Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si La Multi Ani pt Stefanii nostri si Stefi mica

Cisi, eu am fost la o dr draguta pe I Maniu,auzisem de una Gherman, ca fiind f bunaIntr-adevar, de la 3 bronsiolite in sus/sezon se ia in calcul si astmul sau rinita alergica, dar nu neaparat

Si daca vreti sa ne vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of, cum am putut sa uit..La multi ani pentru Stefana!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hohoho!!

A venit Mos Craciun? La noi da. in carne si oase. Patrick, cum e el cam materialist si doritor de cadouri, imediat i-a cintat, a dat din casa si apoi a fost f multumit de cadouri. L-am lasat in continuare la bunici, e prima data cind tot intreba de noi si e putin trist, noroc cu zapada... dar parca si de aia s-a saturat. Doar e nascut vara, cit poate sa ii placa frigul?

Eu bine, mergem de rev in Obsession Cica e retro, dar nu suficient de retro pt mine, e muzica din anii 90-95...life is life si de astea, de care sunt cam satula de pe vremea lor, dar ma voi distra, ca nu voi mai vedea club repede dupa aia

VA pup tare!!!
Distractie placuta si sanatate maxima la anu'!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Doresc tuturor un An Nou Fericit, sa fim sanatosi, sa ne bucuram de cei dragi si sa ni se implineasca daca nu toate, macar cele mai importate vise!

Cu mult drag, La Multi Ani!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anul nou sa va gaseasca intr-o veselie si sa av aduca numai bucurii, sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi voua!!!

eu pe la casuca cu picii, maine la amiazi plecam in Budapesta la un chef de-al nostru, hihi, se tine in ceva strand inchis, in piscine.asa-s de curioasa, n-am mai fost asa niciodata,hihi, abia astept.si duminica de acolo spre Slovacia o saptamana si dupa in Italia inca o saptamana.Deci, sigur vom veni acasa cu bateriile incarcate.Lucru binevenit ca simt nevoia, plus ca din Februarie ma reapuc de lucru, deci imi trebe un concediu,hihi.

sa aveti 2 saptamani frumoase, daca voi avea net pe undeva poate intru sa va scriu si daca veselia imi permitedistractie frumoasa tuturor pe diseara!pupici mamici!!!!!!!

Meli, mami deTimea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, super distractie te asteapta! Drum bun si pirtie perfecta!!

Aho, Aho, de Anul Nou
sa aveti spor
la ce vreti voi!!!

VA puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

AN NOU FERICIT, PLIN DE BUCURII, IMPLINIRI SI SANATATE! SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE IN ANUL CARE VINE!!! LA MULTI ANI !!!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI ,UN AN NOU FERICIT ,MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITZI ,cu mare drag Alexandra si Tiadris

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Un an nou fericit, multa sanatate si tot ce va doriti in noul an sa se implineasca

Lilly 16+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, 2011!!! SA AVETI UN AN MAI BUN SI FERICIT, CU MULTA, MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE. IAR LA GRAVIDUTE, VA DORESC SA AVETI NASTERI USOARE, BEBELUSI ZDRAVENI, SANATOSI, CUMINTI SI FRUMOSI !!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 24+

Mergi la inceput