Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Suntem foarte bine, multumim.

As pune poze, dar nu stiu cum. Se pare ca am lipsit cam mult de pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Revin cu scrisorica:

Vad ca s-a hotarat cu indemnizatia, pe noi nu ne afecteaza... voi ce parere aveti, stati acasa 2 ani sau va bate gandul sa va intoarceti la munca mai curand? Eu eram hotarata pentru doi ani, sper sa nu fiu nevoita, din considerente materiale desigur, sa ma intorc mai curand.

SIMONA ! eu am semnat condica, dar Pity vad ca nu a aparut... Stai sa inceapa vremea rea ca se vor umple paginile cu mare viteza!

SUMMERTIME, ma bucur ca te-ai mai odihnit putin. Nu stiu cat de bine este sa doarma mufata, eu asa il adorm pe Tudor dar in ultima vreme incerc sa fiu cat mai treaza cand ii dau sa pape noaptea pt ca daca nu ii scot aerul regurgiteaza ff mult si ma tem sa-l las asa. Practic ii dau sa pape in fotoliu si apoi daca nu adoarme si maraie, il las sa mai tocaie putin. Sunt tare nemultumita de solutia gasita, dar asa mai dorm si eu ca el nu accepta nici acum suzeta si altfel nu adoarme.

Azi am facut si eu proba suptului ca eram nemultumita de faptul ca cerea mancare dupa o ora... ce am aflat: dupa 10 min de supt statea sa adoarma, nu mai voia sa suga... am verificat cu cantarul si abia supsese 75 ml. L-am trezit, l-am pus iar la san si a mai supt 40 ml. Nu stiu cat ar trebui sa pape fiind vorba de LM. Oricum peste o ora chitaia iar...
FISTIQ, la voi cum a iesit proba?

Acum, cu privire la intrebarea Sabinei... acum vreo 10 ani aveam o alta opinie, dar acum sunt perfect de acord cu Ana.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ariciu bine ai revenit!Cum ai nascut?

Summer ma bucur ca s-a cumintit Miriam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

donna, noi ne plimbam in fiecare zi pe afara. azi am fost la mall si la dr de familie. de 3 saptamani facem kk f moale, ca-l absoarbe scutecul in totalitate. mai bine zis imediat dupa vaccin, asta a fost si singura reactie adversa. nu am dat asa importanta ca facea de 3 ori pe zi si a luat si 1 kg in timpul asta, dar azi a facut doar dimineata de 3 ori.mi-a dat niste pliculete cu ceva si ceai de menta.
avem 6.100 kg si acum o saptamana 62 cm.
incerc sa nu-l tin in casa ziua ca ma pedepseste noaptea, l-am scos pe orice vreme.
din ianuarie ma intorc la birou si vreau sa profit acum de timpul petrecut impreuna.

aura, mami ce TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

gata..am pus in functiune carutul ptr maine..la rezolvat tati..maine iesim la plimbare cu landoullll..ca apoi vine frigul..si nu mai putem

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Ariciu bine ai revenit!Cum ai nascut?

Summer ma bucur ca s-a cumintit Miriam.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

cezariana la 38,3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Si eu e posibil sa trebuiasca sa ma intorc la munca mai devreme decat aveam in plan, cred ca prin februarie. Ma simt vinovata de decizia asta, dar dupa ce platim ratele am mai ramane cu 6 milioane din care sa platim darile casei si ce trebuie pt noi si copil si eu nu pot trai asa atata timp cat am optiune sa castig mai bine. Sper din suflet decizia mea sa nu o afecteze pe Miri. O sa aiba 4 luni jumatate, mama zice ca prea mica s ao las singura cu tati ziua.

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ariciule, bine ai revenit, sa-ti traiasca Tudorul! Ma bucur ca sunteti ok!

Eu o sa ma intorc la serviciu cel tarziu la 1 an.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ARICIU, activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite user si parola pt poze.

PITY, ce bine ca sunteti plimbareti... noi nu iesimm daca e frig tare, mai mult din comoditatea mea, ca sunt ff friguroasa. Sper sa treaca repede burtica! Felicitari pt greutate si lungime, a crescut frumos micutul.

Pacat ca tb sa va intoarceti asa repede la munca... daca ar trebui sa ma intorc ar fi cam nasol, am un soi de job care ma tine in priza non-stop, nu stiu cum m-as descurca si cu bebe mic.

eee, mai aveam de spus multe dar fug sa culc galuscutul..

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

intrebare: bebicii vostri fonfane, ca si cum ar avea mucii blocati?
Eu inca nu stiu ce sa cred , ori asa sunt bebicii in general, cu toate ca K1 nu a fonfanit ori a racit K2 de la sora-sa.:(

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

Si alexalmeu fornaie si de obicei are mucisori uscati mai sus....si de obicei ii pun ser fiziologic si pe urma dupa vreo 5 minute ii scot cu un betisor de ureche. ii drept ca se cam enerveaza si plange da...asa scapam si respira usor.

In general in astea 5 minute stranuta macar o data - si il ridicam si atunci mai coborau mucisorii!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput