Un copil trist...
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
teodora, am un pachet gata pregatit pentru Adi, cu jucarii si rechizite + 1 pusculita.
Te rog mult, da-mi un semn pe PM sa vedem cum ne putem intalni saptamana asta sa-ti dau pachetul. eu pot ajunge usor in zona Piata Iancului, metrou.
iti trimi pe PM si nr meu de telefon.
multumesc!
anaemi spune:
Buna! As vrea si eu sa dau niste banuti pt Andreea. Imi este putin mai greu sa ma duc si sa cumpar jucarii/hainute pt ea si din cauza asta as prefera sa dau banutii. E oK?
Teodora te rog mult sa-mi dai un PM sa-mi spui daca e OK si sa vedem cum facem.
Multumesc!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Flowers spune:
Am pregatit si eu un colet, il trimit maine, marti.
edit: Teodora,iti dau astia de la posta pachetul daca pe colet este trecuta alta adresa decat cea din buletinul tau?Intreb, ca nu ma pricep.
Ayla21 spune:
Voi pregati si eu un pachet pentru Adriana. As putea trimite cate ceva si pentru Mihaela daca mi-ai putea da niste marimi la haine, incaltaminte. Voi reveni dupa ce reusesc sa pun la posta coletul, ca sunt un picut cam lenesa la trimis.
Multa sanatate Adrianei, si Mihaelei multa putere!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Leditia spune:
Maine va pleca un colet si la mine.Sanatate si sarbatori fericite.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
luminita2008 spune:
teodora, cum iau legatura cu tine sa-ti dau pachetul? as fi preferat sa ne vedem, nu sa ti-l trimit prin posta. deci?
teodora.g spune:
Buna!
IMI CER SCUZE CA AM DISPARUT CATEVA ZILE, DAR SUNT ACASA IN CONCEDIU SAPTAMANA ASTA SI NU IMI MERGE PC-UL.
Vreau sa le multumesc celor care mi-au trimis pachetele pentru Adi, sarna'", am primit deja doua coletele pe care i le-am dus astazi dimineata impreuna cu mai alte cadouri de la colegele mele de la servicu. Va multumeste tuturor si va pupa dulce!
teodora.g spune:
Ma intrebati daca e ok daca nu am trecuta in buletin adresa la cre imi trimiteti. E ok, eu sunt secretara si merg la posta zilnic, nu e nici un fel de problema, ma descurc eu
Va multumesc inca o data tuturor,
Sarbatori Fericite!!!
Ayla21 spune:
Teodora, multumesc de PM. Am pregatit ceva pt fetita voi gasi ceva si pt mamica, mai doresc sa merg maine sa cumpar cateva dulciuri pt fetita si apoi trimit coletul. Eu am pregatit hainute de la baiatul meu, el e cel mare (fetita mea are numai 1 an si 10 luni), dar in afara de culori, modelele sunt universale (trening, bluza).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.