Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)
Raspunsuri - Pagina 2
angieangie spune:
neata buburuze
multumim Foxyde bunatati
shinessi yasmifelicitari pentru vestile de la echo
Irinukaaamamica cu bebica in brateabia asteptam sa-l vedem pe bebe
Angie +32
bebe jucaus
Mayane spune:
ziki, eu eram presata de la Resurse Umane sa dau o declaratie cu ce data intru in prenatal, ca sa angajeze pe cineva in locul meu. Am sunat la medicul de familie, care nu era acolo, dar asistenta a intrebat un alt doctor si ala a zis ca se da doar de la 33 de saptamani. Am sunat si la gineco si mi-a zis ca poate sa-mi dea de la 32. A fost doar o discutie de principiu, da stiu ce sa declar la munca. N-am zis sa nu incerci ca n-ai sanse. Poate tu esti mai norocoasa
bebelu, da, iti da si gineco... tot aici la voi am auzit... daca nu dadea, imi spunea gineco cand am sunat-o ca nu e treaba ei.
Mai e protest azi la guvern? Merge cineva?
28+ Darius Alexandru
Bebe
bebelu86 spune:
ma rog..eu nu am auzit k poate sa dea si gineco. dar dc voi ziceti, inseamna k asa e
Mayane a ramas pt ora 11 la guvern in fata.
Danina am aflat aseara k sunt cam scumpe rezervele 75 si 150 euro p noapte. dc e sa fac cezariana inseamna doar o noapte in salon. si sa dau atatia bani doar pt o noapte...
poate nastem amandoua o data si ne vedem pe acolo
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria
AMR 22 zile pana la marea intalnire
vas spune:
da, da si mie ginecologul mi/a dat , l/am vizat la medicul de familie si l/am prezentat mandra la servici.
Bebelu,. de abia astept sa/l vad pe print ca de doua luni.........nu am mai avut ocazia.
Roxx, bine zici/..... am simtit/o si pe pielea mea. Inainte de lupta multi viteji se arata....si eu printre ei.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Intreba cineva ieri de detergentul pt bebe - eu am luat Dalin. Si un sfat pt Mayane, ca vad ca e pusa pe treaba: ia-o mai usor cu planurile, ca asa am fost si eu furtuna cand am intrat in prenatal, vroiam sa le fac pe toate. Si m-am ales cu col scurtat si recomandare de stat la pat. Da, da, si eu mi-am spus ca mie nu mi se poate intampla nimic, mai ales ca am avut o sarcina fara nici un fel de pb - nici macar greturi n-am avut!!! Asa ca, te rog eu mult, ia-o usor si cere ajutor, nu te angaja tu sa le faci singurica pe toate! _ BB e deja pe drum Roxana 35+ cu Catalina-Victoria bebe creste |
Promit sa fac curatenie doar cand e jumatatea conjugala langa mine, iar cand sunt singura sa stau doar la andrele si la masina de cusut.
28+ Darius Alexandru
Bebe
danina spune:
Abramburika cred ca fetele noastre sunt cam de aceeasi varsta nu?? Va admiram pozicile...
37 sapt Rebecca-Elena si Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori
MariaG spune:
Buna burtici!
Acum ca a nascut Irinukaa si s-au mai linistit apele intru si eu sa o felicit si sa ii urez recuperare usoara si bebe sanatos si mancacios
O parte dintre voi ma stiu, am mai vorbit pe PM.
Sunt o burticuta care a intrat in sapt 32 si care va urmareste de pe margine de la inceput (iunie-iulie)
Bine v-am gasit si sarcina usoara in continuare!
---------------
* am editat mesajul de 3 ori ca sa corectez greselile
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
Mayane spune:
Eh... plec spre servici... Ma gandesc pe drum daca ma opresc la munca sau la Palatul Victoria...
Cel mai tare ma enerveaza faza cu "Romania atat isi permite..." Pot sa spun si eu: "Luna asta nu va dau 16% impozit, platesc pensiile si somajul, dar nu platesc CAS-ul, ca atat imi permit..."?
28+ Darius Alexandru
Bebe
djlaura01 spune:
neata burtici ne-am trezit si noi ,am fost la piata si acum pregatesc micul dejun
dulick toate burticile
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
roxx26 spune:
Mayane, daca tot ai adus vorba de masina de cusut am o intrebare (de om care habar n-are de croitorie): ce fel de material tre sa cumpar pt lenjerie?
Mi-ar mai trebui 1-2 lenjerii pt cosulet, el vine cu o singura lenjerie. Dar in conditiile in care cosul cu tot cu saltea, lenjerie si baldachin e 300 lei, daca cumpar o lenjerie extra tot de la firma respectiva costa 150 lei, ceea ce mi se pare exagerat. Iar pe dimensiuni asa mici nu cred ca gasesc in alta parte. Asa ca as vrea sa mi le faca cineva, dar nu stiu ce material sa cumpar...
_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste