Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Andreea82 spune:
Buna dimineata si de la noi
Anuta multumim
Arianna, noua ne treceau colicile de la infacol dar din pacate Ale vomita de la el asa ca a trebuit sa renuntam. Am gasit Gripe Water, Apa contra colicilor - produs romanesc - care a facut minuni la noi. E cutia cu o girafa desenata.
mamica de Alexandra-Bianca
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
Eu am primit 2 !!! cutii de Toffifee . La prima am rezistat cu stoicism si ma uitam doar cum le topeste sotul, socrela si o prietena. La a doua, n-am rezistat si am luat si eu 2 bucatele. *********** |
Si bb cum a reactionat?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Botosel,si noi avem o droaie de sticlute cu de toate (bonisan,sab simplex,infacol,....)si nici una nu a avut efect.. Au trecut de la sine. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
La cate sapt au trecut?
puiutza spune:
Gagici nici eu nu am mancatdecat cioco alba o vreme, si dupa am citit pe aici ca unele mananca si cioco cioco (cred ca Summer) am zis sa incerc si eu si sa vedem ce-o fi . Am inceput cu o patratica, si acuma mananc si cate 5-6 o data si Alex nu are nimic.
Dar manac intr-adevar cioco de-alea de la Kinder cu mult lapte - ca mie imi plac tare mult.Si Alex e ok. Incercati daca va chinuie chiar asa pofta - e drept ca eu am inceput pe la vreo 10 saptamani - si am terminat intre timp cu colicii. Deci nu mai aveam probleme de-astea.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata si de la noi Anuta multumim Arianna, noua ne treceau colicile de la infacol dar din pacate Ale vomita de la el asa ca a trebuit sa renuntam. Am gasit Gripe Water, Apa contra colicilor - produs romanesc - care a facut minuni la noi. E cutia cu o girafa desenata. mamica de Alexandra-Bianca |
Da am si eu...cat i-am dat parca avea efect...dar am suspendat pt alte picaturi...cred ca o sa revin....eu am crezut ca fata face scaun mai moale din cauza asta,al apei de colici...la tine cum e?
Andreea82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Da am si eu...cat i-am dat parca avea efect...dar am suspendat pt alte picaturi...cred ca o sa revin....eu am crezut ca fata face scaun mai moale din cauza asta,al apei de colici...la tine cum e? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Caca mi se pare ok, adica e moale, dar nu atata incat sa-mi atraga atentia. Nu s-a schimbat cand am inceput sa-i dau "girafa", e la fel de moale ca inainte.
mamica de Alexandra-Bianca
tutz spune:
Buna dimineata asa pe la 11 jumate :)
Multumesc de cafea Mari :)
Vorbiti de cioco, si eu mor de ciuda. Niciodata nu am fost fan, dar de cand am nascut numai cu Milka visez
Am mancat intr-o zi, si pitica a facut alergie -i-au aparut iritatii pe piele. Am repetat experimentul dupa 2 saptamani, si la fel - iritatii. De agitat mai degraba ar agita-o cafeua, dar vad ca nu o deranjeaza. Deci eu raman cu cafeaua si fara cioco... (desi acum mi s-a facut pofta de cioco alb )
Noua ne-au trecut colicii ca pe la 3-4 saptamani. Dar in alea 3-4 saptamani nu ne-a a jutat nici infacol nici sab simplex. Iar de la ceaiuri impotriva colici (fenicul, chimen, etc) i se face rau.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Arianna11 spune:
Fetelor,va rog,cine imi da parola de la albumul bb-ilor...vreau sa=i cunosc si eu si sa ma laud si eu cu puiutul meu ?...spuneti-mi si cum sa procedez?
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andreea82
Caca mi se pare ok, adica e moale, dar nu atata incat sa-mi atraga atentia. Nu s-a schimbat cand am inceput sa-i dau "girafa", e la fel de moale ca inainte. mamica de Alexandra-Bianca |
Incepuse sa faca kk spuma pur si simplu...fasaia cand iesea...am dus-o la pediatru si a zis ca e ok mai ales ca i-a bine in greutate...acum face moale dar mi se pare ca e prea moale...nu e apa dar...nu stiu ..poate exagerez eu...acum ca o fi de la girafa sau de la ceva ce am mancat eu...poate de la lapte acru?...a.. si dr a zis sa nu mai mananc nimic cu lapte pana nu-i trece...
A patit cineva asa?
Mari-Mariuk spune:
ARIANNA, ai PM
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186