Un copil trist...
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Imi cer mii de scuze ca ma bag si eu in vorba si mai ales ca am intrat atat de tarziu , dar cred ca trebuie sa duceti ceva si la nepotica Mihaelei. Cred ca ar fi tare aiurea pt un copil sa vina mosu la verisoara care sta in casa ei si la ea nu ... , nu stiu , zic si eu
... scuze daca am deranjat pe cineva
szivarvany spune:
Teodora, spune-mi te rog, n-a ajuns un colet din Oradea, initiale P.C. ?
A plecat impreuna cu alte colete care au ajuns la destinatie ieri
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
teodora.g spune:
Buna,
Am primit si pachetul de la Oradea. Multumesc din suflet! I l-am dus Mihaelei la serviciu vineri seara. Mi-a spus sa-ti multumesc din partea ei.
Maine o sa revin la serviciu, dupa o saptamana de stat acasa fara internet si o sa putem vorbi mai mult. Oricum, saptamana asta a fost o saptamana foarte buna pentru Mihaela si fetita ei.
Pupici pentru toata lumea!
szivarvany spune:
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
alex_andra spune:
Pleaca azi un pachet si de la mine.
Sunt de acord cu ce a zis aida, intr-adevar e neplacut sa primeasca doar Adriana cadouri, iar verisoara ei nimic, mai ales ca sta la ea in casa.
Ma gandesc ca tot ce primeste Mihaela, sa imparta la 2, pentru fetita si verisoara
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Hainutele nu se pot imparti la 2 sau jucarioarele, insa dulciurile cu siguranta
alex_andra spune:
Normal ca nu imparti o jucarie in doua
dar daca primeste 10 jucarii, poate sa-i dea si verisoarei ei,cateva, nu?
alex_andra spune:
Am si eu o intrebare:
Adresa Teodorei este de la domiciliui ei, sau e adresa de la servici?
Ca sa stiu cum scriu pe pachet.
szivarvany spune:
Eu am scris numele ei si adresa data si a ajuns (stii ca eu trimit din sat si stau mereu cu stres) .