Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Andreea82 spune:
Buna dimineata si de la noi ![]()
Anuta multumim
Arianna, noua ne treceau colicile de la infacol dar din pacate Ale vomita de la el asa ca a trebuit sa renuntam. Am gasit Gripe Water, Apa contra colicilor - produs romanesc - care a facut minuni la noi. E cutia cu o girafa desenata.
mamica de Alexandra-Bianca
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
Eu am primit 2 !!! cutii de Toffifee ![]() ![]() . La prima am rezistat cu stoicism si ma uitam doar cum le topeste sotul, socrela si o prietena. La a doua, n-am rezistat si am luat si eu 2 bucatele*********** |
Si bb cum a reactionat?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Botosel,si noi avem o droaie de sticlute cu de toate (bonisan,sab simplex,infacol,....)si nici una nu a avut efect. . Au trecut de la sine.Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
La cate sapt au trecut?
puiutza spune:
Gagici nici eu nu am mancatdecat cioco alba o vreme, si dupa am citit pe aici ca unele mananca si cioco cioco (cred ca Summer) am zis sa incerc si eu si sa vedem ce-o fi . Am inceput cu o patratica, si acuma mananc si cate 5-6 o data si Alex nu are nimic.
Dar manac intr-adevar cioco de-alea de la Kinder cu mult lapte - ca mie imi plac tare mult.Si Alex e ok. Incercati daca va chinuie chiar asa pofta - e drept ca eu am inceput pe la vreo 10 saptamani - si am terminat intre timp cu colicii. Deci nu mai aveam probleme de-astea.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata si de la noi Anuta multumim ![]() Arianna, noua ne treceau colicile de la infacol dar din pacate Ale vomita de la el asa ca a trebuit sa renuntam. Am gasit Gripe Water, Apa contra colicilor - produs romanesc - care a facut minuni la noi. E cutia cu o girafa desenata. mamica de Alexandra-Bianca |
Da am si eu...cat i-am dat parca avea efect...dar am suspendat pt alte picaturi...cred ca o sa revin....eu am crezut ca fata face scaun mai moale din cauza asta,al apei de colici...la tine cum e?
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Da am si eu...cat i-am dat parca avea efect...dar am suspendat pt alte picaturi...cred ca o sa revin....eu am crezut ca fata face scaun mai moale din cauza asta,al apei de colici...la tine cum e? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Caca mi se pare ok, adica e moale, dar nu atata incat sa-mi atraga atentia. Nu s-a schimbat cand am inceput sa-i dau "girafa", e la fel de moale ca inainte.
mamica de Alexandra-Bianca
tutz spune:
Buna dimineata asa pe la 11 jumate :)
Multumesc de cafea Mari :)
Vorbiti de cioco, si eu mor de ciuda. Niciodata nu am fost fan, dar de cand am nascut numai cu Milka visez 

Am mancat intr-o zi, si pitica a facut alergie -i-au aparut iritatii pe piele. Am repetat experimentul dupa 2 saptamani, si la fel - iritatii. De agitat mai degraba ar agita-o cafeua, dar vad ca nu o deranjeaza. Deci eu raman cu cafeaua si fara cioco... (desi acum mi s-a facut pofta de cioco alb
)
Noua ne-au trecut colicii ca pe la 3-4 saptamani. Dar in alea 3-4 saptamani nu ne-a a jutat nici infacol nici sab simplex. Iar de la ceaiuri impotriva colici (fenicul, chimen, etc) i se face rau.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Arianna11 spune:
Fetelor,va rog,cine imi da parola de la albumul bb-ilor...vreau sa=i cunosc si eu si sa ma laud si eu cu puiutul meu ?...spuneti-mi si cum sa procedez?
Arianna11 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andreea82
Caca mi se pare ok, adica e moale, dar nu atata incat sa-mi atraga atentia. Nu s-a schimbat cand am inceput sa-i dau "girafa", e la fel de moale ca inainte. mamica de Alexandra-Bianca |
Incepuse sa faca kk spuma pur si simplu...fasaia cand iesea...am dus-o la pediatru si a zis ca e ok mai ales ca i-a bine in greutate...acum face moale dar mi se pare ca e prea moale...nu e apa dar...nu stiu ..poate exagerez eu...acum ca o fi de la girafa sau de la ceva ce am mancat eu...poate de la lapte acru?...a.. si dr a zis sa nu mai mananc nimic cu lapte pana nu-i trece...
A patit cineva asa?
Mari-Mariuk spune:
ARIANNA, ai PM
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

de
Maia Elena(24.09.2010)