Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Sarbatori Fericite in continuare, cu sanatate si alaturi de cei dragi!

Eu am fost la bucatarie de acest Craciun, mi-a placut la nebunie sa fac prajituri si papica la dragii mei, mai ales ca au papat cu mare pofta si am avut numai aprecieri! Din pacate au fost asa putini colindatori in seara de Ajun!
http://picasaweb.google.com/106348953482196046255/Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCM_oj-mEh-m9wgE#5554946634687435234

Sanatate bolnaviorilor!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai, sanatate multa bolnaviorilor, vad ca sunteti o gramada pe aici, imi pare tare rau...noi bine, pe la casuca, nimic nou, doar ca numar zilele pana la mersul la ski,hihi, mai avem 6 zile, yupiiii!

Meli,mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

CRACIUN FERICIT SI PACE IN SUFLETE VA URAM SI NOI...SPER CA V-A ADUS MOSUL CADOURILE VISATE.,PACAT DOAR CA N-A TINUT TIMPUL CU NOI...DE ERA ACUMA ZAPADA DE SAPT TRECUTA..

ANAMICA f frumoase pozele...dar ce de praji ai mia fcaut.ai putut de pici sa faci?eu am avut noroc ca in fiec an de altfel sa primesc totul facut...dar ar cam trebui sa ma pun si eu pe treaba.ai forme de braduti si bastonase sau cum ai fcaut biscuitii?foarte frumoase pozele si superba familie sunteti.au facut impreuna serbarea copii de la balet cu cei de la dansuri?parca voi erati la dansuri nu?cred ca a fost o serbare f reusita.pacat ca sara nu mai vrea...

MELI am vazut-o in poza si pe pitica ta..o adevarata balerina.f bine ca ii place.sper si eu ca la anul sa vrea si sara.in austria mergeti?sa aveti distractie fain si multa zapada..

SANATATE MULTA TUTUROR BOLNAVIORILOR.noi am scapat aproape de tot,amandoi papa f bine.mai tusesc din cand in cand..dar e bine.sper sa ninga sa putem iesi si noi putin cu saniuta,ca n-am fost inca deloc.dar este ceva virus cam naspa,ca fosta cumnata e in spital de marti cu pitica de 4 luni,cu bronsiolita..a fcaut insuficienta respiratorie si 2 zile a stat cu masca de oxigen..doamne feri.

noapte buna la toata lumea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata, poftiti la cafea doamnelor!

La Multi Ani Stefani dragi si scumpica Stefana!

Ioana biscuitii aia eu ii fac des (ii fac cu faina integrala, zahar brun, untulet) iar pt Craciun i-am facut in forme speciale, cumparate din Carrefour. Cred ca e o reteta de la Ani.
Grupa mica de dans s-a ”dizolvat” asa ca Ana merge de cateva saptamani la balet.

Zi frumoasa, cred ca noi vom iesi cu saniuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! DRAGOS STEFAN, DARIA,STEFAN~PAULA, STEFANIA~ANI,

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Multumim de urari, Diana!

Si le transmitem si noi celorlalti sarbatoriti ai zilei sa creasca mari si frumosi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Multumim de urari, Diana!

Si le transmitem si noi celorlalti sarbatoriti ai zilei sa creasca mari si frumosi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

LA MULTI ANI ,STEFAN~ANCA!!!

imi cer scuze pt gresala

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Stefania(bb de Natalia)

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 24+

Mergi la inceput

poftiti la poze

http://picasaweb.google.com/elenus82/CraciunFericit#

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 24+

Mergi la inceput

NEATA, POFTITI LA O iar micul dejun o mamaliguta cu branzica si lapte

acorda-mi un vot si intra si tu in joc, doar fictiv nu trebuie sa joci....multumesc http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-elenuta23

am evoie de cati mai muti prieteni ca sa pot trece mai departe in joc, daca puteti sa va inregistrati,u trebuie sa jucati apoi

o zi buna si saniuta sa alunece usor

Mergi la inceput