Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
pianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Ana sa nu-mi zici ca mananci ciocolata...acum ca nu am voie..as manca toate ciocolatile si dulciurile posibile DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Eu am primit 2 !!! cutii de Toffifee . La prima am rezistat cu stoicism si ma uitam doar cum le topeste sotul, socrela si o prietena. La a doua, n-am rezistat si am luat si eu 2 bucatele.
botosel452 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
Eu am primit 2 !!! cutii de Toffifee . La prima am rezistat cu stoicism si ma uitam doar cum le topeste sotul, socrela si o prietena. La a doua, n-am rezistat si am luat si eu 2 bucatele. *********** |
dar ciocolata alba merge?
ca eu am 2 toblerone MAARI si cred ca voi atenta la ele, in curand...
Arianna11 spune:
Fetelor Infacol-ul asta e chisr asa de bun pt colici?..sunt picaturi?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor Infacol-ul asta e chisr asa de bun pt colici?..sunt picaturi? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
este siropel....la noi si-a facut efectul
buna dimineataaa
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
botosel452 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor Infacol-ul asta e chisr asa de bun pt colici?..sunt picaturi? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
nu este o regula. unor bebelusi le face foarte bine,altora nu le face nimic...
si noi am folosit,dar nu pot spune ca a avut cine stie ce efect
apoi am folosit si sab simplex, apoi protectis, din nou sab simplex si ieri am achizitionat bonnisan.
Sa vedem ce stie si asta sa faca
ana_25 spune:
Ariana nu pot spune ca am mancat cioco,ci pot spune ca m-am indopat cu cioco!
Ionela eu cat m-am muls,am mancat doar cioco alba si baton,tot alb. Dar acumaaa.....
Lora ma intrebasi de ce-i dau lp la Maia.Am renuntat sa ma mai mulg,ca nu mai puteam de durere de sfarcuri.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
citat din mesajul lui ionela.n ce sa mai mananc ca sa nu ma mai constip? Ma omoara hemoroizii. Folosesc procto-glyveno, ziua se amelioreaza iar dimineata iar sunt constipata -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Si pe mine m-au omorat. Si am folosit si proctolog si proncto-glyvenol. CAnd am folosit proctolog a fost OK,celalalt nu m-a ajutat.
Incearca si proctolog - dar pune si supozitoare si crema concomitent. Eu asa am scapat - si incerc sa mananc mai multe mancaruri usoare - si neaparat iaurt zilnic.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
nu este o regula. unor bebelusi le face foarte bine,altora nu le face nimic... si noi am folosit,dar nu pot spune ca a avut cine stie ce efect apoi am folosit si sab simplex, apoi protectis, din nou sab simplex si ieri am achizitionat bonnisan. Sa vedem ce stie si asta sa faca Valentina, mami de Alexandra |
As incerca si eu...am incercat atatea...poate asta o fi bun la ceva
ana_25 spune:
Botosel,si noi avem o droaie de sticlute cu de toate (bonisan,sab simplex,infacol,....)si nici una nu a avut efect.. Au trecut de la sine.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Ariana nu pot spune ca am mancat cioco,ci pot spune ca m-am indopat cu cioco! |
Nu stii cat te invidiez ...dar pediatru a zis sa nu mananc....agita fetita..ca altfel...as face ca tine