Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Musettepink, poti sa te duci la protectia consumatorului, dar nu cred ca vei rezolva ceva!
Mai bine iti iei banii inapoi si te duci in alta parte. Eu am facut TT la 17 saptamani si 5 zile, deci timp mai e.
Apropos, mie mi-a iesit risc scazut la TT, deci e foarte bine. Asteptam acum morfologia 4D pe 21 decembrie. Parca nu mai am atata rabdare!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Felicitari, fetele!
Eu pe 20 voi face amnio. Si sa speram ca dupa, se va termina iadul.

14+

sa fie bine la amnio!
si eu o fac intre 20-23 decembrie.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, eu iti recomand ca mai intai sa iti recuperezi banutii, sa faci testul si eco cat inca mai e vreme, iar reclamatia las-o pe planul secund ca am asa o presimtire ca o sa iti pierzi nervii si timpul degeaba...

Sanatate multa celor ce se lupta cu raceala. Noi inca nu am scapat de tot dat suntem spre bine.

Maine naste si prietena mea, tare imi pare rau ca nu pot merge sa ii scot majoretele, dar e programata la prima ora si nu apuc sa ajung 't ca inainte tre sa o las si pe sofia la sormea ceea ce ar insemna sa ies la 6 dimineata din casa si e cam imposibil. O sa merg in we sa o vad....

Iar acum sa zic si eu ca sunt plina de nervi. M-au sunat si pe mine de la medlife sa imi spuna ca pe 20 ian cand aveam programata eco, nu va fi medicul si ma poate programa pe 13 dar aceasta data e prea devreme pt mine deci medicul va fi plecat fix toata perioada in care tre sa fac eu eco de trim II. Daca o fi sarcina cu vro 4-5 zile mai mare, asa cum zice ecograful, atunci as fi la marea limita....tre sa il intreb.
Dar, vestea cea mai proasta este ca va trebui sa platesc ecografia pt ca nu mai face pe aparatul la care aveam gratuitate pe card :((. Acum cica face doar pe cel mai ultra super nou aparat si pe care se pare ca vor sa il amortizeze. Asa ca va trebui sa platesc doar 600 ron cu tot cu reducerea lor de 10% :((

--------------------------------------------
Marina15+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Aoleu.... Atata costa eco de trim II la Medlife? 600 ron?(presupun ca include si TT)
Eu sunt la CMU pe abonament si m-au speriat nitel preturile lor.....dar acum cand vad Medlife-ul.....
Eco de trim II stiam ca se face in saptamanile 20-24, tu pe 13 ianuarie ai fi la exact 20 saptamani. Doctorul este plecat o luna intreaga? Daca bebe ar fi mai mare decat dupa UM ai fi aflat dela eco de trim I. Adicatalea, mie mi-au zis la fiecare eco ca este cu 1 saptamana mai mare

12 saptamani dupa CM, 13 saptamani dupa eco , se pare ca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Vai Marina, 600 de ron. Ce mult....
Eu am sa platesc 250 (parca asa am vazut)si mi se parea mult, dar dupa ce am citit mesajul tau incep sa-mi reconsider situatia.....si sa ma gandesc daca am vazut bine ce era afisat acolo

Marina ii tin pumnii prietenei tale sa aiba o nastere usoara si un bebe sanatos.

Musettepink, eu zic sa te duci totusi si la protectia consumatorului. Dureaza putin cat le explici situatia si lasi reclamatia. N-ar trebui sa lasam asa lucrurile ca de asta isi permit sa ne trateze toti asa.

16+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Dumnezeule ce preturi.....mi mi s-a spus ca ma va costa 200 ron ecografia pentri trim II.

mica noastra minune 13+
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Luiza&year=2011&month=6&day=16&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Luiza&year=2011&month=6&day=16&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Dar ce naiba fac de banii astia? Eu am progr la Herghelegiu, pe 31 ian, si pana si la el e 380 ron, adica morfo de trim ll pe aparat 4d. E nesimtit de mare pretul la medlife, zau asa. Vezi o alta clinica, mai ales ca dr asta e plecat cand trebuia sa faci tu eco. Eu am fost la clinica academica, pt cea de trim l, si am dat 40 ron, tot 4d.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Pai costa ecografia de morfologie pentru ca, din cate stiu, medicul Marinei face eco, ca si dr Chitescu la care o sa merg eu la morfologie pe un alt fel de aparat, mai performant. A si scris Marina mai sus, asa ca nu va panicati
Cel mai bine intrebati din timp acolo unde veti face, ca sa stiti sa va pregatiti.

Si eu am sa platesc 500 ron pentru ca va fi 4D Voluson E8, dar nu toate morfologiile se fac pe un astfel de aparat

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Musette, dr de familie mi-a zis sa ma feresc de ciocolata, nu pt. ca mi-ar face mie rau, ci doar pt ca bebele va fi agitat dupa nastere.
Mi-a recomandat ciocolata alba daca am pofte...dar si eu am mancat ciocolata.

Nu este tarziu sa refaci TT, eu l-am facut la 16 saptamani!

Mie mi s-a zis de la Clinica unde voi face programarea pt morfofetala de trim 2, in 4D ca trebuie s-o fac la 24 saptamani.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui miris_

Dar ce naiba fac de banii astia? Eu am progr la Herghelegiu, pe 31 ian, si pana si la el e 380 ron, adica morfo de trim ll pe aparat 4d. E nesimtit de mare pretul la medlife, zau asa. Vezi o alta clinica, mai ales ca dr asta e plecat cand trebuia sa faci tu eco. Eu am fost la clinica academica, pt cea de trim l, si am dat 40 ron, tot 4d.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 15+

Unde ai prog la Herghelegiu?eu am la Sanador,pe 1 februarie,4d,pret 480 ron,esti sigura ca te va costa doar 380?

de printisor Luca si 15+ cu o printesa

Mergi la inceput