Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

eu s treaza de pe la 6, ca nu mai stiu cum sa stau
am dat cu aspiratorul, a spalat masina husa de la balansoar, am papat ceva si acum pic de somn

cica vineri ninge in bucuresti

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

danina ai pm

MIrela iar nu ai stare???? vrei sa fi urmatoarea pe listuta de nasteri??? stai cumintica inca un picut sa mai creasca motaneii

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 22 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Neatza!

Simo, Yasmi feliitri de vestile bune de la eco
vreau si eu, dar tre' sa mai astept pana pe 14 luna asta.

Roxx, material special pt. lenjerie bb gasesti si la Ikea.
Se vinde paarca in niste bucati de vreo 150x200, nu mai retin exact.

Mayane, sa ne arati ce tricotezi . Cand am tim, poate in seara asta, scanez si eu ce modele tricotat am prin carti si un pe contul comun.

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane
Pot sa spun si eu: "Luna asta nu va dau 16% impozit, platesc pensiile si somajul, dar nu platesc CAS-ul, ca atat imi permit..."?

Geniala ai fost!!! De nota 10!!

Noi avem sau nu ce pune pe masa...platim impozite, casuri...deh..o treime din salariu il dam nu? Ei nu-si permit s ane dea inapoi din ce cotizam...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mirela, aspirator, ai? Ntz ntz ntz...

Cred ca m-am tampit dar imi scapa ceva...de ce ai tu AMR 19 zile???

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatza! Desi am citit cu sufletul la gura toate capitolele cu nasterea Irinukai, n-am avut timp efectiv deloc sa scriu. Dar sa stiti ca le-am trait la maxim, azi noapte numai asta am visat

Irinuka, felicitari mamico! Ai fost fff curajoasa, te admir pt. asta, mie mi s-a cam facut frica cand am vazut cat a durat travaliul... Pup la bebe Patrick, sa fie sanatos si mancacios!!

Si iaca..ca vorba aia, nu e pt. cine se pregateste, e pt. cine se nimereste!!

Eu cica as fi in concediu, doamne, am tona de treaba Raportez si eu vizita la medic ieri, bebe 3 kg si e intors acum, daca puteti crede cum ma fenteaza (ca ma pregatisem pt. cezariana psihic, acu tre sa o iau de la capat), col inchis...ar trebui sa ma duc iar peste 2 sapt. si pana atunci sa ma decid si cum nasc. Mi-a dat bilet de internare deja, in caz ca Doamne fere m-apuca mai devreme...brrr..sper sa nu

si o zi faina, chiar daca nu am timp sa scriu asa des, sa stiti ca nu ratez nimic nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

VAS, spuneai ca faci eclere eu vreau!
am incercat sa fac o singura data si mi-au iesit niste gogosele aplatizate pe care nu aveam cum sa le umplu cu crema. am mancat crema goala si gata

32+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry deja 3kg??? super tare. felicitari pt grasun

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 22 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Lorich, multa sanatate!
Cum e Robert la gradi, s-a adaptat?

Ma gandesc ca mi-ar fi si mie de real ajuror sa-l dau pe Adam iar, ca nasc si nu am pe nimeni aici. Dar mi-e frica de boli acum, la ce am patit. Plus ca mai si costa .

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce era sa fac
sunt singura acasa, iar in sufra covorul era plin de scrum, ca acolo sta al meu si ieri a lucrat si a fumat cumplit de mult.......si scrumul i a zburat in toate partile

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput