Un copil trist...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora.g spune:

Pai avand in vedere ca eu mare parte a zilei sunt la serviciu ma gandeam, pentru cei care vor sa ajute si care sunt din Bucuresti sa le strang aici, in zona Iancului. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, eventual prin posta tot aici ca acasa, sincer nu prea stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

teodora, trimite-mi colete la tine?
O adresa?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Adresa ar fi Str Medic Constantin Zlatescu 18-20 sector 2 Bucuresti 021506 ATT Teodora Grigore

Mergi la inceput

Si ma gandeam ca atunci cand o sa merg la fete sa le duc cadourile voatre, daca vreti, sa mergem impreuna. Cum ziceti si voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodora.g

Si ma gandeam ca atunci cand o sa merg la fete sa le duc cadourile voatre, daca vreti, sa mergem impreuna. Cum ziceti si voi...

Fffff frumos, ptr cele din Bucuresti!

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

stabilim si un deadline pana la care putem trimite pachetele? vreau si eu sa contribui, dar eu sunt implicata in mai multe proiecte umanitare, de pe DC si nu numai, si simt nevoia de putina organizare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

stabilim si un deadline pana la care putem trimite pachetele? vreau si eu sa contribui, dar eu sunt implicata in mai multe proiecte umanitare, de pe DC si nu numai, si simt nevoia de putina organizare.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

pai daca facem un dar de Craciun...am putea stabili pana in preajma carciunului, un 20 decembrie, sa aiba timp si teodora sa ajung apoi cu toate coletele la fetitza.zic si eu

bazar umanitar

Mergi la inceput

Da, eu zic ca asa ar fi mai bine. Pana pe 20 decembrie. Ca sa poata fiecare sa-si faca planificarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora.g

Adresa ar fi Str Medic Constantin Zlatescu 18-20 sector 2 Bucuresti 021506 ATT Teodora Grigore

Deci asta e adresa, da ?
Aici putem trimite ?

Ca eu vreau sa trimit cat mai rapid

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Da, adresa asta este. Si apoi, ramane sa stabilim o data la care voi merge sa le duc fetelor pachetelele si cine este din Bucuresti, sau in trecere , poate merge cu mine.

Mergi la inceput