Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
botosel452 spune:
mor cand vad cate bunatatzuri puteti manca
eu as fi in stare sa stau flamanda,daca as sti ca Alexa ar fi bine...cred ca de asta ma si constip...legume crude,nu...fructe crude,nu...nici nu mai stiu ce sa mananc, sa nu provoace colici
camisv spune:
Buna dimineata!
Ariciu, bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine! hai ca facem "dinastia" Tudorilor ei sa fie sanatosi, ca i-om deosebi noi
noi am dormit de la 22 la 6. Aseara am fost la chirurg la control (noi amavut ceva la picioruse la nastere ... tinea degetelele in sus si talpita) Cica suntem in parametrii normali pentru varsta asta: piciorus, putica si buricut. Apoi ne-am plimbat prin centru sa vedemsi noi luminitele si am ajuns acasa la 21. A adormit mai greu, dupa atata agitatie. Chirurgul a spus ca pana la 1 an sa nu facem nimic la putica, decat igiena normala. Hernia ombiicala trece cu timpul, iar gleznele abia mai tarziu se intaresc, acum sunt f. flexibile. Deci ne-am linistit!
Astazi merge sotul sa depuna dosarul de CIC,o sa va spun daca afla ceva.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 mor cand vad cate bunatatzuri puteti manca eu as fi in stare sa stau flamanda,daca as sti ca Alexa ar fi bine...cred ca de asta ma si constip...legume crude,nu...fructe crude,nu...nici nu mai stiu ce sa mananc, sa nu provoace colici Valentina, mami de Alexandra |
Offfffffffffff, te inteleg perfect
ana_25 spune:
Andreea,Ariciu bine ati revenit!!
Buna dimineata!!
Mari ce bunataturi!!! si eu mai am de dat jos o groaza de kile!!nu mai zic cate,ca mi-e rusine! De cateva zile am dat iama-n dulciuri! cioco,bomboane,prajituri....
A venit o prietena din italia si ma cadorisit cu ...ciocolata! la sotul i-a adus cafea,iar la Maia o bratarica de aur cu niste perlute mici-mici,e superba,si hainute.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Arianna11 spune:
Neata mamici,
In sfarsit a adormit micutza...colicii astia sunt o disperare pt amandoua.
Mari ms de cafea,eu nu obisnuiesc sa beau dar acum cu atat mai putin,nici nu stiu ce sa mai bag in gura ca sa nu faca rau fetei.E tare greu..am ajuns sa mananc numai orez alb,mar,banana,piept de pui,asta si pt ca a facut kk cam moale ..eu am zis ca e diaree,dar nu cred ca e,dr a zis sa tin regimul asta oricum.
Zozela ce frumos ca ai facut pregatirile de Craciun...am inceput si noi,cumparand bradutul..l-am luat de la Ikea ca in fiecare an..ff convenabil,13 euro,cu radacina....sunt moarta dupa sarbatorile de iarna,iar anul asta sunt ff speciale cu Alesia printre noi..ce multumire e mai mare decat asta!
Botoselmi se pare ca esti in aceeasi situatie cu mine...orice as manca simt ca ii fac rau Alesiei cu colicii,dar nu mai am idee ce sa mai mananc....m-am uitat si eu pe net la alimentele ce tr evitate,dar voi din experienta ce stiti ca face mai mult rau? sau ce as putea manca sa fiu linistita....sau colicii astia ii face oricum,indiferent de ce pap eu?...cam multe intrebari
Ieri fetita nu mi-a dormit deloc,pana nu am facut o tura cu masina ,nu a inchis un ochi...ajunsi acasa bineinteles s-a trezit...i-am facut baitza si a luat somn de la 20.00 pana la 12 cand a mancat cu ochii inchisi,apoi s-a mai trezit la 4.30 a papat si a adormit pana la 8.00 dimineata..Super bine,de ar dormi asa mereu...
Hai ca v-am facut capul calendar
Aaaa inca ceva..sa ma laud si eu....
Cand am iesit din spital Alesia cantarea 2400g,nascuta cu 2660g...acum la 1 luna si 2 sapt ,adica aseara cand am cantarit-o avea 4100g...ce ziceti?
la toate si la bebei
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Offfffffffffff, te inteleg perfect -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Ionela si tu esti in aceeasi situatie?
ionela.n spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Ionela si tu esti in aceeasi situatie? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Daaaaa parca mananc pietre, asa ma doare
Iunia82 spune:
LORA, multumim pentru compliment!
fetitelor!
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
Arianna11 spune:
Ana sa nu-mi zici ca mananci ciocolata...acum ca nu am voie..as manca toate ciocolatile si dulciurile posibile
pianna spune:
Neatza fetele!
Raportam si noi o noapte linistita, pitica a dormit de la 9 la 5 si eu pe langa ea. E deja a treia noapte in stilul asta, sper sa nu se opreasca minunea aici.
Fetele care ati intrat deja in CIC sau care stiti, 85% minus 15% din ce suma se calculeaza? Salariul din care s-a luat impozitul sau din ce am primit in mana?