declaratie oficiala -vaccin?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Mergi mai departe Cici, nu te lasa, trebuie sa invete medicii astia o data pentru totdeauna ca pacientii au drepturi. Nu e bine sa generalizez,dar aici chiar ca e nevoie sa le arati ca si copiii/parintii au dreptul la opinie.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Cici, fetita ta nu este un obiect. Este un suflet.
Este incredibil cum s-a purtat doctora aia. Mergi mai departe. Si fa-o de cacao si pe invatatoarea aia care trebuie sa protejeze copii, sa le inteleaga sensibilitatile si sa apere drepturile copiilor si parintilor. Acel cadru medical merita un proces rasunator dar si scoala pentru lipsa de comunicare cu parintii.
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

gmmm, n-am vrut sa fac caz de chestia asta pentru ca n-are relevanta, poate am interpretat eu gresit ceea ce vrei sa spui dar daca am nimerit-o, iti spun ca fata mea e cea mai buna din clasa,am dat-o la 6 ani si 4 luni la scoala pt ca citea mai repede decat un elev de cl 8-a si asta fara sa o invat nici o litera .Invatatoarea ii citeste si arata tutor lucrarile ei.Deci relatia familie scoala din alte puncte de vedere ar fi ok.Daca am inteles gresit imi cer scuze ,sunt mandra de copil dar nu ma agit sa o laud public.

Mi-au dat lacrimile citind atatea posturi in care ma sustineti si care ma motiveaza sa merg inainte.
Da ,nu am de gand sa renunt ,vreau sa merg inainte nu numai pentru mine dar si pentru toti copiii din acea scoala.
Una peste alta ,cand am plecat de la scoala, am avut treaba la CEC ,unde a aparut si d-na doctor care presupun ca era in timpul programului.Era foarte familiara cu angajatii ,s-a pus langa o angajata pe scaun si ii vorbea agitat ,angajata din cand in cand in cand se uita spre mine.In seara asta am aflat ca d-na doctor e sotia directorului de la CEC, deci isi poate permite sa ma discute cu subalternii sotului. Cand m-am apropiat de ele ,angajata i-a spus pe un ton accentuat:-Da' ce atatea comentarii?

Chiar asa , probabil ar fi trebuit sa nu comentez si sa fac reclamatii si plangeri.De aceea va multumesc si orice sfat e binevenit pentru ca am nevoie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

M-am lamurit acum. Oras mic, barbata-so director de CEC si ea medic. De aia isi permite sa se poarte ca o catza si de aia e o abuzatoare .

Cici, probabil ca iti e foarte greu sa faci tam-tam atata timp cat nu ai de gand sa te muti din oras si atata timp cat toti parintii sunt revoltati, dar nu sunt dispusi sa te sustina.
Chiar daca nu faci reclamatie scrisa, macar fa-i cucoanei un eseu de cateva pagini, pune-i sub nas legile pe care le-a incalcat si... concluziile!!!

Invatatoarei spune-i ca ar fi bine ca de-acum inainte sa trimita biletele parintilor cu cateva zile inainte de vaccinare.

Iar fetitei tale spune-i sa nu se sperie de brute dintr-astea si, daca mai vine careva la ea cu pastilute sau injectii, sa spuna frumos ca e sub tratament medical si nu are voie sa ia absolut nimic in afara tratamentului.

Apropo de pastilute, la prima mea sedinta cu parintii de la scoala, era sa cad sub banca atunci cand invatatoarea a spus sa stam linistiti, ca ea nu da copiilor decat aspirina , la nevoie... :D.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ar fi bine s-o reclami pe doctora si pe asistenta.
Si fiimea a facut luna trecuta antipolio la scoala (stii tu, sunt nascute in aceeasi zi) fiind prima in catalog, a intrat prima la dr, dar a fost tare curajoasa si foarte incantata ca a fost hiper-laudata

deci se poate si altfel, nu trebuie neaparat sa bagi stresul in copil.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Felicitari pentru atitudinea ta :)

Ce s-a intamplat e revoltator si e important ca fetita sa invete ca nu trebuie sa se lase calcata in picioare in asemenea situatii. Daca nu va face vaccinul la scoala va fi o victorie pentru ea si cred ca mesajul retinut va fi cel corect, indiferent de sanctionarea sau nu a doctoritei. Si ar fi o pozitie de superioritate si in fata colegilor. Oricum nu te lasa fara reclamatie la adresa doctoritei, chiar daca nu se va intampla nimic.
Asupra greselii invatatoarei, eu nu as insista prea mult, gandindu-ma ca nu as vrea o deteliorare a relatiilor cu dansa si in speranta ca daca lucrurile sunt discutate linistit poate data viitoare va lua ea atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Totusi si invatatoarei trebuie sa-i intre bine in cap ca e obligata sa informeze toti parintii cu cateva zile inainte de vaccin, iar parintii pot sau nu sa-si dea acordul.

Despre duamna doctor ce sa mai zic ... am aceeasi parere ca denizel, am intalnit in Campulung M. deja o doctorita din asta care daca deschideai gura te privea de sus si iti spunea "iti permiti tu sa ai pareri, dar cine te crezi sa ai pareri in fata MEA ?" o fi aceeasi, cine stie ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Medicul scolar, inainte de a vaccina copilul trebuie sa aiba consimtamantul scris al parintelui. La noi in scoala asa s-a procedat. Am primit biletele de la cabinet in care era specificat vaccinul si cerut acordul. In plus, pentru ca era vorba de ROR, am cerut sa stim care tip de vaccin il au si mi s-a specificat si denumirea comerciala. Am trimis carnetul de vaccinari al copilului si i l-au trecut acolo. Intamplator era chiar vaccinul facut la 1 an, daca era celalat tip il refuzam si il faceam la medicul de familie.

In locul tau, in afara de scandal - medicului pentru lipsa de profesionalism as avea o discutie si cu invatatoarea care ar fi trebuit sa sustina copilul in fata agresiunii verbale. La vara, cand vei dori tu, te duci la medicul de familie sau pediatru si faci vaccinul (chiar si pe bani) - dar nu mai lasa copilul pe mana "cucoanei" de la cabinet. In acest moment copilul tau e stresat mai mult de ea decat de vaccin in sine. Ca atare atentioneaza invatatoarea sa nu o mai lase pe tanti de la cabinet sa se apropie de copilul tau.
Imi pare rau ca din cauza unor astfel de oamnei copilul va avea traume legate de medici, vaccinari - chiar scoala (in clasa 1).
Fii barbata, Zoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Despre duamna doctor ce sa mai zic ... am aceeasi parere ca denizel, am intalnit in Campulung M. deja o doctorita din asta care daca deschideai gura te privea de sus si iti spunea "iti permiti tu sa ai pareri, dar cine te crezi sa ai pareri in fata MEA ?" o fi aceeasi, cine stie ...?

fereasca, ce mentalitate. si se mai numeste medic un astfel de om?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui xelanoimis
Si ar fi o pozitie de superioritate si in fata colegilor.

Pe asta nu am inteles-o. De ce ar fi superioara colegilor care au facut vaccinul?

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput