest comment al mamei mele. Asta pentru ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei e homosexual, si intotdeauna venea pe la noi acasa (cand eram in liceu si stateam cu ai mei) si stateam eu, cu el si cu maica-mea la cafele si tigari. Mergeam si la shopping cu el si cu mama. Si mama mea intotdeauna s-a purtat fantastic cu el, mie nu mi-a interzis sa ma vad cu el, vb deschis toti trei despre sexualitatea lui cu care mama parea sa fie de acord.

Insa uite ca lucrurile nu stau la fel cand e vb de nepotul ei... Pe mine, sincer, nu m-ar deranja deloc daca o sa fie homosexual sau hetero... Oricum, ce face el in dormitorul lui cand o creste e treaba lui, eu prefer sa imi canalizez energia spre lucruri mai importante, ca de ex: anti-droguri, sa invete bine, etc.

Voi v-ati gandit vreodata cum a-ti reactiona daca fata/baiatul vostru va veni intr-o zi acasa si va zice "Mami, I think I'm gay..."?

Again, scuze daca am intrecut masura cu intrebarea mea, si please dati-i cu ignore daca e jignitoare.

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Life in Three

O discutie de genul asta am avut eu cu Dragos, cand am venit cu Vlad de la maternitate. Era o emisiune pe Discovery despre gay, Dragos este cam homofob si de parere ca multi sunt gay pt ca asa vor ei, nu pt ca sunt genetic homosexuali, asa ca i-am trantit-o - "si daca si fiu-tau o sa iti vina cu un baiat acasa?". A ramas masca, s-a uitat la Vlad, apoi a zis - "Pai el nu o sa fie..."
Oricum, eu nu cred ca vreo mama isi va renega copilul din cauza orientarii sale sexuale. cel putin nu mi se pare normal sa o faca. Si sunt convinsa ca nici husbandul din dotare nu o va face, pentru ca pentru noi important este sa fie el/ea fericit/a.
Asta nu inseamna ca nu vreau sa fie hetero, ca vreau nepotei

parerea mea

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Anuta, nu te scuza!!! Fiecare e cu parerea lui, si nu am intrebat ca sa vad cine are raspunsul corect ( nu cred ca exista un raspuns corect!), ci doar m-o palit curiozitatea sa vad ce parere aveti si voi. Eu cred ca fiecare dintre noi e cel mai bun parinte/indrumator pe care copii nostri personali il poate avea.

Kiti, si mie mi-ar placea nepotei, sange din sangele nostru, cum se zice, si de-asta recunosc ca as prefera ca Nicklas sa fie hetero.
Da' mai e pan' atunci, raman in suspans !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Sabina sa-ti dea Dumnezeu nepotei frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!

P.S. Si o nora (nu un ginere)frumoasa!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salut fetelor,eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Alesia,de azi dim de la 10 nu a dormit deloc.Are colici si nimic nu o consoleaza.I-am dat si sirop si ceai ,dar nimic...cine stie ce ma asteapta la noapte.Inca nu am reusit sa citesc din urma dar o voi face maine ca acum nu ma lasa mititica(1 luna si 2 sapt),poate are puseu de crestere si nu stiu eu,mananca des si cu nervi,imediat ce termina se apuca de plans..sigur o fi si de la ceva ce am mancat eu..of nu stiu ce sa mai fac

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Nikolici si Alesia fosaie numai noaptea,parca ar fi infunfata,dar muculeti in nas nu are ...oare de la ce o fi,ca racita nu e?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am scris un mesaj luuuunnnggg, ce se duseeee ca mi-a picat curentul.
sa vad ce-mi mai aduc aminte:
BEBECRIS - insanatosire grabnica! Din experienta mea o viroza nu trece pana nu-si face damblaua, adica vreo trei zile de febra si inca 4 de maraiala. Ma gandesc ca nu de mult ati fost in colectivitate cu cel mic - nu era nimeni virozat pe acolo cu care a intrat in contact??

Stiati ca bebeii au reflexul de a strange degetele nu numai la maini ci si la picioare? M-am topit toata cand, pupandu-i talpitele, m-am apropiat cu buza de sus de degetelele lui si mi-a strans-o... tare dragalasi mai sunt!

Cand am fost la dr tocmai primise niste ghiduri de ingrijire a bebelusilor de la milupa si am luat si eu unul. Sunt despre alaptare si l-am citit intr-o doara necrezand ca mai pot afla ceva nou. Si totusi, ce mi-a retinut atentia. Daca mama ce alapteaza e racita sau gripata sa continue sa alapteze deoarece copilul va fi mai ferit de boala respectiva decat daca nu alapteaza. Organismul mamei creeaza anticorpi pentru boala respectiva care trec prin lapte la bebelus, ferindu-l - in general tendinta e daca esti bolnava sa nu alaptezi. Si inca ceva ce mi-a atras atentia: unul din semnele ca bebelusul suge bine si e satisfacut e daca o face linistit, cu degetelele stranse in pumn :).

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Hehe, eveline, pitica mea sta mai mereu cu degetelele stranse in pumn, se pare ca-i tare fericita! Zici ca-i pregatita de atac!

Cat despre faptul ca poti alapta, chiar daca esti gripata, si bebe nu ia, e verificat la Iustina - alaptam si aveam pneumonie, fara sa stiu - cand am aflat, eram deja intr-un stadiu f. avansat de-a fost nevoie de perfuzii si internare, dar ea n-a avut absolut nimic.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Na, se pare ca s-au hotarat politicienii nostri ce fac cu mamele si bebelinii. Din fericire la noi nu se va aplica noua lege, dar mi-e mila de viitoarele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Auziti, scuze anticipat daca jignesc pe careva cu post-ul asta, insa m-am amuzat ieri pe seama mamei mele, si ce-i drept sunt curioasa cum reactioneaza altii...

Deci, ieri vb cu mama pe messenger cu webcam si de toate. Si il aproprii eu pe Nicklas de webcam sa il vada mamaia mai bine, si spune maica-mea:
Mama: "Ce frumos esti! O sa te alerge toate fetele cand vei fi mare!"
Eu - in gluma: "Sau baietii!"
Mama - ofensata: "Ehhhh... nu!"
Eu: "Da' daca o sa devina homosexual? Doar nu l-oi renega!"
Mama: "Imposibil! Nu o sa devina homo, nu are voie si o sa- inveti tu ce e bine si ce e rau! Cum sa fie homo, Doamne fereste"

Eu nu am mai continuat discutia, insa m-a surprins rau de tot acest comment al mamei mele. Asta pentru ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei e homosexual, si intotdeauna venea pe la noi acasa (cand eram in liceu si stateam cu ai mei) si stateam eu, cu el si cu maica-mea la cafele si tigari. Mergeam si la shopping cu el si cu mama. Si mama mea intotdeauna s-a purtat fantastic cu el, mie nu mi-a interzis sa ma vad cu el, vb deschis toti trei despre sexualitatea lui cu care mama parea sa fie de acord.

Insa uite ca lucrurile nu stau la fel cand e vb de nepotul ei... Pe mine, sincer, nu m-ar deranja deloc daca o sa fie homosexual sau hetero... Oricum, ce face el in dormitorul lui cand o creste e treaba lui, eu prefer sa imi canalizez energia spre lucruri mai importante, ca de ex: anti-droguri, sa invete bine, etc.

Voi v-ati gandit vreodata cum a-ti reactiona daca fata/baiatul vostru va veni intr-o zi acasa si va zice "Mami, I think I'm gay..."?

Again, scuze daca am intrecut masura cu intrebarea mea, si please dati-i cu ignore daca e jignitoare.

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Life in Three

Sabu, nu e jignitoare defel interventia ta! Nu avem de unde sti ce or sa devina copiii nostri cand vor creste, noi trebuie doar sa-i invatam sa fie oameni adevarati, sa-i invatam sa se respecte si sa-i respecte pe ceilalti etc.etc....homosexuali ori ba, tot copiii nostri vor ramane si noi ii vom iubi la fel de mult.
Ai o mama de nota 20, oricum - eu daca as fi deschis doar sb. asta cu maica-mea, m-ar fi renegat deja si tambalaul in fam. era cat casa! Asa ca, mama ta merita o floare pt. cum a reactionat, totusi...din punctul meu de vedere vb. doar, comparand-o cu maica-mea, care nu accepta sa iesim careva din fam. din tipare!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput