Un copil trist...
Buna ziua,
Numele meu este Teodora si vreau sa va spun povestea unui copil trist... copilul prietenei mele.
Numele ei este Mihaela Stanciu si a fost pana anul acesta cea mai fericita femeie. Avea un barbat cu care era de 7 ani, intodeauna si-au dorit sa faca si pasul cel mare, macar legal, sa devina si sot si sotie, dar din pacate au amanat de fiecare data. Ei locuiau in casa parintilor lui, tatal sau a decedat in octombrie anul trecut. El a mai fost casatorit si are un baiat de 16 ani din prima casatorie care a ramas in custodia lui. Totul mergea bine, au si un copil, o fetita care ii poarta numele lui Adriana Mitrofan, de 4 anisori (03.12.2006) pana pe 26 aprilie anul acesta cand lui i s-a facut rau, noapte fiind, si ambulanta nu a mai putut face nimic pentru el, a facut stop cardiac si a murit. Socul a fost cu atat mai mare pentru Mihaela pentru ca nu numai ca l-a pierdut pe el atat de brusc si tragic, ci si pentru ca a ramas cu un copil pe care sa-l creasca ea neavand un loc de munca. Inainte de a ramane insarcinata ea a lucrat, dupa cei 2 ani de stat acasa cu copilul, el nu a mai lasat-o sa se intorca la serviciu si a decis sa stea acasa sa creasca fetita. Greseala a fost cu atat mai mare pentru ca el nu lucra cu carte de munca pentru ca se bucura ca are un venit mai mare. Acum fetita nu beneficiaza nici de pensie de urmas, de nimic.
Intre timp Mihaela si Adriana au ramas in casa cu soacra ei si si-a gasit un serviciu. Soacra avea grija de fetita, copilul incepand sa mearga si la gradinita. Din pacate, acum o saptamana fetita s-a imbolnavit de pneumonie si Mihaela s-a internat in spital cu ea. Acolo, a primit un telefon de la soacra ei, care in loc sa vina cu o farfurie de mancare la copil, le-a anuntat ca nu mai are grija de Adi si ca ar fi mai bine, de fapt, sa plece din casa ei pentru ca ea il va creste in continuare pe baiatul lui iar ele nu mai au loc. Asta in conditiile in care copilul dupa spitalizare nu are voie sa iasa 30 de zile din casa. Ieri au fost externate, si sotul meu le-a dus la fratele Mihaelei care sta intr-o casa la curte cu chirie impreuna cu sotia si fata lui.
Daca ma puteti ajuta sa ii facem micutei un Craciun mai bun, oricum credeti voi, nu stiu, o portocala, un cozonac, o papusica...
Multumesc din suflet!
Raspunsuri
desprecopii spune:
Teodora ne-a povestit un caz real si cred ca putem face ceva pentru acest copilas trist. M-a impresionat povestea lui. Adunam niste jucarii pentru el?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ralcat spune:
Teodora, ne dai o adresa ? Aduni tu jucariile?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
szivarvany spune:
Jucarii, hainute poate ? Si pt copil si pt mamica. Dulciuri ?
Vreau si eu sa particip.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
marisaaa1973 spune:
Buna Teodora, am incercat din nou sa trimit PM, nu se trimite, primesc mesaj ca "utilizatorul teodora.g nu poate primi PM", desi vad ca ai activat optiunea... te rog mult sa-mi comunici o adresa unde pot trimite cateva pachete pentru mamica si fetita.
Multumesc mult.
madyrizi spune:
buna,
in ce zona a bucurestiului sunt?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
Teodora,Mos Craciun exista,mai ales aici pe DC...te asteptam cu mai multe detalii sa vedem cum putem ajuta...adresa,nr de tel!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Si eu astept adresa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Deci cum facem? Trimite-mi direct la adresa fetitei sau....ne organizam in alt fel?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
teodora.g spune:
Buna ziua,
Multumesc tuturor pentru cuvintele voastre. Ma gandeam sa strang eu cadourile si apoi sa mergem eventual impreuna sa i le dam micutei. Cum credeti si voi. Eu o adresa a Mihaelei de unde sta acum v-o pot da, dar mai frumos ar fi sa aiba o surpriza. Eu le iubesc pe amandoua si tocmai de aceea nici nu le-am spus ce am de gand sa fac, pentru ca nu vroiam sa-si faca sperante false.
Astept sugestiile voatre.
Multumesc mult!