Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Uram si noi cu intarziere la multi ani tizilor Stefan de Anca si Dragos Stefan

din pacate si noi suntem cu bronsiolita..asta mic adica. lui Stefan e pe trecute tusea, micu face aerosoli..uff..da pacatos virusu asta :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, STEFAN (Anca)! (cu intarziere)
LA MULTI ANI, DRAGOS STEFAN!
LA MULTI ANI, STEFAN (Victo)!
LA MULTI ANI, STEFANIA!

Elena, ce nume frumos ati ales pentru pitica!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Dragi mamici, stiti vreun alergolog pediatru de recomandat? Avand in vedere ca avem deja 3 bronsilite la activ de cand am inceput gradi(3 luni) ar fi cazul sa investigam si cauzele alergenice, mi-e frica sa nu ajunga la astm :( . Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Multumim de urari, fetelor!

Imi pare rau sa aud ca sunt multi copilasi bolnaviori...e incredibil cu i-a luat pe toti deodata...vremea asta e de vina...cind cald cind rece...suntem cu totii dati peste cap...

Cisi5, din pacate nu stiu nici un alergolog bun pt copilasi, poate stiu restul mamicilor...

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN!

MULTUMIM PENTRU URARI, ELENA!

DIANA - Cred ca au fost delicioase prajiturile facute de tine.Despre craciuneii tai, numai cuvinte de lauda;le sta foarte bine impreuna si sunt minunati.

Si noi am petrecut tare bine de Craciun; am avut colindator, am mers cu colinda.Am servit si noi bucate facute de mine, anul acesta: friptura cu ananas si curmale, sarmale din carne de pui,salata berlineza, prajiturele cu forme si cornulete.

Noi maine plecam la Suceava.Sper sa ne bucuram de zapada multa, ca echipamentul ni l-am pregatit!

Va sarut si un an nou cat mai bun va doresc, sanatate multa si clipe minunate petrecute alaturi de cei iubiti!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am intrat sa va spun ca martea viitoare va veni pe lume bb Andrei, sa ne ajute Dumnezeu sa ne intoarcem amandoi sanatosi acasa. Am emotii.....

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Raluca! Sa dea Domnul ca Andrei sa vina pe lume sanatos si tu sa te recuperezi rapid!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oooo,Raluca,iti tin pumnii sa scapi cat mai repede si usor si recuperare rapida! Iar bebe sa fie sanatos si papacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ralu, iti tinem pumnii! iata ca ati ajuns cu bine la final! de-acu sa vii sa ne spui..cat cum nu/dormi..ce nazbatii face Diana..din astea ;):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

In sfarsit, putin timp.
Imi pare rau pt copilasii bolnaviori. Am ingrosat si noi randurile, acum, Slava Domnului suntem mult mai bine. Au avut amandoua bronsita, pt Sofia prima boala, am scapat cu aerosoli cu Ventolin si aspirat muci la greu.

Altfel, minunate sarbatorile noastre, a venit Mosul incarcat cu de toate si toata lumea a fost extatica. Sofi a ros mai mult ambalajele, dar oricum a fost in atmosferaBradul, frumos, papa buna, copiii cuminti.

Mai mult, pentru ca l-a ajutat pe Mos Craciun de la Polus, la Atelierele Creatiei, Sara a fost premiata, nu va spun ce bucurie si ce cadou frumos...Ne-au sunat sa ne przentam la premiere, eram cam bolnavioare, dar nu am ratat si bine am facut, Sara a fost f incantata de aceste Ateliere, am fost in mai multe randuri si a lucrat frumos de fiecare data. Si bonus, de fiecare data i-a colindat Mosului. E asa de dezinvolta, mi-ar placea sa nu piarda calitatea asta

Altfel, mergem de Revelion la un restaurant, iar dupa la Deva, din cauza bolii nu am ajuns mai repede. S-a deschis ceva Aqua Land modern si mare asa ca distractia e asigurata.

Diana, sunt minunati copilasii tai!Felicitari pt bucatareala!

Elena, ce frumosi sunt Craciuneii tai!Si cate rochite de Craciunita are IuliaE mai bine cu ortezele?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput