Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Uitasem: l-am cantarit ieri pe Vlad, dar pentru ca se fataia, nu am inteles exact de are 5.900 sau 6kg...oricum e foarte bine, in 20 zile a luat aproximativ 650g, lapte doar de la mine.
Si mai am o intrebare: plata concediului de maternitate se calculeaza pe toata perioada avand ca baza de calcul doar ultimele 6 luni dinaintea concediului, sau dupa o luna de concediu se recalculeaza punand 5 luni muncite+una de concediu? Ca am luat foarte putini bani pe ultimele 2 luni si vreau sa ma cert cu contabila (ies in minus mai mult de 500 lei in total).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

zoze, ce frumos ne incepem ziua! Bine ai revenit pe la noi si pupa dulce Maria cafenia si Mihaiul! Eu inca n-am facut cumparaturile de Craciun, mi-am propus pt. saptamana viitoare - atunci o sa achizitionez si cadourile.

mai3, help! Tu spuneai de chestia aia pt. bebei sferica parca, cu Winnie the Pooh? Aia de are butoane si vorbeste? Cum e?

Mariuk, multumim pt. cafea! Eu nu ma incurc in calcule, nu-s punctul meu forte. Am norocul de un loc de munca f. multumitor si de niste sefi care ne-ar da de la ei, in loc sa ne scada. De Mos Nicolae, de ex., la firma se dau cate 150 roni cadou pt. fiecare copil - eu deja de pe 5 nov. sunt in concediu de crestere, deci am contractul suspendat, dar ce crezi? Mi-au trimis si mie 300 de lei, ca cica tot de-a lor sunt.

Ionela, si eu mai am mici problemute din astea, dar bag multe fructe/lichide/iaurturi activia...nu's ce reteta sa-ti recomand.

Iunia, m-am uitat pe pozele voastre, bebelina are niste ochi superbi!

uaiiii, am uitat ca am ceva pe aragaz!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lora, ce fructe?
Eu mananc doar mere, pere si la banane am renuntat.
Ce alte fructe fac purgatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Noi ne pregatim de vaccin, la 11 mergem la cabinet. Sper sa nu aiba ceva reactii dupa aia.

IONELA, si eu sunt in aceeasi situatie din pacate, iar ceea ce este permis sa mancam in perioada alaptarii cam constipa. Eu aveam probleme si inainte dar le tineam sub control prin alimentatie, mancam vagoane de fructe si legume.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ionela, eu am inceput sa mananc cam orice fel de fructe. Initial cate putine, acum mananc oricate si nu-i fac rau bolfoseniei, e ok. Clementine bagam la greu! Mere si pere si noi. Eu mananc fructe si seara, chiar daca nu-s indicate, ajuta. Incearca sa mananci si multe cereale integrale.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lora, multumesc de sfaturi. Oare kiwi ii face rau bebelinei?

Donna, tu ce folosesti ca sa scapi de constipatie? Cu ce te tratezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
ariciu, bine ai revenit.
pogonici, plimbare placuta cu londoul.
zoze, chiar vroiam sa intreb de tine.diseara gatesc si eu casa ca nu mai am rabdare.si pt mine cred ca va fi cel mai frumos craciun.
si eu ma duc la dr azi ca desi saptamana viitoare trebuie sa mergem pt vaccinul de 4 luni, azi dimineata avea un ochi putin umflat si in rechiusa i-am gasit ceara parca asa curgand si uscata.l-o fi tras curentul?dar de unde?ca in casa is geamuri inchise.ieri am iesit afara dar nu adia o frunza.offf.sper sa nu fie ceva mai grav.
mucisori si noi mai facem, unul sau 2.ser si BB si se rezolvaaaa si cred ca mi-a mai facut si putina afta in gurita.varful limbii e putin alb.l-am dat cu glicerina aseara.sa vad ce zice si dr.tineti-mi pumnii sa nu fie nimic grav.
sabina,sunt e acord cu tine.oricum ar fi al meu e pana mor.nu mi-ar conveni ca as vrea nepoti dar nici nu as face tam tam din asta.fericit sa fie.mama mea cum ar reactiona?sincer nu stiu.poate nu i-ar conveni la inceput dar cred ca ar accepta.zic io acum dar nu bag mana in foc.si eu am 2.macar unul sa-mi faca nepoti.
de intors la servici nu cred ca o voi face mai devreme de 2 ani.eu oricum lucrez si de acasa asa ca...
aseara am dormit superrrr.a papat pe 21.30 si a mai mancat la 3.30 si apoi tocmai dimineata la 8.30.super odihnita sunt.
mai vroiam sa scriu dar am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Azi sotul meu a baut toata cafeaua, nu stiu cat o fi facut. Asa ca o sa iau de la Mari
Spunea o mamica parca ieri ca noaptea bebe s-a foit, a scartait si daca nu a primit papa s-a culcat la loc. Asa am patit si eu dimineata, ca trebuia sa il pregatesc pe Dimitrie de gradinita si pt ca nu pleaca neasortat a fost greu tare (nu stiu cum ar fi fost sa fie fata). Ioan a scartait o multime si cand am reusit si eu sa ma duc la el se linistise si era tot numai un zambet. Si acum l-am lasat in patut, sa vad daca mai adoarme singur.
Zozela, ce frumos ca v-ati aranjat deja casuta! Mi-a placut aia cum ca va organizati ca cercetasii - asa incerc si eu, dar singura toata ziua pe aici nici n-am reusit sa incep curatenia de Craciun
Ariciu, ma bucur ca sunteti bine. Cum sa te uitam? Cred ca ne-am gandit de multe ori la tine
Mai, ce s-au mai invartit Boc si cu ai lui cu atatea variante, pana la urma nu imi dau seama ce mari economii fac ei de aici. Eu nici nu ma gandesc sa nu stau 2 ani. Cu Dimitrie am stat doar un an si am suferit f mult ca nu am fost langa el. Si serviciul meu e foarte fain, doar ca stateam mult peste program, daca aveam contracte mai pretentioase ne prindea si noaptea pe acolo, iar eu asa ceva nu mai vreau.
Gata, ma duc sa apuc sa fac si eu ceva cat doarme. Va

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata

Azi, dupa o perioada de 2 sapt.,am reusit sa dorm si eu ca lumea...
Am avut ieri o abordare noua si Alexa a dormit de la 21.30 pana la 1, si de la 1 la 7.30...
Sa vad daca imi iese miscarea si azi...

Bebecris, cum se mai simte David?

Stie cineva detalii despre minunata OU,legata de indemnizatie? adica nr,ceva...sa cautam negru pe alb...eu am posnatalul pana pe 30 ian si sa vad daca ma agit anul asta sau la anul, cu dosarul...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Daca am dat cafeluta, haideti sa va tratez toata ziua cu cate ceva: la pranz va invit la o ciorbita de legume si o varza cu jumari, iar la cina va propun un piure cu carnaciori de casa si salata de rosii+castraveti. ca desert...inca nu stiu...merge cate un fruct?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput